REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Şapte jucători de la U-19, suspendaţi un an! S-au îmbătat şi au făcut ravagii în cantonament

Şapte jucători de la U-19, suspendaţi un an! S-au îmbătat şi au făcut ravagii în cantonament

Replica API 19 iunie 2012 | 00:00 128

Zece jucători ai naţionalei României U-19 au fost sancţionaţi drastic după numeroase acte de indisciplină săvârşite înaintea meciului cu Serbia. În urma raportului întocmit de Marian Mihail, directorul tehnic al FRF, şapte jucători au fost suspendaţi timp de un an de la "naţională", iar alţi trei timp de şase luni.

Iată un fragment din raportul oficialului:

Majoritatea jucatorilor au respectat programul, doar cinci, respectiv Vastag Andrei, Putanu Ionut, Dobrosavlevici Alin, Popescu Stefan si Gavra Cristian, s-au intors la la ora 23.45, intr-o suspecta stare de ebrietate. Au fost asteptati de antrenorul principal si staff-ul medical, care nu i-au informat pe ceilalti membri ai conducerii delegatiei, tainuind savarsirea acestei grave abateri.

- In data de 28 mai a.c., dupa-amiaza, s-a dat liber jucatorilor in oras pentru doua ore. In acest interval, antrenorul principal a fost anuntat de reprezentantul UEFA care raspundea de delegatia Ungariei ca un grup de 6 jucatori romani se afla intr- un restaurant apropiat, unde mananca pizza si beau bere.

Imediat, antrenorul principal s-a deplasat la locul indicat, unde a constatat veridicitatea celor reclamate. Grupul era format din Vastag Adrian, Putanu Ionut, Popescu Stefan, Gavra Cristian, Branescu Laurentiu si Ionita Alexandru. Si de aceasta data, antrenorul principal a tainuit evenimentul, neinformand membrii conducerii delegatiei.

- In data de 29 mai a.c., am fost anuntati de Receptia hotelului ca a fost patat tapetul in camera locuita de jucatorii Stanciu Nicolae si Iancu Cristian si ca trebuie sa platim 50 Euro daune. Suma s-a achitat de catre jucatori

"Au fost dictate următoarele sancţiuni:

1. Jucătorii Andrei Vaştag, Ionuţ Puţanu, Ştefan Popescu, Cristian Gavra, Laurenţiu Brănescu, Alin Dobrosavlevici şi Alexandru Ioniţă au fost suspendaţi timp de 1 an de la orice acţiune a loturilor naţionale.

2. Jucătorii Andrei Manole, Cristian Iancu şi Alexandru Buzbuchi au fosr suspendaţi timp de 6 luni de la orice acţiune a loturilor naţionale.

3. Antrenorului Ovidiu Stângă, care a favorizat prin deciziile luate săvârşirea acestor abateri disciplinare grave şi nu a informat nici un membru al conducerii delegaţiei în acest sens, nu i se va reînnoi contractul de muncă cu FRF, scadent în luna august a.c.

4. Medicul Constantin Bârsan şi masorul Dan Bucuroaia, care au avut cunoştinţă de aceste evenimente, dar, la recomandarea antrenorului principal, nu i-au informat pe membrii conducerii delegaţiei, au fost sancţionaţi cu avertisment scris şi vor avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.

5. Antrenorul coordonator, Ştefan Iovan, care a dorit să supervizeze întregul program stabilit, fără să colaboreze cu toţi membrii staff-ului administrativ şi nu a reuşit să preîntâmpine săvârşirea acestor abateri disciplinare, a fost sancţionat cu avertisment scris şi va avea o reducere a diurnei cu 50% timp de un an.

6. Directorul tehnic al loturilor naţionale de juniori, Miodrag Belodedici, şi managerul echipei, Romulus Chihaia, au fost sancţionaţi cu avertisment scris şi cu reducerea diurnei cu 50% timp de şase luni."

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272