REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° ConstanÈ›a Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.8° ConstanÈ›a MarÈ›i, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Save&Self a lui Oiță mai are puțin de păscut pe terenul lui Pandele!

Save&Self a lui Oiță mai are puțin de păscut pe terenul lui Pandele!

Replica API 24 februarie 2020 | 00:00 537

Daniel Pandele intenţionează să ridice, în spaţiul în care funcţionează firma lui Oiță Save&Self Company Guard SRL, pe Şoseaua Mangaliei nr. 11, un bloc cu 5 etaje. Pandele, prin SC Cupa Internaţional SRL, vrea să modifice şi reglementările urbanistice în zonă, fiind elaborat un plan urbanitic zonal în acest sens. În acest sens, a anunţat intenţia elaborării unui plan urbanistic zonal în vederea reglementării terenurilor din zonă, zona delimitată de Şoseaua Mangaliei şi strada Şcolii. Proiect va fi supus dezbaterii publice între 21 i 26 februarie.

În locul clădirii unde funcționează grupul de firme Save&Self Company Guard SRL va fi ridicat un imobil cu 5 etaje, investitorul fiind Daniel Pandele, de la Cupa International SRL, care deține și Doraly Mall.

Valentin Viorel Bucur Oiţă

Deocamdată, procedura se află în stadiul de obținere a avizelor iar Save&Self Company Guard SRL va mai sta un an în clădirea pe care a închiriat-o de la Pandele. Concret, este vorba despre terenul situat pe strada Mangaliei nr 9 Bis și 11, având suprafața de 1098,00 mp, acolo unde activează societatea Save&Self Security. Cele trei corpuri se vor desființa în vederea constuirii unui imobil locuințe colective cu regim de înălțime P+4-5E.

Însă, deocamdată, firma de pază nu va părăsi clădirea. Potrivit lui Daniel Pandele, acesta va mai funcția pe Șoseaua Mangaliei încă un an, în chirie, ca și până acum.

Daniel Pandele

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
V-ati gasit toti sa comentati de ei, aici in comentarii, dar intrebarea buna este urmatoarea.. de ce nu le spuneti lucrurile astea in fata? Nu mai e acelasi "tupeu" fara tastatura, nu?.. Cand v-ati luat bataie stiati sa ziceti decat nu mai da sefu... profanatori mici ce sunteti.. wc-uri umblatoare...
1
0
Oita e un proxenet care isi bate peoducatoarele dar si angajatii. Toata activitatea lui infractionala se regaseste in dosarele DIICOT, un gunoi veritabil al societatii. Originar de pe langa Tulcea, a avut si el un moment in care se credea smecher, apoi nimeni nu a mai auzit de el decat ca are afaceri frauduloase cu CFR-ul. In rest ramane un proxenet din care din pacate nu e in arest, iar cand e vorba de bataie..doar vorba ramane de el. Nota 2 Oita
0
1
Pandele ca Pandele dar muistul de Oita are o fata de bidon turtit, un idiot analfabet, infractor de cand se stie si de cand vindea valuta la Abator. Apoi a plecat in Italia la treaba cu fete ca doar asa se faceau banii iar acum este mare om de afaceri. Valentin Viorel Bucur Oita sau pe scurt un muist.
7
1
Astia sunt disperati dupa blocuri romanu pleaca in ate tari si astia fac blocuri
5
0
Daniel pandele ce mwie de ginere mort ai
8
0
Iar chici !
3
1
e clar! Napoli o sa para o gluma,mai ales ca astia au experienta cu Tigareta,stiu ei cum sa o faca si cu FAINA,iti vine barca direct la tunel si in 10 min ai faina,cozonac garla si faci 100 VIEW 's Michelin 96 dintre ele.Sa imi caut "epoletii" prin sertar ca s au prafuit si miroseau a niste pachete cu Balcescu lasate peste ei...si am vrut sa i pun de acum vreo 20 de ani am zis ca nu e cazul
2
0
Vrajeala voastra este publicitate, nu articol. Cat ati incasat pt pupat?
4
0
Chiar pe sub acelteren trece tunelul spre port.
4
0
Nu cumva trece un tunel? Ala de l-a facut nea Anghel mei demult, sa mearga trenurile direct in port?
7
0
Cupa Internationall este detinuta de Cusu plus Pandele, au furat toata Constanta, doi infractori.
19
0
Bun, si ce ne intereseaza pe noi? Sau candideaza vreunul la vreun post? Macar sa ne spuneti ce spaga v-ati luat.
9
0
Dar ce muian are pandele. Se merita unu pe altul, colegi la poarta alba.
20
1
Bai Oita analfabetule in afara de manele mai stii ceva idiotule
16
0
se va instala criza mondiala coronavirus va aliemnta criza mondiala economia se va duce in cap hotelurile se vor duce in cap transporturile se vor duce in cap o sa fie jale mare aveti grija vor muri minim 20 milioane de oameni in lume pana in octombrie , turismul la constanta o sa fie jale anul asta pt ca nu o sa mai avem turisti , si multi nu vor mai veni la mare , granitile se vor inchide, aveti grija pe ce aruncati bani orice investitie acum e paguboasa
6
7
Inchidetii toate firmele la tepar
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218