REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.5° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

SCANDAL în Parlament! Florin Cîțu, UMILIT chiar la ședința de învestire a parlamentarilor

SCANDAL în Parlament! Florin Cîțu, UMILIT chiar la ședința de învestire a parlamentarilor

Replica API 24 decembrie 2020 | 23:16 2071

Şedinţa Parlamentului pentru învestirea Guvernului Florin Cîţu a început miercuri. Şedinţa a fost condusă de preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, care a anunţat că şi-au înregistrat prezenţa 363 de parlamentari din cei 455 validaţi, relatează Agerpres. În parlament unii politicieni au huiduit.

Toţi miniştrii propuşi au fost avizaţi favorabil de comisiile parlamentare de specialitate, acest aviz fiind consultativ.

Premierul desemnat Florin Cîţu va prezenta programul şi lista Guvernului, urmează dezbateri parlamentare şi votul asupra cererii de acordare a încrederii Parlamentului asupra programului şi a întregii liste a Cabinetului.

Conform Constituţiei şi regulamentului şedinţelor comune ale Parlamentului, Legislativul acordă încredere Guvernului cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor. Votul este secret, cu bile. Trebuie să fie prezenţi cel puţin jumătate plus unu din membrii care compun cele două Camere ale Parlamentului.

După adoptare, Hotărârea Parlamentului privind acordarea votului de încredere se semnează de preşedintele Camerei Deputaţilor şi preşedintele Senatului şi se înaintează de îndată preşedintelui României spre a proceda la numirea Guvernului. Prim-ministrul, miniştrii şi ceilalţi membri ai Guvernului vor depune individual, în faţa preşedintelui României, jurământul, iar Guvernul în întregul său şi fiecare membru în parte îşi exercită mandatul începând de la data depunerii jurământului, scrie ştiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti mai prost decat prevede legea.ai 2 clase mai mult ca marfarul.suge-o Ramona
0
2
chiar nu am inteles care a fost umilinta lui Citu ! ca a huiduit o gasca de semianalfabeti psd ? pai asta e pregatirea si educatia lor Comunisti adevarati ! stiu sa urasca pe intelectualii veritabili A fi destept pentru ei este o crima de clasa
2
2
Catzu s-a facut de cacat !
3
5
Bai jurnalisti lui peste nu mai copiati toate prostiile de pe stiripesurse.. Copy-paste..
15
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272