REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Scandal în kilometru 4-5: Un bărbat a fost bătut cu bestialitate din cauza unui loc de parcare. Video

Scandal în kilometru 4-5: Un bărbat a fost bătut cu bestialitate din cauza unui loc de parcare. Video

Replica API 27 ianuarie 2022 | 11:20 12954

Scandal în Constanța! Din cauza locurilor de parcare insuficiente din municipiul Constanța, cei care au mașini le parchează pe unde pot și apucă, iar în unele cazuri, șoferii ajung să se certe între ei, aducându-și injurii, amenintăți și chiar să se ia la bătaie. Un astfel de eveniment s-a petrecut și în cursul serii de miercuri, 26 ianuarie a.c., în jurul orei 22:00, în cartierul constănțean Kilometru 4-5. Un bărbat a fost agresat de către un individ pentru simplul fapt că parcase pe locul său de parcare. În cauză a fost întocmit un dosar.

Scandalul s-a iscat după ce un bărbatul s-a trezit cu vecinul său, acesta aducându-i la cunoștință că trebuie să-și mute mașina, deoarece i-a ocupat locul de parcare. Bărbatul agresat povestește că a coborât din mașină pentru a-i spune vecinului său că își mută mașina, moment în care acesta s-a enervat și a început să-l injure, să-l amenințe și să-l lovească cu bestialitate. Bărbatul agresat a fugit pentru a scăpa de furia vecinului, în timp ce acesta s-a urcat în mașină cu intenția de a-l lovi. În rândurile de mai jos puteți regăsi declarația integral a bărbatului agresat. Presupusul agresor s-ar numi Costea Alexandru, un tânăr în vârstă de 22 de ani care locuiește în aceelași cartier cu victima.

Cum s-a petrecut întregul eveniment:

,,Evenimentul a început de la un loc de parcare, domnul pretinzând că este posesorul respectivului loc. Eu am coborât din mașină să-i explic că și eu mă aflu în aceeași situație cu locul de parcare și că o să mut mașina de pe spațiul respectiv pentru ca dânsul să parcheze. Foarte agresiv a început să-mi aducă injurii, să mă amenințe, a venit după mine, iar în momentul în care eu m-am retras să-mi mut mașina am observat că se enervează din ce în ce mai tare și am început să filmez cu telefonul mobil. Din momentul în care am început să înregistrez cu telefonul mobil, m-am dus către mașină să o mut și atunci m-am trezit cu un pumn în față și mi-au sărit ochelarii pe jos. Am început să fug, iar în acel moment bărbatul s-a urcat în mașină și a început să mă urmărească cu mașina ca să mă poată călca, am fugit printre blocuri și am ajuns într-un magazin Profi, unde m-am baricadat până au ajuns forțele de ordine. Am fost la Spitalul Județean, mi s-au făcut verificări, apoi am mers la Secția de Poliție numărul 4 din Palas, urmează să merg să-mi fac certificatul medico-legal și să înaintez documentele către Secția de Poliție numărul 5. Evenimentul s-a întâmplat în cartierul Kilometru 4-5, între blocurile A1 și A2.”, a declarat, pentru Replica de Constanța, bărbatul agresat.

Costea Alexandru - bărbatul în cămașă albă

Ce spune IPJ Constanța:

,,La data de 26 ianuarie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o parcare din municipiul Constanța ar avea loc un conflict.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat, de 29 de ani, care, pe fondul unui conflict spontan, legat de locul de parcare, ar fi fost agresat fizic de către un alt bărbat, de 22 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.”, au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

Video 1:

Video 2:

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu aveti loc de p**a lui si a noastra , golanii naibii ce sunteti
0
0
Va schingiuiesc pe toti care vorbiti aiurea in comentarii !
0
0
Il stiu pe acest baiat din vedere i se zice Alex porecla este Muschi Baiatu e un baiat din km 4-5 e respectuos si cu bun simt nu i place sa deranjeze nici sa fie deranjat, ce i ce aveti carne in masea cu el sunteti doar niste șobolani ce comentați in spatele tastaturii cu nume false, fata in fata va tremura chiloteii , sau sunteti invidiosi si suparati ca va vedeați iubitele sau șotiile in scaunu din dreapta de la seria 7 si ii facea ciocodimano lu Muschi ????
1
0
De ce nu ii scrieti lui direct ?
1
0
Boss, ideea e ca e mare omul, fugim de el, sper sa ma vad cu el in trafic, revin atunci cu un alt comentariu, de langa el, posibil scris de el...
4
0
Asa se face corect
3
4
Merge de zici ca inghitit umbrela
6
0
A facut si el pe smecherul cand a vazut ca ala nu riposteaza! Este simplu..l-a vazut mai fraier si s-a urcat pe el. Nu e nicio smecherie aici.
5
2
CT 70 LIC nr lui de masina, spor
18
1
Sunteti smecheri si voi pe net. Cand il vedeti fugiti. Lingailor de aia nu mai poate el
1
15
Cel mai probabil o amenda si aia e tot.
1
0
Aaaaaaaaaaaaa
1
0
La asta s a ajuns din cauza jigodiei astuia de primar care a pus taxa parcarea peste tot, noi ne omoram pentru un loc de parcare si pe el il doare la bascheti.
16
3
Locuieste intre bloc A1 si A2. E mereu machiat, are sprancene de femeie. Vara poarta haine de femeie. Vecinii zic ca tatal lui l-a violat cand era mai mic, de-aia a devenit gay.
30
1
Asta in alb e Costea Alexandru din 4-5? De obicei nu bate baieti, se saruta cu ei. Circula pe retele de socializare un video in care Costea Alexandru ii facea oral unui prieten de pe scaunul din drepta, chiar in fata blocului, intr-un VW break.
25
1
Maine poimaine te trezim ca vor autonomie in Dobrogea, ca in Crimeea. Dati-le foc la case!!!
15
3
De ce nimeni fata in fata nu suge nimic? Da in rest dupa tastatura toti cacaciosi
4
17
Sa fie adunati de pe strada si atarnati in garduri, cum facea Vlad Tepes! Din otomani se trag toti cocalarii astia!
14
4
Gasiti-le cuibul si purificati cu foc! Pamantul ar fi ca in rai, fara cra-cra si fara rusi!
16
2
Doi homeles necalificati
1
8
Costea Alexandru este gay si un baiat extrem de sensibil. Ma indoiesc ca el a inceput scandalul.
21
1
Ai filmat cu bricheta?!
4
5
rog lasati aici locatia parcarii. doresc sa ma duc sa imi las masina acolo si eu. multumesc
18
1
etraom orlinagit!!!
14
1
Costea asta este gay declarat
22
4
te a batut si paianjenu ala e grav gagiule
14
10
Zici ca este bulamgiu ieftin!
33
3
nu inteleg , de ce se apeleaza mereu la violenta , vad printre comentarii care sustin violenta , de aceea civilizatia se indeparteaza de voi si voi de ea , pacat ca nu pot fi explulzate astfel de pers cu asa caracter , pe o insula sa se bata si sa se omoare intre ei pana nu mai ramane niciunul , selectie ultra naturala
33
2
Faci pe smecherul si filmezi si esti vocal, si cand iti iei una im bot o iei la fuga, suni repede la politie si la presa, apoi pe tati sa ii zici ca ai buba, ai meritat-o
9
64
la politia navodari, canta cucuveaua, sfanta elefterie, si-a gasit beleaua! SFANTA ELEFTERIA 5, clip pe yt
6
22
Daca si ala in camasa alba e smardoi...fizic de gay fmm.cum dracu nu mi-ai iesit in cale? Stie cineva ce nr are la masina?
48
2
Doamne ce animal fara creier. Sper sa plateasca despagubiri, dosar penal si tot ce se poate mai rau pentru astfel de primata fara creier.
48
2
Stie cineva mai multe despre agresor ? Nume .. facebook .. masina ? Multumesc
43
3
Persoana agresata se afla in acceasi situatie ca si agresorul.
1
26
un bulache asta este vina conduceri din primarie care nu stiu sa faca parcari da bani pe impozite vor
27
6
Asa va trebuie, invatare de minte pentru pentru toti care ocupati parcarile altora. Ne-am sarturat de voi! Daca chema politia sa iti dea amenda nu era bine. Nimeni nu se ia de tine degeaba, mai esti si tare in gura!
15
51
Va sparg sa moara mama
6
38
Orice nas isi gaseste nasul! E doar o chestiune de timp, rahatule!
45
2
Care o fi jandarmul care se uita si nu a intervenit?E martor doar... Cred ca si el filma savuros cu o bere in mana.
28
1
Ce pretenti sa ai , aia din 4 -5 au ramas ca acum 20 de ani ... pe vechi taranoi
75
4
Pensatul asta merge o tura pe la baietii din beciul de la IPJ
58
0
Huligan sau maidanez la fel
42
1
Parca o si merita .. nu stiu de ce imi da impresia asta
12
49

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367