REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.3° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SCANDAL cu ÎNJUNGHIERI într-un club din zona Satului de Vacanță

SCANDAL cu ÎNJUNGHIERI într-un club din zona Satului de Vacanță

Replica API 5 februarie 2020 | 00:00 669

Agresorul a ajuns după gratii!

Agresorul a ajuns după gratii!

Un individ de 24 de ani din Năvodari își va petrece următorii ani în spatele gratiilor, după ce a încercat să omoare un bărbat din Cobadin într-un club. Scandalul a fost declanșat din cauza unei fete, iubita agresorului, iar evenimentul s-a petrecut în Ajunul Anului Nou.

V.A.S., în vârstă de 24 de ani din Năvodari, a fost acuzat de procurori de tentativă de omor după ce a înjunghiat un alt bărbat, în dimineața zilei de 28 decembrie 2018 . În urma unui conflict spontan cu victima ce a avut loc în fața clubului de noapte Heaven’s Hell, situat în zona Satului de Vacanță, inculpatul a fost lovit de către persoana vătămată cu pumnul în zona feței, după care cel dintâi, sub stăpânirea unei puternice tulburări sau emoții determinată de lovitura de pumn aplicată de victimă, a procedat la urmărirea acesteia, în timp ce aceasta se îndepărta în fugă și a înjunghiat-o cu un obiect tăietor-înțepător, cuțit, în zona coastelor, în partea dreaptă. Persoana vătămată a suferit o plagă înjunghiată care i-a pus în primejdie viața, prin hemopneumotorax drept care a necesitat 35 de zile de îngrijiri medicale, faptă care întrunește elementele constitutive ale infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

Cum a pornit scandalul!

Inculpatul a declarat magistraților că s-a deplasat în clubul de noapte Heaven’s Hell din Satul de Vacanță, după miezul-nopții, fiind însoțit de prietena sa, precum și de alte persoane. În club, s-a întâlnit cu vărul prietenei sale, precum și cu alți cunoscuți comuni. Înspre dimineață, prietena sa a ieșit din club pentru a lua niște bani din mașina cu care venise, context în care V.A.S. a însoțit-o în afara clubului. În momentul în care se reîntorceau în club, acesta a observat că trei băieți se uitau urât, atât la el, cât și la prietena sa și, mai mult, îi înjurau, drept pentru care l-a întrebat pe unul dintre aceștia care este motivul pentru care le adresează injurii, însă nu i s-a răspuns la întrebare, motiv pentru care i-a întrebat din ce localitate sunt. Astfel, unul dintre băieții respectivi i-a spus că este din Cobadin, iar în momentul în care inculpatul a vrut să plece din acel loc și să reintre în club, victima s-a apropiat de acesta și l-a lovit cu pumnul la nivelul feței. Urmare a loviturii primite, inculpatul a fost amețit câteva secunde și în momentul imediat următor l-a văzut pe agresorul său venind spre el astfel că, de frică, a scos cuțitul pe care îl avea în buzunar și văzând că acesta se afla în fața sa, tot de frică, cu respectivul cuțit pe care îl avea în mână, a înțepat persoana vătămată într-o zonă a corpului, dar a relatat că nu își mai amintește unde anume.

Individul a fost condamnat, definitiv, de Curtea de Apel Constanța la 2 ani și 5 luni cu executare, și la plata, către victimă, a sumei de 14.000 lei daune morale și 15.000 daune materiale. Luni, 3 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari l-au depistat pe tânărul de 23 de ani, din Năvodari, pe numele căruia Curtea de Apel Constanța a emis un mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 5 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor. A fost escortat și introdus în Penitenciarul Poarta Albă.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu sunt persoana înjunghiată..Tot ce sa scris aici este fals..nu asta este poveste cu ce sa întâmplat în acea seara..plus de asta nu sunt din Cobadin..și nu a pornit scandalul de la o fata totul sa întâmplat în interiorul culubului..cereți detalii pentru a scrie un anunț corect nu postați doar minciuni!
0
0
In ct este tiganie si beton si coruptie primaru fura bani cu gasca lui de hoti cine osa mai voteze fagabou
0
1
Cine vrea sa invete sa faca chei la baieti ca sa ii jumuliti de bani luati legatura cu mine.
0
0
Toti cersetorii si hotii au mai multi bani decat oamenii care muncesc si cei care sunt copii de bani gata. Unii vin cu bautura la pachet dar tot intra in club.
1
0
Dupa urma la fata pt care s.au injunghiat .
0
0
Romanii merg la fotbal sa se bata si la cluburi sa se injughie. Asa se intelege la noi distractia,asa ca lasati ingrijorarile. Manele si alte soiuri de dejectii sonore numite muzica,bautura si prostitutie,asta e la moda in zilele noastre ,ce e asa de greu de inteles? Mai sunt si cativa prosti care asculta muzica buna,nu se imbraca cu pantaloni zdrentuiti,nu fac scandal,mai si citesc carti pe bune,dar din fericire astia nu mai sunt multi si sunt pe cale de disparitie. Traiasca tineretul ghiolban si cool!
15
0
De unde au indivizii acestia bani sa stea prin cluburi ?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212