REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL: Done, Ceară şi SARAFU se pierd în MĂRUNŢIŞURI. VIDEO!

SCANDAL: Done, Ceară şi SARAFU se pierd în MĂRUNŢIŞURI. VIDEO!

Replica API 28 octombrie 2020 | 11:41 23459

Controversatul Stila Sarafu are probleme grave după scandalul iscat în stradă, potagoniste fiind Alexandra Ceară și Maria Done, fosta soție a lui Viorel Done. Femeile i-au făcut plângere penală la poliție, fiind deschis dosar penal pe numele lui Sarafu pentru lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare. Ceară și Done vin cu acuzații grave, dar și cu lămuriri referitoare la conflictul în care au fost implicate. Totul ar fi pornit după ce, în opinia lui Stila Sarafu, Alexandra Ceară l-ar fi bârfit că ar avea o relație cu o femeie măritată, din București, căreia i se spune Pastramă.

Alexandra Ceară și Maria Done au povestit cum s-au derulat faptele, pe 24 octombrie. ” În data de 24 10, ieșeam de la cafenea, ne duceam către mașină. Eram în telefon cu fostul meu soț. Am văzut o mașină din care ies trei bărbați, printre care Stila Sarafu, unul se poziționează în grădina de la Crazy, unul în fața mașinii noastre, iar Stila Sarafu se îndrepta spre mașina mea cu un tort, inițial am crezut că sunt fecale, și cu o sticlă de apă care a lăsat de înțeles că e urină. M-am speriat și, din instinct, când vine un nebun și atacă, ce faci? Sări la el. Aș fi făcut asta pentru orice om, mai ales fiind vorba de prietena mea. Am fost filmate din două unghiuri, de când am ieșit de la cafenea. Acest domn a sărit pe ea, a murdărit-o cu tort, pe haine, în păr… ea încerca să se apere”, a povestit Maia Done.

Alexandra Ceară, amenințată că va fi stropită cu acid pe față și că va fi tunsă

Afacerista a continuat mărturiile, precizând că prietena ei a fost amenințată, jignită de Sila Sarafu, și că totul a pornit de la o femeie. ”A amenințat-o că-i dă cu acid pe față, că o omoară, că-i rupe părul…. jigniri care nu pot fi reproduse. A venit către ea și i-a spus: ”Ce te doare pe tine că o f.t eu pe Pastramă?! El a vrut să găsească un motiv de scandal, a vrut să se aude în presă de ce Alexandra îl bârfește pe el. I-am spus Alexandrei că este un infractor cu ștate, violențe, bătăi și că nu vreau să am de-a face cu el. ”, a mai precizat Done.

Alexandra Ceară şi Maria Done

VIDEO:

Dezvăluirile Alexandrei Ceară şi ale Mariei Done

Alexandra Ceară: El are o relație cu o femeie măritată!

La rândul ei, Alexandra Ceară a precizat că nu mai este amică cu Stila Sarafu din aprilie, din pricina comportamentului lui.

Alexandra Ceară

”El are o relație cu o femeie măritată. Eu nu știam despre această relație secretă. Cu Stila nu am mai discutat din aprilie, nu mai suntem prieteni. Am luat această decizie în urma unor discuții, nerespectându-mă. L-am respectat și știe. Noi ne știm de mici și suntem și rude îndepărtate”, a mărturisit Alexandra Ceară.

Mai multe dezvăluiri, în materialul VIDEO de mai jos:

Reamintim că Stila Sarafu a postat, zilele trecute, un clip pe o pagină de socializare, în cadrul căruia se vede cum afaceristul se îndreaptă furtunos spre mașina în care se aflau cele două, aruncând în autoturism un lichid închis la culoare, aflat într-o sticlă.

În mașină se aflau Alexandra Ceară și fosta soție a afaceristului Viorel Done, Maria Done, care au formulat plângere la poliție pe numele afaceristului.

Maria Done

VIDEO:

Stila Sarafu, filmat după ce a aruncat tort în maşina Mariei Done

Ce spun oamenii legii!

La data de 25 octombrie a.c., polițiști din cadrul Secției 3 au fost sesizați de către 2 femei cu privire la faptul că, în timp ce se aflau pe bulevardul Mircea cel Bătrân, în urma unui conflict spontan, ar fi fost agresate fizic de către un bărbat, de 38 de ani, totodată fiindu-le adresate amenințări. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violarea vieții private și amenințare.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stila le a bagato in fundulet lu Maria Done si Alexandrei Ceara . Le a olarit in fund pe largitele astea doua
0
1
sarafu se epileaza in fund, oare de ce?
32
0
Cine te a pus Stila sa le muiesti pe Ceara si Marica? Uite ce ai patit. Sunt bolnave psihic.
0
9
Sarafu are legaturi cu femeile cum are Botezatu cu toate femeile din tineretea lui. Stila e omosecsual reprimat
25
0
I-ai cu antecedentele Stila.Stii, au multe schelete in dulap si 2-3 afara .Cu infractori astia doi Marika si Viorel Done pe fir scurt
6
4
Cine plm sunt istia?
16
1
Toate curvele au ajuns vedete. Muistele astea analfabete sa ma linga la gaoooaza.
13
1
n.ati bagat mamutele astea la pripon,unde le este locul?cind ai asa niste fetze,ar trebui sa le fie interzis accesul in cta!la cogealac e bine,acolo sa stea!
12
2
Bravo S.S.
5
0
cemaimute si maimutoi,ce fete au de panarame tiganesti?mergeti ba cu toii in parcare la tirurisa va cistigati piinea cinstit,boschetilor!
17
0
Daca si Marika mai este o femeie frumoasa inseamna ca sau terminat femeile in Constanta. Marika este o baba de 45 ani condamnata penal care are 1.5 m inaltime , cracanata,cocosata,genunchi de capra,mers de cimpanzeu,plina de plastic in ea,desteapa ca noaptea cu mult mult tupeu de panarama...
21
3
din cele 3 fufe care are cel mai mare succes la barbati? eu mizez pe aia cu barba
18
1
Marika asta este mai zdreanta...mai panarama decat toate zdretele...curvele pe care le vedeti la show-urile din televiziuni
16
0
Din lipsa de idei voi inca ii mai tineti pe site pe asta fata de bou si petardele astea doua.
9
0
Bai fratilor lasati femeile in pace,fiecare face ce vrea in 2020,fiti si voi ca ele daca va permiteti...mai grav e cand un barbat se bate cu doua fete...asta trebuie sa observati in toata povestea asta...se mai da si om de afaceri sau fost interlop...a facut smecherii de ras...o sa l bata toti acum si femeile si barbatii!Cel mai bine legea sa faca dreptate...nimeni nu are nevoie de un pierde vara ca asta pe strazi...a deranjat multa lume,a facut rau la multe persoane...trebuie sa plateasca pentru faptele lui!
1
6
Ce atata discutati de parasutele astea Ceara si Marica? Sunt niste curvistine care le stie tot orasul .
15
0
Stila a fost facut posta la puscarie a luat km de muie. Asa sunt partarii in ziua de azo oameni de afaceri...
10
0
CIne cacat e carafa asta? si cine sunt japitele alea? faceti vedete niste gunoaie niste nespalati
18
0
Fratilor de unde atata rautate...s a dus scandalul si voi tot la oamenii astia va ganditi?Nu aveti viata voastra!!!!Lasati oamenii in pace ce e sus un Dumnezeu!
5
4
Done Viorel si Done Maria contrabanda,spalare de bani,inseleciune,tepe,fals si uz de fals,dare,de mita
17
0
Marico te am cracit in toate pozitiile si acum esti tare in clont si tu si sugatoare de Ceara
11
0
Marika Done ia luat hotelul Astoria lui Done Viorel si acum se distreaza,cu,pustanii prin cluburi si in vacante exotice.
12
0
Stila stie bine in cine loveste, astea sunt niste producatoare de strada dar la nivel mai sus! adica au prins unu cu cascsaval l-a supt bine si acum au hoteluri!
13
1
Cata rautate...Alexandra Ceara nu a fost cu nici un barbat insurat...a avut o relatie de 3 ani,dar respectivul nu era insurat...daca era o noapte cu el aveati dreptate...dar femeia a fost 3 ani...a fost iubita,este iubita si va fi iubita!Daca era cum spuneti voi nu statea acel barbat 3 ani cu ea!!!Rautati sunt peste tot!Ciocu mic si joc de glezne!
9
12
Precizeaza Alexandra Ceara ca ai fost amanta la toti si ca ai spart case. Iar Marica e o parasuta mincinoasa care a fost lovita de un oras intreg fara rusine. Lasa bastoanele Marica
16
1
Fosta Notar Done Maria condamnata 2 luni cu suspendare in dosar retrocedare terenuri pe litoral cu peste 100 mil euro prejudiciu in urma unui asa zis autodenunt aranjat . Sagetile la puscarie si autori reali Viorel si Maria Done in libertate.
15
0
Doua coarde
20
1
Maria si Viorel Done doi infractori notorii
20
0
Prea aere iti dai si tu esti o sugatoare care vrei sa te faci cunoscuta
10
0
cine sunt si boraturile astea?
19
2
Pacat ca nu s-a suit Stila cu masina pe voi, mai ales pe umflata aia de Ceara, tarfa penala infecta, o roaba de cacat, fmm de jeg de femeie...
10
6
Afacerista marika mergea cu pachet la done viorel la parnaie iar done viorel ii dadea pachetul inapoi la afacerista ca el manca de la ghium ce afacerista esti mai curva mica daca done nu facea trafic de tigari datorita lui ai ce ai ala dobitoc statea la parnaie cand te suna de acolo plangea tot timpul ca o pizda radeau detinuti de el suna la anaf afaceristo si spunele de unde ai averea nu la politie ca iti da sarafu oua clocitoareo sau closca ce esti v ati facut de kkt doua rapandule una afacerista in ghilimele si o prostituata travestita bine va face sarafu va scoate besinile din extensii
14
4
Doua tarfe penale, alexandra ceara isi rupea pizda la bucuresti pe bani si latra aici lu stila. Barfitoare muiste care n au ce sa faca in timpu liber de la lins pula
25
5
Aceste doua bagaboante vorbesc exact la fel cum arata ... bine ...nu banuiam ca sub tonele de fard , gene, extensii, unghii samd zace vreo minte stralucita dar acum stiu sigur. Mars in plm de zdrente batrane
25
4
Nu stii de unde sa incepi? Incepe sa o sugi...
11
5
Il stiu pe Stila omu vindea droguri pentru baieti din km 4 si 5 pentru DRB imparatul cocainei are fini smecheri peste tot
17
2
13 38 de ce nu iti dai numele ? Daca toti suntem matze goale sluhe cine esti bagamias pula in mortii tai de taratura
5
6
Doua penale care se freaca in ass pe un cocktail.
16
0
Daca a ajuns un papitoi si doua parasute subiect de articol sunteti de cacat rau astia de la replica! Intr o tara civilizata sarafu era la puscarie pana se ofileau ouale, parasutelor le era rusine sa ias din casa la ce nivel de inteligenta au iar voi, astia de la replica nici nu existati! Dar, toti prostii au nororc si profita de slabiciunile unui stat normal
21
1
Daca si Marica e frumoasa, eu sunt Tom Cruse ! O cipanca bondoaca, cracanata si baloasa, cu bashini de femeie de afaceri. Prin anii 90 vindea placinte la o dugheana in gara din Munchen. A facut-o tacsu notar la apelul bocancilor lui nea Jan Dumitra, ca ea e un zero absolut. L-a pacalit si pe. Viorel si uite asa a ajuns bussines woman.
31
3
una peste alta,fetele sunt ok!
6
12
si de ce trebuie sa stim noi amantlicurile indivizilor astia ? Asa persoane importante sunt pentru orasul asta un machedon si doua tencuite ? Viorel tot la puscarie este ?
32
1
Stila cand era la liceul 4 numai de amaratii din camin se lua si de la profesionala, mare barbat care ataca numai nevinovati.
20
1
Muzeul figurantilor de Ceara ...
14
0
niste dobitoci ... !!
17
0
...acum sa nu ne spuneti ca si astia sunt olimpici...
21
1
Pt toti astia care comentati.....va omoara invidia fratilor....Marica e frumoasa si bogata, face ce vrea , traieste cum vrea si cumpara ce vrea.....ati vrea si voi sa aveti banii ei pisatilor! De aia nu mai doarme ea noaptea, ca vorbiti voi din cocina voastra! Mate goale
6
36
Nu-i mai schimba nimeni la felul de a fi. Vor imbatrani cu galceava si copilarii. Pacat de ei ca inca sunt tineri si-si ocupa timpul cu asa ceva.
17
1
Ce mare stire! Doua dintre c_rvele Constantei. Lasa ca au fost ele manjite mai rau de atat. Tortul este LUX!
27
1
ce fete de oameni care se trezesc in fiecare zi sa plece la munca au...
25
1
la varstele astea sa stai si sa faci astfel de lucruri inseamna ca nu ne mai facem bine ca natie. atata lauda de zici ca se joaca "stop a mea". dale doamne mintea cea de pe urma. oameni cu copii acasa sa faca astfel de gainarii, inseamna ca sunt fara nicio zi pe cartea de munca. au timp de asa ceva.
22
1
Fortzaa clanu spaniolu
4
19
Misto gagicile
5
18
Care sirma pufleni ma stila ?
5
1
Ati facut vedete din tarfe analfabete, iar valorile mor in saracie si regrete...
30
1
Redusi sunt multi oameni...de ce ar avea nevoie o femeie cu dita mai hotelul sa ajunga la treaba!Nu e logic ce aberati...cand o sa fiti cu aceste femei atunci sa vorbiti dar pana atunci ciocu mic!
3
10
O adunatura de gunoaie ale societatii.
34
2
Bulanu asta si-a lasat si el barba sa para macho dar e un basinos de 2 bani. chiar a zis bine cineva mai jos ca TITLU art trebuia sa fie bataie intre pzde. lol
22
1
Doua curve, sugatoare mediocre cu aere de profesioniste. Pe Maria dupa ce a divortat o futea Bebitza din 4-5 si o mai dadea la produs in Istanbul. Ailalta, Alexandra este vai mama ei. S-a combinat pe treaba si ea cu Maria si au fost de 3 ori la Istanbul. Metin Irlandezu' stie !!!
29
1
Cea mai buna baba a mea a fost sirma pufleni !
16
4
Doua coarde de tot rasul.
30
1
Toate ca toate, parasute, muiste, si cum le mai numiti voi, gagicile sunt beton, atat ca isi dau prea mare importanta! Cat despre acel maimutoi care se certa cu fetele, am mai auzit si eu ca se arde in dos si canta la flaut cu gusa!
15
4
Oaie mai este Ceara.
16
0
Ce a ajuns lumea din ziua de azi ... Nu pic de demnitate . Aventura d o noapte si am tras apa
12
1
Voi ceea ce nu stiti este faptul ca ce incearca Stila sa ascunda este ca el nu f...te pe una Pastrama de la BUCURESTI. EL este F.tut de UNU PASTRAMA de la Bucuresti ,asta incearca el sa ascunda. II e rusine sa il freaca tigari la pasa.
27
1
Pt toti astia care comentati.....va omoara invidia fratilor....Marica e frumoasa si bogata, face ce vrea , traieste cum vrea si cumpara ce vrea.....ati vrea si voi sa aveti banii ei pisatilor! De aia nu mai doarme ea noaptea, ca vorbiti voi din cocina voastra! Mate goale
5
38
... fac si ele un .... laif ...la adresa altui machidon bashit! Neam de cracanati, urecheati, nasosi si cu bucile cat Casa poporului! Telenovela machidoneasca la malul marii!
44
5
Stila e smecher bate femei da cu tort.Alexandra se stie ca e mare curva .De fostul notar Marica numai de bine , sa se mai futa cu ala din 4 5 putin... mai face o mu.ie si e fericita. De Marica ii e rusine si copilului ei deci nu merita sa o bagati in seama decat daca va dat ceva bani.
21
5
se lua la puricat, inclusiv de presa, lucruri precum: ocupatia indivizilor, provenienta banilor, provenienta masinilor scumpe, antecedente penale.
28
1
cine-s "vedetele" astea?
36
0
Au ajuns toti infractorii si coardele subiect de presa ??? Alooo jurnalisti de 2 lei!!!
48
2
De unde draqu ii scoateti pe astia oameni de afaceri? Toti rupti-n cur , gata , interlopi si oameni de afaceri. Ne meritam soarta daca voi promovati astfel de personaje.
42
0
replica...de doi bani ! ati ajuns ziar de mahala.
28
1
Buze hors.penisoidale si priviri tampe ale unor vedete de mahala. Nasol articol Miralo !
27
0
Panarame de femei si unul care nu trebuie sa dea atentie la zdrente.
26
2
cipannnnnnnnnnnnni
34
1
ciori boarate. Nu mai bagati in seama toate parasutele si toti retardatii.
32
0
Bai Stila te-ai dat cu tiganii din piata chiliei , le faci tot tacamul sau sufli numai in trompeta partarule
34
0
Acest individ In adolescenta spargea masini fura casetofoane mai tarziu talharea carderii facand panda la bancomate apoi a inceput sa faca bani cu credite cu acte false , este un infractor notoriu , loverboy pentru femei maritate cu moravuri pe care le facea de bani si santaja , a fost mereu marginalizat de toate cercurile de machidoni din Constanta
52
0
asa si?ce ne intereseaza pe noi ce fac garoii astia ?ca ei sunt zeci de mii.ce treaba are un ziar local cu viata cotidiana a ciorilor si sa o dea ca pe o stire de senzatiez?bai Replica ....las o in plm ...
37
1
Un papagal si 2 parasute. La munca nu la pacanele ma. A batut si el 2 fete si e vedeta
59
1
"bagaboante"
33
3
Sa te pis in cur Marico. Esti doar o curva tupista si muita de toti
39
5
Doua vagaboante
51
1
Atentie, atentie! Bataie intre pizde asta trebuia sa fie titlul stirei.
40
2
La Constanta, pana si "vedetele" sunt de 2 bani. Daca vezi la TV ca una, alta mai este cantareata ceva, astia cu ce se ocupa? Fac umbra Pamantului degeaba, consuma oxigen degeaba, sunt fix pamant de flori, apa de ploaie. Asta e nivelul la Constanta, din pacate.
51
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614