REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCADE tot mai mult INCIDENŢA cazurilor COVID din municipiu

SCADE tot mai mult INCIDENŢA cazurilor COVID din municipiu

Replica API 29 decembrie 2020 | 23:45 3513

Încidenţa cazurilor de coronavirus din municipiul Constanţa continuă să scadă. Conform datelor oferite de Direcţia de Sănătate Publică, aceasta a ajuns la cifra de 4,79, cu 1.498 de cazuri active.

În ceea ce priveşte rata de infectare la nivelul judeţului Constanţa, aceasta a atins cifra de 3,27, cu 2.525 de cazuri active.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IERI ii dadeati cu iesirea constantei din carantina , ASTAZI MUCLES TOTAL ! CE FACI BAI PREFECTULE , IESI SI SPUNE CE SI CUM !
1
0
Procentul decedatilor de anul asta este asemanator cu cel de anul trecut deoarece a scazut nr mortilor prin accidente , datorita carantinei, al celor de alte boli infectioase , gripa, meningita si altele ,datorita purtarii mastilor si exemplele pot continua. In schimb, apar mortii de covid care cresc nr. Ati sunt pline de covid. In alti ani, gradul de ocupare era mult mai mic si cu diferite afectiuni. Acum sunt pline de pneumonii covid. Si da, multi mureau de cancer in urmatoarele luni. Dar covidul le-a redus viata. Tot covidul i-a ucis.
0
1
Du-te dracu 13:35 aia la ATI sunt oameni cu boli cronice netratati.Oamenii au salarii si pensii mici nu au bani sa faca pula mare doctorilor cu consultatii.Nu au bani de spitale private,mor cu zile ,ajung la spital in ultimul moment.Hai siktir cu ATI-ul tau cu cateva paturi si ale fara dotari.Am vazut haznaua de la urgenta asa arata tot spitalul.Colcaie de toate infectiile si toate bacteriile pe care le poti lua.Un focar de infectie,asta este spitalul judetean.O hazna care trebuie arsa din temelii.Doar corbii nu-l vad ca tin cu ciorile lor,nu vad hoitul.Ei tot in spitalul asta vor ajunge.
4
0
se afla la serviciul de statistica.Fata de anul trecut,anul acesta au murit cu 0,03% mai multi oameni....ce concluzii putem trage?Informatia poate fi confirmata de cei de la statistica
4
1
si daca rata scade de ce ai pus poza asta cu masca?
7
1
Dupa nume.imi dau seama ca ai 12 clase facute in 4 dar nu asta e problema. Gogule as vrea sa te fac o.plimbare pe la ATI ce zici? O tura asac ca sa iti faci o idee. Iti garantez ca dupa plimbare o sa te apuci singur de citit .
2
8
Prostul zilei.......AUR te vrea prost.
2
12
GOGULE POT SA SE FACA SI 10 TESTE E VB DE PROCENT.....ADICA MATEMATICA....TE ROG SA ITI TRIMITI COPII LA SCOALA SA NU FIE ASA INCULTI CA TN
7
12
Din pacate pt tine vor creste iar nr de cazuri la 10 zile dupa sarbatori incearca sa nu mai tragi concluzii te vei lamuri peste 10 zile cei ca tine intorc tara in sus
4
11
Inainte de vaccinare. Ca sigur o sa ziceti ca pandemia a disparut datorita vaccinului. E uite ca nu e asa. Pandemia o sa dispara incet incet de la sine prin masuri simple de protectie pentru ca orice pandemie n a durat mai mult de un an maxim doi. Fara vaccin.
13
3
PAI FACEM TESTE ... CRESTE ... NU FACEM ... SCADE ... SCOATETI CARANTINA CAT MAI REPEDE ... CA O SA VA MAI VOTEZE ................ DOAR FRAIERII AU RESPECTAT REGULILE ... E FOARTE POSIBIL LA ANUL CAND O SA IASA LUMEA LA PLIMBARE ... SA NE BAGATI DIN NOU IN CARANTINA ... SI NOI VA BAGAM ... STITI VOI UNDE !!! HAI SANATATE !!!
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272