REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL! A VÂNDUT mașina familiei și a JUCAT banii la PĂCĂNELE

SCANDAL! A VÂNDUT mașina familiei și a JUCAT banii la PĂCĂNELE

Replica API 25 ianuarie 2021 | 23:22 4775

O constănțeancă a solicitat emiterea unui ordin de protecție împotriva fiului său, Iulian George M. prin care să se dispună evacuarea temporară a acestuia din locuință, obligarea sa la păstrarea unei distanțe față de aceasta și minora de 11 ani, precum și față de reședința și locul său de muncă. De ce? Ei bine, bărbatul i-a distrus casa mamei sale, i-a vândut mașina și toți banii i-a băgat la păcănele. Totodată, bărbatul a și amenințat-o că îi va da foc la casă.

Femeia a spus în fața instanței că la data de 06 ianuarie a.c., fiul său a încercat să o agreseze și i-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări că dă foc la casă. Bărbatul a distrus casa ce se află în proprietatea femeii, a vândut lucruri fără acordul său cum sunt televizoarele dar și autoturismul femeii. „Mi-am cumpărat mașina proprie, pe care i-am dat-o lui, pentru a se folosi de ea. I-am cerut socoteală, întrucât am fost plecată în străinătate, în scop lucrativ, și, venind acasă, am întrebat de mașină, iar el m-a dus cu vorba ca se afla în service. În zilele de 1, 2, 3, 4 ianuarie, m-am gândit să nu îl întreb, însă, la data de 5 ianuarie, l-am întrebat și în următoarea zi a început scandalul, în sensul că a început sa-mi adreseze injurii foarte puternice, a vrut sa sară la mine și arunca cu obiecte. A vrut sa sară la mine să mă bată însă l-a oprit iubita sa. Pârâtul a degradat casa din toate punctele de vedere, a vândut televizoarele și mi-a creat foarte multe probleme. Am formulat această cerere, întrucât îmi este frică să stau în casă. Mi-a vorbit atât de urât încât am leșinat în stradă. M-a amenințat că îmi va da foc la casă. E casa mea personală, de la părinți, și m-am gândit că, dacă tot plec, să stea el în casă, să fie bine, întrucât, ca mamă, am făcut absolut orice pentru el” a declarat femeia în fața instanței.

Îi trimitea bani și el îi băga la păcănele

Femeia a mai menționat și faptul că aceasta îi trimitea bani fiului pentru facturi și alimente însă, acesta îi băga în jocuri de noroc. „I-am trimis bani lunar, crezând că, din cauza pandemiei, nu va putea lucra, dar cred că am fost și mințită, întrucât multe persoane au lucrat pe timpul pandemiei. Îmi este frică de el, întrucât a ajuns să fie ca un monstru. A vândut bunurile sale, din banii dați de aceasta pentru alimente și plata facturilor a cumpărat băutură și a băgat la aparate de jocuri de noroc”, a mai spus femeia.

Femeia muncește ca îngrijitoare în străinătate

Totodată, în fața instanței, femeia a susținut că fiul său a devenit deosebit de agresiv verbal dar și fizic însă au fost persoane care l-au oprit. Aceasta îl consideră periculos și nu mai are încredere în el. „Fiica mea a auzit tot ce s-a întâmplat acolo, nu a agresat-o, însă îi vorbește foarte urât, și având în vedere că este sora lui, nu este frumos din partea lui. Fiica mea va merge cu mine, când voi pleca în străinătate, pentru că sunt tutore. Voi pleca în străinătate, întrucât lucrez. Nu pot preciza când mă voi întoarce, întrucât lucrez ca îngrijitoare și îmi poate muri pacientul. Dacă primesc imediat loc, mă duc în alta parte, dacă nu, revin acasă”, a spus aceasta.

Bărbatul nu s-a obosit să meargă în fața instanței

Iulian George M. nu a putut fi prezent în fața instanței pentru că era plecat la Iași, împreună cu iubita și copilul lor de doar 4 luni, conform datelor oferite de instanță.

Ce a hotărât instanța

Instanța a admis cererea formulată de reclamanta C.M., domiciliată în Agigea, în contradictoriu cu fiul său, Iulian George M. Astfel, a fost emis un ordin de protecție pentru o perioadă de 2 luni conform căruia i se interzice pârâtului să se apropie la o distanță mai mică de 200 de metri de reclamantă și de domiciliul acesteia situat în comuna Agigea.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu le convine la primarie fiinca iau taxe dar dupa...e jale ar trebuie inchise toate...la cate pagube materiale si morale produc ..dar cui ii pasa....
4
0
cosmin B tu esti desteptul ?
1
0
prin astea se spala bani, ce stiti voi, de astea nu se inchid, asta este scopul lor adevarat, si daca se mai duc cativa casca gura si fraieri pe acolo ii mai usureaza si pe astia de bani
4
0
Farmacii, banci si pacanele! Asta vezi la fiecare colt al orasului!
16
0
Este jalnic ce se intampla in tara,plin de pacanele la toate colturile cu jakpoturi mincinoase care atrag oamenii in speranta unui castig mare si la televizor numai reclame cu pacanele si case de pariuri,au ajuns si echipele de fotbal sa faca reclame pe tricouri la case de pariuri...
10
0
Pai si cum i a vandut masina femeii daca era pe numele ei?
7
0
Sa se inchida pacanelel si se rezolva problema. In Ungaria s-au putut inchide toate salile de pacanele, la noi, nu.
26
1
Si boul asta patentat a mai turnat si plozi.Unde esti doamne???
26
0
E plin orasul de pacanele,afacerea lui Ghita si Ponta,trebuiesc inchise toate ca au distrus multe familii.
34
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108