REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL în județul Constanța: 'Au intrat peste noi, cu PISTOALE!'

SCANDAL în județul Constanța: 'Au intrat peste noi, cu PISTOALE!'

Replica API 5 ianuarie 2019 | 09:06 3394

Scandal de proporții în județul Constanța! Polițiștii din Cernavodă au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 4 spre 5 ianuarie, despre faptul că pe strada Plantației este un conflict în desfășurare.

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la un club din localitatea Saligny, au început discuții contradictorii între doi frați, pe de o parte, și alți doi bărbați, pe de altă parte, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Frații s-au deplasat la domiciliul lor, aceștia fiind urmați de ceilalți doi bărbați, care au pătruns fără drept în curtea imobilului, au spart geamurile de la ferestre și uși, după care a început o altercație fizică între toate persoanele menționate. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 38 de ani, au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Nici una dintre acestea nu a dorit să depună plângere.

"Au intrat peste noi în casă, cu pistoale! Au făcut prăpăd! Frații Piron erau", au spus, pentru Replica, cei care s-au ales cu geamurile locuinței sparte.

Reprezentanții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța au infirmat zvonurile conform cărora s-au folosit pistoale. Menționăm că nu au fost găsite astfel de obiecte la fața locului și nici asupra celor implicați în conflict.

În cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, loviri sau alte violente si distrugere.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dl coco raducan zis steliano stelica pe fb vinde masini lovite ciordite si le vinde ca impecabile
2
0
Fratii Piron Criminali oameni fara caracter Camata ,Prostitutie , Droguri , La omarat Pe Cotis cu Sabia , nu au Scrupule La Zid.Si omarati sa plece din Oras. Au peste 1 mil de Euro .talharii , Camatarii, Drogati cat va mai rabda dumnezeu
14
0
nu ii cunosc pe fratii Piron, dar pe fratii raducanu ii stiu destul de bine. Voi va intindeti mai mult decat va e plapuma! Stati intr'o cazatura de casa ca tiganii de-a valma toamna, si credeti ca impresionati pe cineva cand iesiti talentosi pe strada, sau se mai intimideaza cineva in fata voastra?! Lasati talentele prin oras ca nu se stie pe cine calcati pe coada de la ala cu tata-n gura pana la ala cu barba sura. Voi sunteti oamenii de 2 3 gainarii si cam atat, si in plus nimeni nu are o parere buna despre voi.
9
4
Ce am auzit Halal Smecherii clanul Piron intra peste oameni in casa talhariilor cat va mai rabda dumnezeu la zid cu voi . O sa va gasiti o data nasul pe Cotis lati omorat, pe Broscoi mao yne iati batut , pe terminatii aia de sus de le cade casa ati intrat peste ei pentru cateva mii de euro rusine sa va fie
12
1
Fratii Piron la zid cu ei si impuscati ati facut orasul de ras terminatiilor. Cand ati venit din fundul moldovei dadeati la toti buna ziua. Iati gasit pe prostii aia sai bateti de leati luat banii le cade casa pe ei datile bani inapoi talharilor
10
5
Foarte bine v.a facut! V.ati gasit nasu alde china si gasca! Ba baieti pe voi nu va duce capu la afaceri pt ca voi aveti 2 clase ca trenu! Nu mai suntem in anii '90 sa iesi prin oras sa faci arfuri si sa te dai rotund ca nimeni nu mai e ca voi! Cu ocazia asta v-a intra si politia pe fir sa va intrebe de sanatate!
5
0
Toti fratii Piron trebuie sa mearga la puscarie si sa fie ca Alioasa pestele care acum este sarac si munceste pe 1000 de lei ca restu lumii numai are seria 7 si cls acum are opel vectra din 97 la 400de euro,asa sa ajunga toti tiganii pesti din ROMANIA,asa sa ne ajute DUMNEZEU,AMIN
16
2
Madalin piron are peste 1 mil de euro are casa cu 3 etaje cu deschidere pe 2 strazi , masinii de 200 mii de euro , 3 apartamente, Nicu Piron da bani cu camata in tot orasul , bebiti aduce droguri din Olanda cu Damian si le vinde la Giani si Anarhia prin Orak
10
3
Nu va suparti dar parerea mea nu pleaca de la acesti oameni in orasi astia sunt nimicuri care asi castiga existenta prin orice mijloc ca sa supravetuiasca daca vreti sa stiti cine sunt adevarati capii Comandantul de politie care bea si maninca la rica cantaragiu care fac afceri la un anumit nivel dorin care face acte false la masini vind motorina furata de la vapoare si multe alte infractiuni nu astia DNA sa vina pe la cernavoda ca si astaia au fost pesti si sunt uni dintre ei care siau ridicat blocuri ceilalti sunt pestisori pici care fac arfe luati pastia
8
3
Mai sunt tigani si in alte orase dar ca in cernavoda n.am sa mai vad! Nu mai poti scoate capul de 2 clase ca boraturile astea! Pe strada injura, se bat, urla, se drogheaza, distrug ....poate totusi intr.un final se va sesiza cineva de la Bucuresti si va lua masurile cuvenite! Nu poti sa iti mai lasi copiii liberi pe afara ca ti-e frica de tiganii astia drogati...dai o tura de ecluze le vezi fetitele la produs..te duci prin columbia, incalzire etc te trage de maneca daca vrei sa cumperi ierburile lor stropite cu otrava de sobolanii!!! Hai sa luam atitudine toti romanii din orasuo cernavoda!
12
0
Problema clanurilor tiganesti mai mici sau mai mari care actioneaza in localitati mici, medii si mari in Romania va fi rezolvata doar de romani. Nu de politie nu de justitie. Ci de romani care vor pune mana pe furci, topoare si incendiare si se vor pune pe taiat, intepat si parjolit molima tiganeasca. Atunci cand tara va lua foc si de la al cu tatza in gura pan la al cu barba sura tiganimea va zace in mormane doar atunci este rezolvata problema tiganeasca in Romania. Suna cam sinistru dar asta e singura solutie.
12
2
sa se omoare toti tiganii intre ei , scapa tara asta de niste ciori infecte,selectie naturala pana la urma ,moarte tiganilor!
19
1
Toti 3 fratii si.o meritau pe deplin! Niste ciori borate! Sa nu mai iesiti pe strada leprele societatii si sa puneti mana la munca nu sa va ocupati cu tot felul de ilegalitati! V.a intra in curand si DNA.ul cu politia peste voi si va afla exact cu ce va ocupati, si atunci sa va mai vad daca mai sunteti smecheri, mai faceti figuri cu cazanele alea de masini prin oras, daca mai taiati fata la oameni, daca mai amenintati sau santajati oamenii ca voi sunteti smecheri!
5
1
Nu mi-e rusine nici cu fratii Piron... Dar magraoii astia chiar si-o meritau... si din cate ii cunosc eu pe cei ce ia agresat, clar nu au intrat peste ei in casa pentru 2-3 sute de euro cat au luat aia pe o rabla de masina... alta este cauza si motivul... dar bine ca nu au depus plangere inseamna ca stiu si ei ca au calcat stramb si au meritat-o! O seara frumoasa!
12
0
Sa va traiasca familia pironii mei . M-ati razbunat. Meritau . Sunt niste tepari ia de la gura saracilor .nu se mai satura merita china mai multa bataie si semne pe fata sa va stie toata viata lor poate sor calugari... multumesc piroaneee
10
4
1 DIN 10 ROMANI E TIGAN PENTRU CA ASA AU VRUT SOCIALISTII, UN ROMAN FACE MAXIM 1 COPIL IAR TIGANII AU 6-7 COPII, UMPLU INCHISORILE, BENEFICIAZA DE SANATATE, AJUTOARE SOCIALE DIN MUNCA ROMANILOR, NU VOR SA SE SCHIMBE SI PSD II INCURAJEAZA PENTRU CA E UN PARTID DE TIGANI CU ILIESCU TIGAN, PESTE O GENERATIE EI VOR FI MAJORITARI DACA NU NE APARAM! BOICOT AL TAXELOR LA STATUL SOCIALIST PSD-IST CARE GAZEAZA CETATENII PASNICI PENTRU CA NU VOR LEGALIZAREA HOTIEI, NU MAI PLATIM IMPOZIT LA CASA PANA IN VARA, NU MAI CUMPARAM PRODUSE CU TVA MARE, PSD LA PUSCARIE SI CU AVERILE CONFISCATE!
12
0
Ce te iei de noi romii, voi furati mai mult naveti caracter
1
24
tu crezi ca politia locala din Cernavoda,face de capul ei???crezi ca seful lor nu stie...si el este om...si el are masina care merge tot cu...motorina...ce nu-i clar???daca nimeni vrea sa vada???asta-i Romania...
9
1
Tigani borati! Munca le sta in gat, fac bani din afaceri ilegale. Politia se preface ca nu vede ceea ce se intampla, insa lor le este frica. Rusine Politia Romana!
24
0
Halal de smecheri cu parfum de dama
7
3
FRATE TIGANI , ROMANII , TURCII , TOTI SUNTEM OAMENI NU ISI ARE ROSTUL TENTA RASISTA
2
27
Papacostea Alexandru e bagat in mafia tiganeasca vinde cocaina si amfetamine in tot orasul Constanta plus umbla cu pistol sub palton are un Passat negru CT 72 DMG
12
0
Mai da-i in pula mea de ciori care nu au muncit o zi nici unii nici alti acuma vor sa se omoare intre ei dar nu o sa se intample nimic ca se duce bebiti si ii face plata cu 2 sendvisuri si gata se regleaza treaba
19
0
La puscarie toti !
14
2
Anu asta va da cineva de cap !
13
0
Va omor ru
9
0
Sa ii sugi pula lu piron vali fa si tu daca te tine pula imperii
4
13
O piroane nu tia iesit pasenta cu curvele bre din ce ai facut tot imperiul ala saracio de pe urma la copilele trimise la produs o sati stea capatina in par la poarta intro buna zi e doar inceputul largule
14
3
.. la curvarul ala de veterinar, Georgescu Valentin, sclavul lui Gero, care umbla cu Roxy porcareasa si Bea concesionara,...!!!
19
0
Sa va ia dracu de tepari cu masini
6
0
Fratii Piron la puscarie mancaiar canceru ala mare prafu sa se aleaga de copii lor pisat si sloboz dupe ei
14
4
Ciori infecte. Mi e sila. Put de la zeci de metrii. Copii lor put a hoituri. Fura, mint se bat. Totul negativ. I am omora fara mila pe aceste jeguri umane din frageda pruncie. Inculti, rai si imputiti. Astia sunt tiganii.
27
1
Sai lingi curu lu cioara mai imputitule
4
23
De ce ii ingrijiti? Platesc cumva ciorile astea asigurari de sanatate? Afara cu ei. Sa se omoare intre ei.
22
2
Moarteee la toate ciorile din romania care fac lucruri ilegaleeeee,de anul ista se schimba legiile in romania pt tote infractiunile,sa vedeti incadrari ,in noua lege
15
1
SA II EA DRACU DE GOLANII CARE INTRA PESTE OAMENII .PENTRU JAVRE SI DROGATII NU MAI EXISTA LEGE .LA PUSCARIE CU VOI
16
1
Cocalari care afara iau bataie de la politie ca altceva, iar acum au venit si ei acasa si se dau mari smecheri . Dupa sarbatori sunt morti de foame...
14
1
Ne doare in pula
6
12
Politia Locala la tura de noapte doarme acasa in loc sa patruleze,motorina este buna si la masina personala!
23
0
Au intrat peste ei in casa CLANUL PIRON..AU FOST 2 MASINII SERIA 6 A LU DAMIAN SI UN SERIA 3 ERAU 7- 8 PERSOANE CU BATE BASSBALL.., SI AVEAU SI UN PISTOL ..IAU BATUT MAI RAU CA CAINII RUSINE SA LE FIE . IAU DEPOSEDAT SI DE BANII AU INTRAT LA EI IN CASA
11
1
este tot tigan imputit din columbia...mananca cacat zi si noapte despre toti si stie multe...nici pamantul nu-l mai rabda...
12
5
Au ajuns toti incultii sa comenteze pe aici
6
14
In oras se vehiculeaza o gramada de variante : coco raducanu da tepe la lume cu masini inmatricule pe sleau, china raducan tine fetite minore in casa apoi le trimite pe trreaba la ecluza, ca cere taxe de protectie la oameni...
14
0
Iesi in pula mea cu ioan si ciorile tale
15
2
Sunt necoita marele futac, le am disperat pe femei in primarie, pe marea derectoare am lasat o balta sa se descurce cum poate , credea ca o duc pe la petreceri de sarbatori, ha ha. Am alta de crescut acu ,doar e pustoaica..in comparatie cu mine
7
10
ba da bine le sta,nu gasiti pe nimeni in zona sa le refaca machiajul la doua ,trei zile
21
3
Da voi nu stiti copoilor cine sunt infractorii vaiiii piron bebiti ala care face mortaciuni si vinde pliculete de droguri la copii cernavodenilor trezitiva copoilor aici sunt la cernavoda lasati masinile alea de lux si luatio pa jos ca inainte cind erati agenti puli mele
18
4
Cand toleranta este confundata cu prostia apare o problema
24
3
si tiganii sunt tot romani eu am prieteni tigani problema e alta cum ne facem noi mai buni si de ce judecam pe altii na au dat in cap la nimeni asta e ajutatii dvs sa devina mai buni dar mai intai fiecare dintre noi sa si vada gunoiul din sufletul sau si atunci primul sa arunce cu piatra tema fratilor este alta si asta ma doare cum ramane cu iubirea fata de aproapele acum 2000 de ani CEL ce a fost botezat in Iordan de catre SF IOAN, FIUL lui DUMNEZEU IISUS HRISTOS s a rastignit pentru toti deci va rog iertati pe cei ce va gresesc si pe mine pacatosul haideti sa fim mai toleranti cu dragoste
3
38
Ca in aceste poZe
32
4
Unde li s-au acordat ingrijiri medicale gratuiteeee? In UPU Constantaaa!! Pe banii mei si ai celor carora li se opresc jumatate din salariu ca dari catrecstat in timp ce aceasta nationalitate conlocuitoare nemernica nu plateste absolut un sfant la stat ba dimpotriva... MOARTE tiganilor!!!
68
1
Asa merita oameni ca iei care nu ridica un pai, stiu doar sa racoleze fete sa le duca la produs prin strainatate, si se dau zmei pe strada ca sunt cineva. Dar sunt niste gunoie.
46
1
dar domnule Ciupa, cum nu implica costuri din partea statului ? cheltuielile din spital, cand puteau fi utilizate pentru bolnavi, de cine sunt suportate. Sigur, nu este rau, cum ziceti - sa se extermine ei.
27
0
Ai lui fagadau si tutuianu, ala de la consiliu.
22
1
Dacavnu au depus plangeri inseamna ca e pace! De ce aruncati voi cu benzina peste un foc mocnit? Ca sa aveti voi ce scrie? Asta-i democratia? Lasa-ti sa se extermine ei. Nu impluca costuri din partea statului.
16
6
la canal cu toate putorile
31
1
Destructurati clanurile interlope,camatari,proxeneti,dealeri de droguri ,lasati babele cu leustean!
50
2
Istoria se repeta,asa se spune,o mai dura mult pana va veni un nou Hitler?
42
1
Meritau ciorile astea niste tepari ordinari dar nici ceilalti nu sunt wow numai faradelegi comit
24
3
nui problme ,,cioroi din cernavoda.
40
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108