REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal amoros într-un restaurant din Constanța!

Scandal amoros într-un restaurant din Constanța!

Victor ROTARU 28 mai 2023 | 00:00 6552

Uță A., în timp ce se afla la un restaurant din Constanța împreună cu iubita lui, a fost atacat de către doi bărbați, care au venit prin spatele lui și au început să îl lovească cu pumnii în zona feței și a capului. Unul dintre cei doi fusese cuplat cu actuala iubită a lui Uță A., trimițându-i mai multe mesaje fostei pentru a se despărți de actualul iubit. În final, s-a răzbunat pe el.

Scandal amoros intr-un restaurant din Constanta!Foto cu rol ilustrativ 

Totul s-a întâmplat pe 7 septembrie, atunci când Uță A. se afla împreună cu prietena sa pe terasa unui restaurant din Constanța. La un moment dat, doi bărbați au venit prin spalele lor și au început să-l lovească cu pumnii în zona feței și a spatelui. Uță A. nu a reacționat în niciun fel, ulterior sunând la 112. Unul dintre cei doi bărbați era Lungu V., fostul iubit al prietenei sale, care de-a lungul timpului îi tot spunea fetei să se despartă de Uță A., altfel se va răzbuna pe el. 

Audiată în calitate de martor, iubita lui Uță A. a declarat faptul că este împreună cu acesta de mai mult timp, fiind în trecut și iubita lui Lungu V. Știa că între cei doi exista un conflict, Lungu V. căutându-l pe Uță A. în mod frecvent, fie prin mesaje, fie prin apeluri telefonice, fiind o relație destul de tensionată între cei doi și din urma unei șicanări în trafic.

Scandal amoros intr-un restaurant din Constanta!Minută judecătorească

Judecătorii din cadrul Judecătoriei Constanța au decis să îi condamne pe Lungu V. și Batog I. la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 5.000 de lei, pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Sentința nu este definitivă. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Inculpatul încă se vede cu iubita persoanei vatamate
1
0
Cand cineva nu mai vrea sa fie cu tine,fie ca e vorba de barbat sau femeie,e cazul sa intelegi ca nu mai e cazul sa faci altceva decat sa lasi lucrurile asa,sa-ti vezi de drum. Cine sta fortat cu cineva,fara sa simta iubire,e sclav. Decat sa fii privit ca monstru,lasa omul sa plece. Lumea e plina de viitoare perechi. Iar bataia e pur si simplu bataie,adica expresia imbecilitatii in locul ratiunii.
11
0
La asa pedeapsa ..........se incita din partea legiutorului la violete stradale
11
0
Pai dacă i a luat femeia de produs...normal, omul nu mai incasa si au inceput amenintarile si bataile
15
1
Caut și Yo un lung în carbacoi, pentru basanaul meu strâns în chingi... Tzatzanele la glezne și gaozul la ceafa... Sunt o divă, ce peleul meu... Zeița Tocană miris, bashitoarea de Dobrogea, aruncatoarea de tzatze - n lungime..
13
4
Sa tot bati oameni pe la spate, asa amenda mai mult incurajeaza violenta
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218