REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.6° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.6° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SC Arimex Comexim 2000, meniu special oferit pacienților, de Sfântul Nicolae

SC Arimex Comexim 2000, meniu special oferit pacienților, de Sfântul Nicolae

A.F. 7 decembrie 2022 | 00:00 660

Pacienții din spitalele constănțene au primit meniuri bogate cu ocazia sărbătorii de Sfântului Nicolae, care s-a celebrat pe 6 decembrie.

SC Arimex Comexim 2000 a oferit pacienților la micul dejun ceai cu lămâie, unt, crenwurști de pui, brânză topită cu smântână, brânză proaspătă de vaci, cas proaspăt de vacă, miere, gem de căpșuni. Ca supliment, pacienții au avut biscuiți, lapte dulce, iaurt natural, iaurt cu căpșuni

La prânz, pacienții s-au delectat cu borș lipovenesc de crap, supă de legume țărănească, supă de legume strecurată, supă de dovlecei, tochitură de pui cu piure de cartofi, piept de pui la cuptor și piure de cartofi, pulpe superioare de pui dezosate și cartofi la cuptor, tochitură de pui cu piure de cartofi, cartofi copți cu pui la cuptor, cartofi copți cu brânză de vaci, asortate cu salată de sfeclă roșie, salată de varză roșie, salată de gogonele, salată de varză roșie, salată de murături.

Ca desert au fost servite  la prânz mere, mere coapte cu miere și stafide, prăjitură cu fructe, banană, struguri, clementine, portocală, grapefruit, kiwi, gustosa cu ciocolată

La cină pacienții vor primi ceai cu lămâie, budincă de orez cu mere, mămăliguță cu brânză de vaci și smântână, legume gratinate cu brânză de vaci și iaurt, file de crap la tavă și cartofi natur în sos de lămâie

La cină, ca desert se vor servi biscuiți și prăjitură de casă.

Salariații societății Arimex Comexim 2000 SRL au luat chipul lui Moş Nicolae

Toţi copiii ştiu că Moş Nicolae se îngrijeşte îndeaproape de ei: celor cuminţi le aduce daruri, iar celor neascultători, o vărguţă! Dar nu toţi ştiu că şi soldaţii, şi pescarii şi marinarii  îl consideră pe Sfântul Nicolae ocrotitorul lor. Adevărul este că Sfântul Nicolae este, de sute de ani, unul dintre cei mai iubiţi şi mai cinstiţi sfinţi. El nu este numai un moş care aduce daruri copiilor! Bisericile ridicate în cinstea lui Europa şi poveştile despre minunile numeroase făcute de el sunt o dovadă a ajutorului pe care Sfântul Nicolae l-a dat celor sărmani şi celor aflaţi în primejdie, dar şi a dragostei pe care i-o poartă creştinii de pretutindeni.

Urmând acest exemplu, salariații societății Arimex Comexim 2000 SRL, au luat chipul lui Moş Nicolae şi au dăruit fiecărui micuț bolnav multe dulciuri și fructe, creioane colorate  dar și cărți de colorat. Colorând cei mici vor învață despre Nașterea Domnului Iisus, despre Cuvintele pe care le-a rostit dar și despre miracolele pe care le-a făcut.

În plus, începând de miercuri, cu complicitatea Arimex Comexim 2000 SRL și Asociației ,,Suflete deschise” Moș Crăciun (mult îndrăgitul actor Dan Cojocaru), Elfita (Crina-Georgiana Preda) și  Spiridușii năzdrăvani, îi vor vizita zilnic pe copii bolnavi  încercând să le alunge tristețea, să le aline suferințele și să le aducă zâmbetul pe buze. Și  într-o atmosferă de basm, micuții au primit cadouri și vor fi fermecați cu povești despre Magia Crăciunului.

Tuturor pacienților internați  le dorim  însănătoșire grabnică și ne rugăm că bunul Dumnezeu,  Maică Domnului și Sfântul Nicolae,  să le tămăduiască sufletele și trupurile, să le dăruiască pace sufletească și spor în cele bune. Iar tuturor celor care poartă numele Sfântului Nicolae, le urăm cu mult drag, La mulți ani! 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272