REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Scandal: Diana Şoşoacă, de la AUR, REFUZĂ să se testeze pentru a putea participa la consultările cu Iohannis

Scandal: Diana Şoşoacă, de la AUR, REFUZĂ să se testeze pentru a putea participa la consultările cu Iohannis

Replica API 14 decembrie 2020 | 00:11 3382

Diana Șoșoacă, parlamentar AUR care va participa la consultările de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, susține că nu știa de obligativitatea efectuării unui test Covid-19. „Nu mă poate nimeni obliga să-l fac”, a spus Diana Șoșoacă.

Diana Șosoacă

„Să organizeze aceste consultări într-un cadru medical specializat. Să-și ia un costum special. Eu nu-mi fac acest test Covid-19. Nu mă poate nimeni obliga să-l fac. Este poziția mea. N-am știut de acest test. Eu resping categoric să se efectueze un test pe mine.

Iar domnul președinte Iohannis să facă consultările online dacă se teme.

Singurul virus pe care îl putem transmite e virusul patriotic”, a spus parlamentarul Diana Șoșoacă, la România TV.

Luni, 14 decembrie, au fost programate consultările între președintele Klaus Iohannis și liderii partidelor parlamentare, în vederea desemnării candidatului pentru funcția de prim-ministru. Din delegaţia AUR face parte George Simion, Claudiu Târziu, Ringo Dămureanu, Dan Tanasă și Diana Şoşoacă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bine NEA GOGU dar zau asa ce curiozitati te rod si pe dumneata?? Dumneata ce crezi KSTA NEZMOTOCITA??
1
0
lucreaza cu legi si nu vrea sa le respecte Halal avocata
2
0
sunt curios daca o fute cineva pe sosoaca asta .Daca nu acolo e problema se pare .Sa se sacrifice cineva din cei care au votat asa ceva poate se mai linisteste .
3
0
tiganga ,e moldoveanca ca firea de la soldova ,asa sunt moldovencele bagacioase,
3
0
grasa ,urata si cu foamea in glanda ! ude ati gasit scrofa asta ! puneti lacatul pe frigidere nu iarta nimic la cum arata ! apar toate grasele urate la ziar ! dupa mufa cred ca mama ei e tigan ! mars acasa !
4
0
Individa este o adevarata mahalagioaica. Latra in continuu fara rost si fara un subiect anume, doreste doar sa se auda vorbind. Multa muie sa iei dna Sosoaca de la toti votantii USR
6
2
Perfect de acord cu cei doi dinaintea mea!!!! Dak am votat Aceste CREATURI SE DOVEDESTE INCA O DATA CA SUNTEM O TURMA DE BATUTI CU PULA IN KAP!!!
5
2
multa cu cacat singurei femei cu coaiele-n gat !!!
9
1
Nu a inceput.sa o vedeti pe asta cum o sa raga in senat.doamne fereste ce circ o sa fie.asta este in stare sa intre cu coif anti 5g de folie de aluminiu in parlament.dar sa vedeti cand o sa vrea sa faca circ si aia de pe la paza o sa i dea viteza. Doamne saraca ce dusa e cu pluta.cum sa votezi asa ceva?cum sa o trimiti pe proasta asta in parlament?Doamne cu ce ti am gresit noi oamenii simpli ??
9
5
Presedintele in calitate de gazda poate pune ce conditii vrea la el "acasa". Nu vrei, nu te duci. Mare chestie... Doamna oricum face parte din partidul care nu vrea sa sprijine pe nimeni cu guvernarea. Nu-i problema.
15
5
Cine pune baza pe dumneaiei? Dar cei fara judecata.
13
1
Sosoaca si cu pea innaltul au manipulat bine fraierii prin biserici si au facut prezenta si cu ajutorul prea curatilor in timp record au adunat o gramada de balabuste iar acum ne joaca cum vor fesele duduei Au avut manipulatori infiltrati pri adunarile de plerinaje au facut galagie sa se faca remarcati rezultatele s au vazut la alegeri
12
4
pe purcica asta ,ca n am bani de porc de craciun
14
5
S-o impuste cineva pe proasta asta!
18
7
Sai dam sosoiul in gurita lu doamna sosoaca, ca ce gura mare are
17
6
aia trebuie testata si de boala vacii nebune,sida,btsuri.In plus,vedeti ca e dusa cu pluta,puneti.o la pupat icoane,asta stie soson!
21
6
Cand o sa moara pzda asta de virus o sa fie foarte amuzant.
16
4
Cine sunt parlamentarii nostri
17
4
Behaia ca o petarda cat o tineau plamanii, mana dreapta a lu spagoveanu, acum are loc cald asigurat in guvern 4 ani. O jigodie travestita.
26
6
hahahaha.ce desteapta e. cica nu permite sa se faca teste pe ea. fa proasta, iti face o analiza, nu face nimeni teste pe tine
26
9
ba da prostie mare in romania asta....handicapatii spun mwepsd si apoi voteaza anormalii astia..
33
7
Klaus sa se testeze lumea cand ajunge la el?.Asta este exact ca Ceausescu.Si ala ii obliga pe prosti sa ii consulte la medic sa le bage degetul in cur celor care oferea paine cu sare.Muie fara numar catelusilor johannisti
22
27
ca sa doarma linistit, in timp ce jarteaua de nevasta-sa ii pune coarne.
14
29
panarama asta numita Sosoanca- Soson - face numai testul cu pulicilina ,ca-i prieste .in curind ajunge la Socola ,acolo are si auditoriu.
35
19

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272