REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mie., 22 Mai 2024
Anul XX Nr. 6737
11.4° Constanța Miercuri, 22 Mai 2024 Anul XX Nr. 6737
 

Săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanța

Săptămână plină pentru sportivii de la CSM Constanța

Valentina CAMARA 19 aprilie 2023 | 15:31 573

O săptămână plină cu meciuri unul și unul pentru echipele noastre, care sunt angrenate în lupta pentru medalii în competițiile interne. Fetele de la baschet aduc spectacolul Finalei Ligii Naționale la Sala Sporturilor din Constanța, băieții de la handbal se bat pentru un loc cât mai bun pe podiumul Ligii Zimbrilor, iar juniorii clubului au meciuri tari în campionatele de baschet și rugby.

Saptamana plina pentru sportivii de la CSM Constanta

Baschet senioare

Baschetbalistele CSM Constanța revin în Sala Sporturilor, pentru meciurile 3 și 4 cu Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe din Finala Play-Off a Ligii Naționale. Campioanele au câștigat primele două jocuri de pe teren propriu. Pentru a amâna deznodământul Finalei, fetele antrenate de Tatiana Gallova și Norbert Kovasch au doar varianta victoriei Joi, 20 Aprilie, de la ora 18.00, când mizează pe cât mai mulți suporteri în tribune! Meciul 4, dacă este nevoie, este programat Vineri, 21 Aprilie, tot de la ora 18.00.

Baschet juniori

Juniorii U17 CSM Constanța participă, în weekend, la turneul găzduit de sala Colegiului Național Aurel Vlaicu București, în cadrul fazei a II-a a Campionatului Național – Grupa 4. Băieții noștri vor juca după următorul program: Vineri, 21 Aprilie, cu CN Aurel Vlaicu 1 București, Sâmbătă, 22 Aprilie, cu ACS U-BT Cluj-Napoca și Duminică, 23 Aprilie, cu CSȘ Brașovia Brașov.
CSM Constanța U18 se pregătește să continue seria invincibilă din faza a II-a a Campionatului Național. Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici, Vladimir Mihai și Mario Takacs-Sixt au 8 victorii în tot atâtea partide disputate în Grupa 2 și vor întâlni în deplasare pe CS Phoenix Galați, într-un meci restanță. Luni, 24 Aprilie, în Sala Dunărea din Galați.

Volei seniori

Voleibaliștii CSM Constanța joacă un meci de pregătire la Sala Sporturilor, în perspectiva seriei cu Știința Baia Mare pentru locul 7 în Divizia A1, care debutează la sfârșitul lunii. Echipa antrenată de Răzvan Parpală o va întâlni pe campioana României, CS Arcada Galați, într-un meci amical. Sâmbătă, 22 Aprilie, de la ora 18.00.

Handbal seniori

După victoria cu Dinamo și calificarea în turneul Final 4 al Cupei României, handbaliștii noștri își joacă șansele până la capăt și în Liga Zimbrilor. Băieții lui George Buricea și Ionuț Pușcașu au nevoie de o victorie la Timișoara, în etapa a 25-a, penultima, pentru a-și asigura bronzul ediției. Un pas greșit al lui Minaur pe terenul Stelei le poate aduce chiar medaliile de argint. SCM Poli Timișoara - CSM Constanța se joacă Miercuri, 19 aprilie, de la ora 18.00.

Rugby

Liderii Campionatului Național U20, rugbiștii CSM Constanța vor să continue seria victoriilor și în meciul cu ACSOV Pantelimon, din etapa a 8-a a sezonului regulat. Băieții antrenați de Nicolae Radu Mocanu și Claudiu Trandafir vor juca pentru prima dată pe stadionul Flacăra din Năvodari. Duminică, 23 Aprilie, de la ora 11.00.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515