REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
18.6° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Scandal enorm la şcoala de Fotbal Farul: antrenorii îl fac praf pe manager!

Scandal enorm la şcoala de Fotbal Farul: antrenorii îl fac praf pe manager!

Replica API 20 februarie 2014 | 00:00 428

Reacţie violentă la declaraţiile lui Bogdan Chiriţă

Reacţie violentă la declaraţiile lui Bogdan Chiriţă

În urmă cu o săptămână, noul manager general al Asociaţiei Club Sportiv Şcoala de Fotbal Farul Constanţa 2010, Bogdan Ionuţ Chiriţă, declara, în exclusivitate pentru "Replica", faptul că a luat o serie de măsuri: "Am făcut ordine la asociaţie". "A fost stabilită o cotizaţie. Nu se plătesc antrenorii şi nici deplasările. Jucătorii primesc însă echipament de la Farul. Pentru cotizaţie se eliberează chitanţă. Acei 50 de lei la care se face referire, nu era cotizaţie. Erau bani pe care antrenorii angajaţi la club îi luau şi îi băgau în buzunar. Nu se elibera chitanţă, nimic. Era la mica înţelegere, era un fel de ciubuc pe care părinţii îl dădeau antrenorilor sau arbitrilor", spunea, la momentul respectiv, Bogdan Chiriţă.

Declaraţiile acestuia au inflamat însă spiritele, antrenorii clubului contactând "Replica" de Constanţa pentru a dezminţi "practica ciubucului". Mai mult, antrenorii au acuzat că Bogdan Chiriţă este "un manager mincinos, care vrea să prostească pe toată lumea: conducători, antrenori, părinţi şi copii". "Noi, antrenorii ACSSF Farul 2010 Constanţa - Constantinescu loan, Antonescu Dumitru,Turcu Mihai, Sovaila Eugen, Tudor Grigorie şi Melenco lonel precizăm încă de la început că dl. Chiriţă nu face decât să dezinformeze şi să denigreze tot ce s-a făcut până acum la această şcoală. Şcoala de Fotbal a fost înfiinţată de noi antrenorii enumeraţi mai sus, suntem membrii fondatori, pentru a ajuta FC Farul Constanţa, într-un moment când nu se ştia dacă Farul va putea fii înscris în campionat. Noi, antrenorii, am renunţat la salariile pe 16 luni pentru a transferă jucătorii de la FC Farul".

"Referitor la declaraţiile managerului Chiriţă, precizăm că până la venirea lui la şcoală de fotbal nu a existat taxa obligatorie şi această încearcă a fii introdusă de către acesta printr-o informare care se găseşte pe uşa de la intrarea în club. Pentru corecta informare a opinei fotbalistice menţionăm că unele cheltuieli privind tot ce ţine de organizarea unui joi oficial de fotbal la copii şi junior işi anume transport, barem arbitraj, barem medici, tuşarea unui teren, echipamente, cantonamente, participarea la diferite turnee, anul trecut la două turnee zonale-juniori C şi D, şi un turneu internaţional - Brest, Franţa - au fost făcute cu suportul financiar al părinţiilor. Pe această cale le mulţumim din tot sufletul pentru că alături de dânşii am putut ţine această şcoală în viaţă. Aceste lucruri dl. manager ar trebui să le ştie pentru că a primit toate actele la preluarea funcţiei. Dar cum toate promisiunile pe care le-a făcut atunci când noi l-am votat le-a uitat, probabil că a uitat şi de eforturile şi sacrificiile financiare făcute de aceşti părinţi. În concluzie, până la venirea dl.Chiriţă la şcoala de fotbal nu a existat taxa obligatorie şi ea încearcă să le fie impusă părinţilor de dl.manager", se arată într-un comunicat remis redacţiei.

"Referitor la echipament, părinţii de la grupele mici ne-au informat că iniţial dl. manager a vrut să le vândă echipamentul la un anumit preţ, dar marea majoritate au refuzat. În încheiere, îi reamintim domnului Chiriţă că noi nu am luat salariile de 9 luni şi jumătate şi acest lucru este un angajament consemnat în procesul verbal din 23-10-2013. Dar cum dl. manager nu a respectat nici un angajament probabil că vom fi nevoiţi să ne confruntăm şi noi şi părinţii cu acelaşi "stil managerial" de a mai trece o luna fără a fi plătiţi şi a mai pune o taxa obligatorie, spre bucuria părinţilor. Din păcate, deciziile dl.Chiriţă lovesc nu doar în loialitatea puţinilor antrenori care au format această şcoală şi activează de ani întregi chiar şi în condiţii de întârzieri foarte mari ale salariilor, cât şi în dorinţele părinţilor şi bucuria copiilor de a juca fotbal", au mai transmis antrenorii: Constantinescu loan, Antonescu Dumitru, Turcu Mihai, Şovăilă Eugen şi Melenco lonel.

Alexandra ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272