REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL în cartierul social Henri Coandă: patru indivizi, ARESTAŢI!

SCANDAL în cartierul social Henri Coandă: patru indivizi, ARESTAŢI!

Replica API 9 ianuarie 2018 | 00:00 707

Patru indivizi au ajuns în Centrul de Arest Preventiv al IPJ Constanța, după ce au fost implicați într-un scandal, la finele anului 2017, în cartierul social Henri Coandă, în urma căruia un tânăr în vârstă de 22 de ani a a juns la spital! În urma cercetărilor, cei patru suspecți au fost identificați, depistați și propuși spre arestare.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut în seara de 30 decembrie, 2017, pe Aleea Umanității din cartierul social Henri Coandă. Ali Aidîn, Ali Maxim, Orazali Ender și Mustafa Iusein au fost implicați într-un conflict spontan cu alte persoane, în urma căruia un tânăr în vârstă de 22 de ani, care ar locui tot în același cartier, a ajuns la spital. Oamenii legii au declanșat cercetările și i-au depistat pe făptași. După ce au fost audiați, au fost reținuți pentru 24 de ore, iar pe 6 ianuarie au fost propuși spre arestare. Magistrații au decis ca toți să rămână după gratii pentru următoarele 30 de zile. ”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa privind arestarea preventivă a inculpaţilor Ali Aidîn, Ali Maxîm, Orazali Ender şi Mustafa Iusein. În baza art.226 C.p.p. cu referire la art.223 alin.2 Cod pr. penală dispune arestarea preventivă a inculpaţilor: 1. Ali Aidîn; 2.Ali Maxîm; 3.Orazali Ender; 4.Mustafa Iusein, pe o durată de 30 de zile, de la data de 6.01.2018 şi până la data de 4.02.2018 inclusiv. În baza art. 230 Cod pr.penală dispune emiterea de urgenţă a mandatului de arestare pe numele inculpaţilor. Măsurile dispuse se comunică administraţiei locului de deţinere . Respinge solicitarea avocatului inculpaţilor privind luarea faţă de inculpaţi a unei măsuri preventive mai uşoare. Cu contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, potrivit minutei judecătorești.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa sugeti pula la amarati aia de la henri coanda si sa va fut femeile politicieni nu cumva fura sii eii
1
0
Altarul si cristisul dumnezeirii pirandelor lor! Eu platesc de ma cocosex taxe si impozite si zdrentele astea traiesc pe spinarea mea si a tuturor celor care muncesc! Si mai fac di pe jegosii, cauta scandal, antisocialii dracului! MOARTE TIGANILOR CARE TRAIESC DIN ALOCATII, A PESTILOR, CAMATARILOR, VANZATORILOR DE TIGARI SI A CELOR CARE FURA PE AFARA SI NE FAC TARA SI PE NOI DE RAS!!!
2
0
Sistarea caldurii, a apei si a pomenilor lui fagadau catre acest cartier si punerea la plata utilitatilor de catre acesti paraziti ai societatii.Cine nu are loc de munca sa fie dat afara din casa platita de noi cei multi si din pacate...prosti!
1
0
Lasati ciorile sa vina la mine !
4
0
solutia - ziklon b
8
0
Puturosii ce fac copii multi si scandal ,pentruca stau pe banii celor ce muncesc.
9
0
Priviti cum stau hoiturile ..lesurile trantorii si asteapta sa le vina mocca ajutorul social ..papica la cantina sociala ..chiria platita de noi uite ptr cine muncesc eu si altii ..toti acesti trantori vand tigari in piata tomis 3 .politia sta cu ei la barfa ..chiar de sarbatori stateau la un pahar de ceai fiebine in cerc cu liderii lor au fost filmati cu camera ascunsa ..politia jandarmeria doi bani nu dau pe noi ..ei lucreaza ptr mafie ..ce mizerie de oras si de autoritati ..platite de bletematul de popor roman ..
19
0
Sub balcoanele FT urilor se afla guguloi in sevraj, seringi aruncate sub aceleasi, vara se cotoiesc cu vorbe printre tufe Ghetoul trebuie DESFIINTAT de urgenta !
16
1
rar zile sau nopti fara scandal in acest ghetou ,acolo este un politist local dar cand ei se tin de cantat colinde sau sunt pedofili la ce sa te astepti ? sa faca ordine?
16
1
Nu puteati sa-i luati pe toti?
25
0
Adica un invetator de renume a ajuns ca numele lui sa fie folosit intr-un cartier plin de infractori ,invent-at de Mazaghascar.
29
0
benzina si......
25
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272