REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

SCANDAL IMENS ÎN PSD! Tudose a cerut DEMISII. Shhaideh, Plumb şi Cuc sunt OUT!

SCANDAL IMENS ÎN PSD! Tudose a cerut DEMISII. Shhaideh, Plumb şi Cuc sunt OUT!

Replica API 13 octombrie 2017 | 23:50 310

Şedinţă lungă, joi, la PSD! Pentru că din interior se “scurgeau” informaţii către presă, după o primă rundă de discuţii, social-democraţii au decis să recurgă la bruierea telefoanelor participanţilor, aşa încât jurnaliştii să nu mai afle ce se petrece. În zadar: din interiorul CEx al PSD tot au răzbătut veşti legate de solicitarea premierului Mihai Tudose privind miniştrii care au dosare penale ori care nu performează. S-a cerut demisia lui Răzvan Cuc de la Transporturi, pentru proasta gestionare a problemelor, schimbarea lui Ilan Laufer de la Mediul de Afaceri, dar şi a ministrelor de la Dezvoltare Regională, respective Fonduri Europene – Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb, ambele implicate în dosarul “Belina”. În privinţa celor două, primul care s-a arătat împotrivă a fost chiar preşedintele PSD, Liviu Dragnea, despre care se speculează că ar fi “beneficiarul” din dosarul “Belina”.

Shhaideh şi Plumb s-au prezentat la şedinţa PSD cu demisiile pregătite, însă, stupoare! S-a decis să se voteze în privinţa lor, în timp ce despre Răzvan Cuc s-a comentat: „E out!”.

De precizat că, în cadrul şedinţei “cu strigături, ameninţări şi reproşuri”, singurul care a părut alături de premierul Mihai Tudose şi împotriva preşedintelui PSD Liviu Dragnea a fost senatorul de Giurgiu, Niculae Bădălău. În schimb, împotriva lui Tudose s-au manifestat vehement Lia Olguţa Vasilescu, ministrul Muncii, cât şi primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. De altfel, Firea a declarat încă dinainte de începerea şedinţei că nu este de acord cu maniera în care a fost aruncată pe piaţă povestea remanierii.

Până la urmă, în urma votului social-democraţilor, s-a stabilit că nimeni nu trebuie să îşi dea demisia. A fost momentul tensionat când Tudose a ameninţat că îşi dă demisia, însă situaţia s-a calmat şi au continuat dezbaterile. A urmat o nouă răzgândire, iar şedinţa CEx se reia vineri, 13 octombrie. "Toate demisiile cerute de premier au fost acceptate", a declarat, la finalul şedinţei, un social-democrat. În şedinţa de vineri se vor stabili noii miniştri, a adăugat social-democratul.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/dragnea-mesaj-cu-talc-pentru-dna-332881/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
acesti nemernici continua sa joace un joc murdar, sunt niste mascarici iar tudose, in care multa lume isi pusese sperante, nu este decat marioneta poenalului draknea, mai rau decat grindeanu care, pur si simplu a plecat pe cand tudose ii face jocul lui draknea. Luati in calcul ca lumea s-a desteptat iar tu penalule draknea nu te ridici nici la degetul mic de la piciorul stang al presedintelui tarii
2
0
tataroaica asta care miroase ca o balena este bine ca a fost data afara.Asta cu sirianu ei fac parte din ISIS
5
0
De fapt a fost o repetitie inainte de marea demisie a conducatorului mult iubit livache cel lache..a iesit bine repetitia dar fara lacrimi si tristete cum va urma
5
0
Bravo d-le Tudose, fii demn, hotarat, ai verticalitate... Nu te lasa periat, vrajit, de vicleniile lui Dragnea. Dragnea este parsiv, este diabolic chiar, cand vrea sa-si atinga scopurile si interesele lui meschine. El vrea sa controloze totul, sa detina puterea maxima, din pacate.....
13
1
Dragnea este aproape de faras.
14
0
Guvernul meu, al procurorilor ?
2
9
Ce vrajeli de declaratii.
4
0
S-a descoperit ca Shaideh are cucul de plumb.
12
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272