REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

SCANDAL în judeţul Constanţa: un poliţist a fost îmbrâncit de un traficant de arme!

SCANDAL în judeţul Constanţa: un poliţist a fost îmbrâncit de un traficant de arme!

Replica API 1 mai 2018 | 03:23 516

Anchetă

Anchetă

Este cunoscut cu antecedente penale, a stat la închisoare pentru ultraj, a apărut în dosare instrumentate de DIICOT, iar acum a ajuns din nou în atenția oamenilor legii. Este vorba despre un bărbat care ar fi agresat un polițist, la Ostrov. În cauză se efectuează cercetări.

Anchetă la Ostrov! În seara de luni, 23 aprilie, un om al legii a intervenit întrucât o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice devenise recalcitrantă. În acel moment și-a făcut apariția un individ, care, potrivit informațiilor noastre, ar fi Florin Sima. Acesta a vrut să-l lovească pe polițist, care s-a ferit și astfel s-a ales cu o zgârietură. Numai că Sima a continuat scandalul și l-a amenințat pe omul legii. În cauză se efectuează cercetări.

Precizăm că Florin Sima este cunoscut cu antecedente penale. În anul 2008 a vrut să-l spânzure pe paznicul primăriei și l-a agresat fizic și verbal pe șeful de post. A fost trimis în judecată pe 22.09.2008, pentru ultraj, și apoi condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare. Totodată, Sima a apărut și în dosare DIICOT, pentru trafic de arme, dar a și fost prins la volan, de mai multe ori, sub influența băuturilor alcoolice.

Ultima condamnare a ”bifat-o” pe 8.03.2018, la Judecătoria Constanța, fiind vorba de un an cu suspendare, dar decizia încă nu este definitivă. Și, din păcate, nu este primul caz de ultraj din Ostrov. Amintim și faptul că un om al legii din Ostrov, județul Constanța, a ajuns la spital întrucât a fost lovit de un autoturism, în timp ce se afla la serviciu.

Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, 9 spre 10 septembrie 2017, în jurul orei 20.30. Mai exact, un autovehicul a fost tras pe dreapta în vederea efectuării unui control specific. Numai că şoferul, care, potrivit informaţiilor noastre, s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi refuzat să coopereze. Mai mult decât atât, acesta a accelerat şi l-a accidentat pe poliţist, după care a plecat de la faţa locului.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ceea ce ar trebui sa stii este faptul ca tu si colegii tai militieni nu faceti ce vreti voi.De impuscat am vazut ca va impuscati voi in cap ca prostii.Daca judecatorul a apreciat ca nu sunt suficiente probe a dispus eliberarea.Oricum judecatorul are scoala cat tot neamul vostru.Atitudinea si comportamentul militienilor nu fac altceva decat sa provoace.Autovehiculul a fost tras pe dreapta pentru un control specific.Chiar asa?Pai zgarietura si-a produs-o militianul.Trebuia impuscat sa se invete minte cum trebuie sa se comporte cu cei care va platesc necalificatilor.Sa va desfiinteze leprelor.
1
1
Afirmati ca aveti surse care v-au afirmat ca era sub influenta alcoolului. Nu va cred. Spuneti care e sursa. Traim intr-un stat politienesc, si ca atare nu mai cred nimic in ce spun sursele ramase in anonimat. Se stie ca militia instiga in ziua de azi.
1
7
Unde este Militia de altadata cand te legau de picioare cu capil in jos si te bateau cu bastonul la talpi si la coaie de iti treca cheful de ultraj? Ati vrut democratie dar in tarile civilizate si democrate politia are lege de functionare care permite sa traga un glont in cur,la noi nu se poate pt ca cocalarii astia sunt copii cuiva.....
6
1
Judecatorul care i- a dat drumul, sa ai aiba parte de acelasi tratament.
9
0
Legi foarte blande impotriva infractionalitatilor. Politistul trebuia sa-l impuste mortal pe rahatul ala,daca societatea ar fi vrut sa aiba protectie reala,nu vrajeala. Plangem de mila parnaiasilor,fara sa avem nici noi empatie fata de victime,chiar daca oricare din noi poate ajunge oricand victima. Ne sperie legile dure,de parca am fi norvegieni,suedezi,nu niste gloate de dezbinati si inraiti medievali.
13
0
Daca si la Ostrov avem traficanti de arme!!!
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614