REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL cu bâte, la Constanța: mai multe persoane au ajuns la Poliție! VIDEO

SCANDAL cu bâte, la Constanța: mai multe persoane au ajuns la Poliție! VIDEO

Replica API 10 aprilie 2018 | 00:18 846

Scandal de proporții în municipiul Constanța, pe strada Valu lui Traian! Potrivit primelor informații, conflictul a izbucnit între două familii de etnie romă, Căldăraru și Petrache, care nu ar fi la prima abatere. Cele două sunt în ”război” de ceva timp, ajungând în atenția oamenilor legii de mai multe ori. De data aceasta, totul s-a fi petrecut duminică, 9 aprilie, iar situația a degenerat, ajungându-se la lovituri și geamuri sparte. Pe iamgini se poate observa cum mai mulți indivizi își fac apariția în zonă, cu bâte, și se apucă să lovească un autoturism, după care intră în curtea unei locuințe, acolo unde au spart geamurile casei. Mai multe persoane au fost conduse la audieri, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Ce spun oamenii legii:

La data de 09 aprilie a.c., în jurul orelor 17.00 a avut loc un conflict, în cartierul Medeea, în care au fost implicate mai multe persoane. 9 persoane au fost conduse la sediul Poliției pentru audieri. În cauză continuă cercetările.

”În data de 9 a lunii curente, în cartierul Medeea, a avut loc un conflict spontan, între persoane care locuiesc în zonă. S-a produs o tulburare a ordinii și liniștii publice, pentru care s-a intervenit în mod eficient. Au fost reținute și conduse la sediul Poliției 9 persoane și, în prezent, se desfășoară audieri și cercetări în cauză. Facem precizarea că nu vom tolera astfel de comportamente în zona respectivă și că se va interveni ori de câte ori e nevoie”, a declarat George Munteanu, adjunctul Poliției Municipiului Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt o persoana din vecinatate care cunosc toata comunitatea rroma din cartier scandalul a izbucnit intre familia caldararu birlic si caldararu remus familia petrache neavand nici o treaba o fac din ura pentruca familia petrache este o famile foarte respectata
0
0
Clanu petrache format din 7 pers care mai de care mai umflat si cu pirandele...astia au tabarat..mari mafioti..niste coate goale..niste pinguini daca le dai unuia un glont n cap fug toti. Interlopi wanna be
0
0
Vai capu nostru civilizatie niciodata asa o sa ramanem
2
0
Ghiciti unde au ajuns ciorile borate??? La urgenta in UPU... unde sunt tratati din banii mei care mi se opresc pt sanatate!!! M O A R T E T I G A N I L O R
12
0
De ce nu sunt lasati sa-si rezolve singuri problemele? De ce trebuie sa intervina politia, jandarmeria sau alte institutii ale statului?
4
0
steaua e magica !!!!
0
3
nu se aude nimic
1
2
Astia toti tigani sau romani care isi bat joc de comunitatea in care stau trebuie starpiti de pe fata pamantului
8
0
Spre atentia autoritatilor. Presupusul stan alexandru florin etnic rom din harsova care ani de zile a talharit oamenii in acest cartier s-a reapucat de vechile indeletniciri.
6
0
La sapun cu ciorile,credeti ca a fost prost Antonescu
9
1
astea sunt ciori de matase,,,
3
6
Tigani ordinari, care fac tara de ras in toata lumea.
18
1
Daca nu o sa fie pusi la munca serioasa, nu o sa se rezolve nimic.Cat timp stau degeaba si primesc ajutoare,se imultersc ca sobolanii si va fi vai de mama romanilor si a Romaniei.
23
1
Daca se casapesc tiganii intre ei ,chiar nu este nici o paguba. Treaba este ca din pacate spitalele cheltuiesc bani multi pentru oblojirea ranilor acestor naparci care mai fac scandal si acolo,la spital. Oricum at fi,problema tiganilor este grava si serioasa,ar trebui sa se recunoasca asta oficial. Doar asa s-ar putea face programe reale in privinta lor.Alte etnii nu au o mare majoritate infractoare asa ca tiganii,deci e chiar o problema si nu trece cu cacanareli vorbite,ci se face greu,in timp,prin actiuni bine gandite.
31
4
Prosti pe camp cu voi sau la buc la hitler
17
2
Iesiti in rasa voastra , pe camp cu voi imputitilor .
21
1
Muistele alea cu talharii in tomis nord
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108