REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SCANDAL în parcarea Lidl din Tomis III! A intervenit Poliţia VIDEO

SCANDAL în parcarea Lidl din Tomis III! A intervenit Poliţia VIDEO

Replica API 15 iulie 2019 | 00:33 1977

Scandal în parcarea magazinului Lidl din Tomis III! Mai exact, sâmbătă, 13 iulie, mai multe persoane au fost nemulţumite de faptul că s-au trezit cu roţile autoturismelor blocate.

Oamenii susţin că nu li se pare normal ca panoul de înştiinţare cu privire la faptul că este interzis să parchezi în anumite zone să conţină litere 'minuscule', ei fiind deranjaţi şi de faptul că paznicii îi lasă parcheze, fără a-i atenţiona, după care le blochează roţile şi îi amendează. O altă nemulţumire a cetăţenilor este legată de faptul că o firmă privată încasează bani din amenzi.

Astfel, întrucât spiritele s-au încins în parcarea din zona Tomis III, la faţa locului au fost solicitaţi să intervină poliţiştii Secţiei 2.

"E vorba despre un apel la 112 al unor cetățeni, care au fost nemulțumiți de faptul că li s-a blocat roata, după ce se pare ca ar fi parcat neregulamentar. Poliţiştii au intervenit pentru aplanarea conflictului", potrivit oamenilor legii. Totodată, aceştia verifică legalitatea în baza cărora se aplică amenzile cu pricina.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu daca cineva.si lasa masina zile sau saptamani in parcarea lidl , dar stiu alta buna : De cand mortii ma.sii.mi blokeaza roata o firma a pulii din popesti leordeni ?? Cine mortii ma.sii.s astia ?? Daca ne.am face dreptate singuri , ce.ar fi ??
1
0
Sa lasi masina zile sau saptamani intregi in parcarea magazinului nu este normal. Clientii care vin la magazin nu mai au unde sa parcheze.
2
4
Ghertoilor sper sa va ia carutele pe sus. Constanta nu este garajul vostru. Dormiti in cort dar va credeti stapanii urbei cocosatilor.
2
2
tara de militieni si bodiguarzi.
3
1
Tare , dupa tablagii cu patru clase de la locala paznicii cu doua clase dau amenzi. Acum pe bune multi sun5 nesimtiti dar si astia de la lidl oricat de proprietate privata sunt nu au cadru legal sa dea amenzi. Nu exista asa ceva si o fac abuziv . Ei pot sa cheme politia in cazul in care cineva le blocheaza parcarea dar nu sa emita amenzi
5
2
bravo , o sa vizitez mai des lidl tomis III.
7
1
Ba vad ca tot va injurati romani cu machidoni cu tigani... sa va dau la muie la toti sa nu fie nimeni suparat. Sa va iau familia-n pula si sa ma slobozesc pe voi
0
8
sa le sugi p..a la toti pe care i a i enumerat mai jos. Sa ai pofta.
3
1
Mokani ciobani si tzigoina ati mai ramas in Constanta.idioti saraci. Huo fi miar scarba de specie de hoti si koorve
9
5
Makidonia nu e Albania idiotule-idioato! R'manii sunt ROMANI! Cu oieritul ai nimerit-o partial - erau v'lahi adica ciobani pana acu' vreo 200 de ani ca toti vAlahii!
6
1
Daca te invarti putin prin zona, gasesti parcare. Doar ca multi soferi vor sa parcheze in buza magazinului, sau daca se poate, intre raioane.
18
2
ROMANII ORICUM N AU EDUCATIE MAI ALES IN SOFAT!NU RESPECTA LEGEA SE VAD SMECHERI TOTI!Bulangiul ala in tricou Galben de la Firma din Bucuresti este un membru LGBT fan PRIDE de la pantaloni i se trage!PARCATI CA NISTE DOBITOCI PE TOMIS SA VA IAU INSTRUCTORII SI PE CEI CARE V AU DAT CARNET IN SALAMUL LUI FLORIN!VA DORIM BUBE IN CUR SI MAINI SCURTE sa nu va scarpinati in veci
15
1
Chestia asta , am vazut-o si la Penny Tomis Nord , acum 3 zile . Cu blocatu rotilor . Oricum , Constanta , nu mai apartine constantenilor , cu bum simt si discreti . De acum 25-30 de ani .
18
0
problema cu parcarea neregulamentara in curtea supermarketului ar avea o rezolvare mai simpla daca politia ar face poze si in 24h ar trimite amenda acasa proprietarului autovehicolului implicat. atunci nu ar mai avea loc acest circ de tip balkanic la fata locului. dar probabil ca statul roman are niste capuse ce trebuie si ele platite si astfel apar firmele acestea complet inutile care blocheaza rotile autovehicolelor parcate in mod incorect.
5
7
Incalcarea regulilor se pedepseste in orice tara civilizata. Tot in tari civilizate se pedepsesc si abuzurile facuta in numele legii,abuzuri pentru care se pregatesc din timp ,,capcane''. La noi abuzurile sunt aplaudate de foarte multi,mai ales cand sunt indreptate impotriva altora pe care nu-i simpatizeaza. Notiunea de dreptate si justitie este la noi doar ceva fara sens. Cand calci pe bec si esti pedepsit,e nedrept.Cand unul si-o ia degeaba dar ti-e tie antipatic,e foarte bine. Starea asta de perceptie sociala face sa infloreasca ,,afaceri'' ciudate,tot felul de anomalii.
21
2
Un lucru normal intr o tara civilizata,asa ar trebui educati ,la kaufland ar intra in magazin cu masina
22
3
Si la Penny mai actioneaza...
10
2
Animale imputite, parcati regulamentar.
22
4
Cititi mesajul lui Vanator, e genial, mie unuia mi-a placut maxim. Bravo vanatorule!
1
8
Nu sunt suficiente locuri de parcare la local!
6
3
FAGADAU PRIMAR
4
13
Bai am ramas foarte putini constanteni get beget de asta orasul asta e dominat de oieri albanezi, tigani si moldoveni de poarta 6-cet-medeea...
25
5
Lidl este un market nemtesc care face legea in romania la tine in cartier , iti da ce vrea el , iti pune caracatita si venitu si il duce la Germanica si pe angajati ii platestw cu minimul de ron , PS statu la case aiurea ca nu vor sa deschida case
10
12
Esti o zdreanta.
6
3
mergeti pe jos, saracilor!!!!!
9
10
Foarte bine . Asa civilizezi animalele . Cu amenzi si cu puscarie. Ti ai draq de neam de kokalari hoti si koorve
51
13
mare bou esti...tu si cei ca tine sunteti motivul pentru care orasul asta nu o sa isi mai revina in veci.
39
9
Mereu am un flex portabil cu mine. Adunati si voi 10-20 de pers. si intrati la lidl si blocati banda, cumparati apoi retur, cumparati apoi retur si tot asa. Iar legat de amenda, puteti sa dati ce date doriti voi, pentru ca nu sunteti obligati prin lege sa va legitimati la oricine inafara de organele statului. Asa ca furnizati ce date doriti dumneavoastra iar amenda o puteti "platii ulterior".
16
41
Invatati sa parcati dobitocilor, prosti, idioti care este... Da, la buci, ala sigur este un lingau de pe la primarie dupa trocarici
33
3
El trebuia sa parcheza langa intrare, cred ca e doar handicapat SCG, sunt chiar gogu prostu
16
2
Ptr figurantul de la 13:17 - 0726017877! Sa te vad fraiere !
11
9
Sper sa nu-mi puna caracatita cand fac cumparaturi pentru vanatoare si sa fiu si fara icrele depuse!
9
21
Nu mai mergeti la cumparaturi la Lidl , platiti si amenda si marfa lor de kkt. Astia trebuie boicotati, sa stea cu parcarea goala si sa nu mai cumpere nimeni de la ei !
17
38
Daca parcau regulementar nu se ajungea aici. Ce tot atat filmat !
60
4
Toti idiotii parcheaza cum ii taie capul!!!! Putorile dracului ar fi in stare sa intre cu masina in magazin!
69
6
Mai lasa-i in pula mea de makidoni aroganti ca se parcheaza unde vrea pula lor. Crezi ca esti la tactu la stejaru sa o rezolvi si sa ti fie veri toti militienii su paznicii. Invata in plm sa parchezi si sa vezi ca nu ti mai pune nimeni caracatita. Esti la ei in curte, au niste reguli, 99 la suta din oameni le respecta, voi si ciorile nu vreti sa intelegeti. E las ca va cizeleaza ei usor usor sa va umfle la banii de caracatita ca si asa traiti de fatada cu bani imprumutati. V-a dat lidl planu monetar peste cap wk asta
66
9
Toti papagalii se trezesc sa blocheze rotile dupa cum le dicteaza mintile.....de papagali.Cu tricou aprins la culoare sa fie vazut de la 5 km dar prost de bubuie.Doar il privesti cum se invarte in jurul axei lui si nu stie sa scoata o vorba,d-apai sa se justifice...
21
48
Bine le face. Cocalarii nu concep sa parcheze putin la departe si sa mearga pe jos. Daca se poate, sa intre in magazin cu masina.
75
10
E plin de gaozari printre postaci.De ce nu va vedeti ma de "meseria" voastra?! Si mai vreti sa fie si bine in Romania,mama voastra de descreierati!!! Aia e o firma a vreunui smecher care lasa spaga grasa la primarie,practic sunt tilhari.Auzi tu!! www.ssg.ro.Sunea cineva aici:VREM LOCURI DE PARCARE!!!
20
13
e proprietate privata fac ce vor ei!! cu amenzile nu stiu daca e in competenta lor sa incaseze asa ceva
48
5
Un lucru normal
37
7
de putoi retardat si oligofren!!!!!!!!!!!!!!! hai sa ne vedem sa iti rup capul. bai, cacat cu ochi, besi in mortii matii la munca, baaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! mortii tai de analfabet!!!
20
29
Vrem locuri de parcare !!!!!!!
34
7
Agentul nu stie ca nu e indicat sa polemizezi cu un barbat care poarta sosete si sandale?
40
4
Sa invete ca regulile sunt pentru toti ! Mai sunt unui care patcheaza pe locul mama&copilul, Asa ca o Mama cu un copil sun 3 ani se duce la mama dracu sa parcheze si se chinuie, In timp ce smecherii sunt parcati pe locul dedicat ei.
65
7
Nu e normal sa parchezi unde vrea muschii tai,dar de cand o firma particulara da amenzi????Chiar asa idioti suntem?Ii bagam caracatita pe gat....
34
37
Asa si merita astia care mai au putin si intra in magazin cu masina
70
12
Foaste bn ca va da amenzi duceti.va in plm de nesimtiti suferiti de mers pe jos . Ti se spu e de la inceput sa nu parchezi da tu esti miezul din pizda si vrei sa te dai jos fix in magazin acu plateste. Ai vrut sa fi amecher scoate banu nu te mai plange ca o piza
68
14
Foarte bine. Sa le blocheze. O gramada de jeguri care parcheaza pe 2 locuri sau pe alea de handicapati.
82
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108