REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Scandal electoral la Siliștea: Un simpatizant PNL a fost ridicat de mascați! Video

Scandal electoral la Siliștea: Un simpatizant PNL a fost ridicat de mascați! Video

Virgil STOIAN 27 aprilie 2024 | 00:00 2994

Scandal cu iz politic în comuna Siliștea. Un locuitor al comunei, Gheorghe Gruia, îl acuză pe primarul din comună că îl șicanează, iar conflictul a ajuns atât de departe... încât a fost ridicat cu mascații de pe terasa magazinului pe care îl deține. Conflictul e unul mai vechi, care a pornit în urmă cu patru ani, cu o zi înainte de alegerile locale, când l-ar fi surprins pe viceprimar în timp ce branșa mai multe persoane la rețeaua de apă, în scop electoral. La patru ani de la acest eveniment, Gheorghe Gruia, susținător al candidatului PNL la primărie, reclamă șicanări periodice din partea primarului Mihai Soare, care ar fi culminat cu acea întâmplare cu mascații. Contactat de reporterii Replica, pentru un punct de vedere, Mihai Soare a negat acuzațiile, fiind convins că este ceva politic.

Scandal electoral la Silistea: Un simpatizant PNL a fost ridicat de mascati! Videomomentul în care este ridicat de mascați

Gheorghe Gruia a fost ridicat de mascați, în urmă cu câteva zile, chiar de pe terasa magazinului pe care îl deține, motivul fiind refuzul legitimării. Acesta crede că a fost opera primarului, după o întâmplare petrecută acum patru ani, chiar înainte de alegeri: „Poliția a zis că nu am vrut să mă legitimez, șeful de post a zis că m-a întrebat cine sunt. Eram pe terasă - am închiriat un spațiu și am deschis o terasă. M-au dus la Cernavodă și m-au amendat pentru că nu am vrut să mă legitimez. Nu știu ce căutau, pentru că au intrat și cu armele acolo. M-au ținut cam o jumătate de oră, l-am sunat pe avocatul meu să vină să mă ia. Scopul a fost ca eu să nu fiu acolo când ei intră peste soția mea, în magazin. Eu nu am apartenență politică dar îl simpatizez pe unul de la PNL, pe care o să-l votez. Noi venisem de la biserică, și m-au luat cu mascații de pe terasă. Șeful de post a fost mutat, după ce i-am făcut plângere penală. Eu zic că toată asta se face de când i-am făcut plângere primarului și viceprimarului pentru că acum patru ani, chiar înainte de alegeri, eu l-am filmat pe viceprimar când branșa lumea la apă, cu 24 de ore înainte de alegeri. Omul acela plătise cu trei luni înainte așa că a fost ciudat să-l branșeze chiar atunci, înainte de alegeri. A branșat și 7 familii la iluminatul public.

Scandal electoral la Silistea: Un simpatizant PNL a fost ridicat de mascati! VideoGruia Gheorghe

Ce zice primarul!

Mihai Soare a negat toate acuzațiile, motivând intervenția mascaților prin refuzul lui Gheorghe Gruia de a se legitima: „Nu este adevărat. El a intrat într-un conflict cu poliția și am înțeles că a refuzat legitimarea. A fost o razie a poliției din Cernavodă, din câte știu eu, eu eram plecat din localitate și din ce am auzit eu, a fost o razie la mai multe magazine și cu ITM-ul și cred Poliția Economică și el a refuzat să se legitimeze și i-ar fi răspuns șefului de post iar din această cauză a fost dus la Cernavodă pentru a fi legitimat. Eu am avut într-adevăr un conflict cu el, pentru că mi-a reproșat în 2020 că nu vreau să lucrez cu firmele locale. Apoi am lucrat inclusiv cu el. A fost o greșeală și din partea mea, recunosc. Am văzut că iar a început acum, că vin alegerile. Noi am și colaborat cu el, a tuns iarba prin comună, nu am datorii la el. El zice că i-a trimis cineva politic, dar eu cred că i-a iritat pe ăștia de la poliție și de aia probabil.

Scandal electoral la Silistea: Un simpatizant PNL a fost ridicat de mascati! VideoMihai Soare, primarul din Siliștea

Alegerile se apropie, atacurile încep, mai mult sau mai puțin ortodoxe, iar această campanie se anunță una fierbinte, ca de obicei. Rămâne de văzut cine va ieși triumfător din această luptă!

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Săracul om venea de la biserică , smerit... Normal ca a refuzat sa se legitimeze ,are o oarecare notorietate , politia ar trebui sa știe f bine cine e Gican ! Bine măcar ca nu l au întrebat despre țigările de contrabanda ... PS. Despre intervențiile politiei la ordinine politice, pot spune doar atât,:când a fost spart magazinul d lui vice,cu toate ca știm cine sunt hoții, politia nu a făcut nimic .Așteaptă probabil ca cetățenii sa prindă hoții și sa I ducă legați fedeles... O sa ajungem sa ne facem singuri dreptate .
1
0
Un pușcăriaș a ajuns să dea lecții..
3
0
Dacă tu ai refuzat sa te legitimezi când poliția a făcut razia, ce vina are primarul? Poliția a aplicat legea. Nu ai citit nimic Gicane cat ai stat la mititica. Dar mai timp
3
0
PENTRU...SILISTEA....ANUL ASTA SE DAU AUTOTURISME..BMV-URI...AM VAZUT UNA DONATIE SI PRIN CERNAVODA..O CONDUCE UNA JIGODIE CARE SI-A DESCHIS SI UN HOTEL IN CARTIER..I. D. CHIRESCU... MASINA ESTE .CT-20 -FVG...
2
0
Lucratura psd ista! Dau, fac și promit pe ultima suta! Mutațiile făcute din com în com, proiecte fără a respecta legea, pachete, plus amenințările oamenilor ca rămân fără munca dacă nu votează psd. Mi e scarba de ei!
0
0
E interesant sa intrebi oamenii ce stiu despre liberalism,conservatorism,social democratie,in general cat stiu ei despre ideologie in general . La fel ca si cunostintele despre religie ,cea mai mare parte a populatiei de altfel militanta cu gura mare,e varza. Nauci,romanii se cearta intre ei fara sa stie de fapt de ce. Nu-i bai,ca si multi din cei numiti politicieni sunt cam derutati daca le pui intrebari de genul asta. La fotbal fac scandal cei care beau,se drogheaza si sunt dobitoci,nu alearga dupa minge. In politica la fel. Inculti si neamuri proaste fac gura.
3
0
Alo comentariile, dato drumul la comentarii sa vedem cat se fura
0
0
mai bine ii intrebati pe impricinati, care este ultima carte citita? oameni cu preocupari marunte, ca la noi.
2
0
Gican la pușcărie,care miai îngropat ciobanu după ce iai făcutt credit la banca.. Numai Fștie nimeni de el..ai făcut numai rău la oameni amărâți. . Miliția de ce nu te duce la pușcărie unde ți e locul?
6
1
Acum 4 ani s-au dat găinii și răsaduri anul ăsta a început cu biciclete ,dar nu a dat primarul e de la un domn care nu a vrut să spună numele .Ba voi credeți ca toată lumea e p*****a ,anul trecut nu erau familii nevoiașe și anul ăsta sunt sau cum .Sunteti niște mizerii fără scrupule .
5
0
Uite cine se plânge Gruia Gheorghe-cel mai mare pușcăriaș al comunei Siliștea
9
1
din patru in patru ani mizeriile politice apar, le scoate de sub presul infect al vremurilor cu scopul si interesul fiecaruia sau gastilor politice nascute peste noapte ce se inghesue la cea mai ramas in tara ast! poate ,poate mai rod ceva, cersesc ,mintind si promitand oamenilor creduli apoi cu ochii si fapta pe avere personala sau intre rude!
3
0
Mai țepari ca tine și fractu nu există Lucrați terenuri fără documente și loati fonduri europene
6
0
Hoții și tâlharii după bani mulți fug și în final ia doar un coșciug
6
0
Ai uitat ca mati nerocit tu cu fractu am făcut credit la bancă pentru voi nu ați achitat creditul v-ați cumpărat utilaje pentru firmă voastră eraos construct
7
0
Ce mecle au nespalatiii astia , se vede doctrineleliberale si psd istepe fetele lor , ha ha ha ha la k***t cu ei
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212