REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SCANDAL în Piața Chiliei: mai multe femei s-au luat la BĂTAIE!

SCANDAL în Piața Chiliei: mai multe femei s-au luat la BĂTAIE!

Replica API 19 septembrie 2017 | 00:35 2110

fotografia are rol ilustrativ

Trei femei, Ali Lale, Sali Sevilent Justina și Genc Carmen, s-au luat la harță, pe strada Maramureș din municipiul Constanța, ajungând în atenția oamenilor legii. Magistrații au decis ca ele să fie plasate sub control judiciar.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii infracțiunilor de loviri sau alte violențe, violare de domiciliu și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța le-au reținut pe Ali Lale, în vârstă de 43 de ani, Sali Sevilent Justina, în vârstă de 24 de ani și Genc Carmen, în vârstă de 48 de ani, din Constanța, bănuite de comiterea faptelor. Astfel, la data de 12.09.2017, cele trei femei ar fi fost implicate într-un conflict spontan cu o parte din rude, pe strada Maramureț din zona Piața Chiliei. Între cele trei individe și rudele cu care au locuit la un moment dat există niște conflicte mai vechi legate de faptul că imobilul de pe acea stradă aparține unora dintre ele, care le-au dat afară pe celelalte, încă nefiind deslușite amănuntele. Polițiștii constănțeni le-au reținut pe bază de ordonanțe, pe o perioadă de 24 de ore, iar la data de 19.09.2017 au fost prezentate Judecătoriei Constanța, care a dispus plasarea lor sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
tiganii despre care faceti ditamai sedinta sunt de fapt ....turci !! lipsa de cultura generala isi spune cuvantul
0
0
Gresit, nu s-au luat la harta, au intrat peste oameni sa ii omoare, la harta era daca se bateau intre ei, nu cand cele 3 femei nu au nimic, ba din contra dupa scandal ameninta mai rau cu sange. E o mica Mare diferenta zic eu.
0
0
moarte tiganilor
5
0
Rom sau roman e tot dracul ala. Romanii s-au tiganizat
3
0
Cine e de vina ma prostule?Tu si toti prostii ca tine,Mazare care i-a adunat pe toti la un loc,penteu ca sunt masina de vot?
1
0
fara deosebire cunosc tatari director de banca si turci care sunt doctori exceptionali restul sunt tigani turci romi etc
2
0
Tiganii se inmultesc fara numar. Pe strazile din oras e plin de puradei. Romania e pierduta definitiv, s-a predat in fata tiganilor. Romanii au preluat cultura si limbajul tiganilor. Romanii asculta guta, sparg seminte, scuipa pe jos, injura si se uita la Las Fierbinti. Adio Romania, bine ai venit RROMania, patria tiganilor.
8
0
Ar trebui infiintata miscarea legionara! Pana cand ciorile vor fi pe cale de disparitie in orasul asta! Altfel nu avem nici o sansa.
5
0
Nu sunt tigani...Piata chiliei,etnia turca...Vezi nume de musulmani
0
9
Daca mai traia Antonescu scapam de ei ."""de ciori"""
9
0
Nu iti era adresat tie comment ul ci pentru cumatra LIleana
0
0
Trebuia sa mai pun si ghilimele sau sa scriu cu majuscule ptr a pricepe si saua de deasupra cabalinei de la 14:15 care nu si-a dat seama ca am scris asa,intentionat??!!!
6
0
Ar fi bine sa deveniti DOAMNA, apoi sa va etalati veleitatile de scriitoare pe aici!
2
3
care in cazul in care mai au par in cap si-l jumulesc reciproc. Trei duoamne s-au batut elegant! Dupa cum constatati aceste duoamne daca erau de la tara isi retezau teasta cu sapa fara mare galagie dar asa fiind la oras s-au caftit elegant dupa modelul mirel palada
12
0
Pana cand???? Romanilor haideti curaj va rog nu mai fiti lasi!!!!! Luptati goniti tignii din oras!!
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218