REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL cu SĂBII în Km 5! Doi indivizi au năvălit în casa unui fost amic și i-au DISTRUS mașina!

SCANDAL cu SĂBII în Km 5! Doi indivizi au năvălit în casa unui fost amic și i-au DISTRUS mașina!

Replica API 14 iulie 2016 | 12:57 1299

Scandal de proporții în cartierul Km 5 din municipiul Constanța! Un tânăr a relatat cum doi foști amici de-ai săi au dat buzna peste el în casă, înarmați cu săbii, și l-au bătut, după care i-ar fi distrus mașina. Presupușii agresori nu recunosc nimic, însă au fost reținuți de oamenii legii și propuși spre arestare. Este vorba despre George Rogoveanu și Cosmin Alin Andrei.

Urmare a cercetărilor efectuate în cazul comiterii unei infracţiuni de distrugere pe raza municipiului Constanţa, poliţiştii din cadrul Secţiei 5 i-au identitificat pe George Rogoveanu şi Cosmin Alin Andrei, ambii în vârstă de 22 de ani, din Constanţa, care ar fi distrus un autoturism aparţinând unui bărbat din Constanţa. Mai exact, ținta atacului este chiar un fost amic. Acesta a precizat că bărbații, în seara de 10 iulie anul curent, au dat buzna peste el în casă, înarmați cu săbii. După ce l-ar fi bătut, au ieșit în curte și i-au distrus mașina, folosindu-se, bineînțeles, de săbii. Persoana vătămată a fost la Serviciul de Medicină Legală și a relatat apoi anchetatorilor că era amenințată de ceva vreme întrucât începuse să refuze să se mai învârtă în gașca agresorilor. Astfel, se pare că Rogoveanu și Andrei au decis să-i dea o "lecție". Oamenii legii au demarat ceretările și urmează să se stabilească dacă tot ce a relatat victima este adevărat. Cert este că autoturismul este distrus, iar în curtea locuinței de pe strada Soarelui a fost găsită o bucată de sabie, înfiptă în gard. Persoanele în cauză au fost reţinute pe bază de ordonanţe și prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Auzi frate da de ce nu ne zici si cine esti ? Poate te frecam si noi si pa tine si pa mata si pa tactu
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108