REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL în piața din Tomis III: clienții întrebați ce caută pe acolo! VIDEO

SCANDAL în piața din Tomis III: clienții întrebați ce caută pe acolo! VIDEO

Replica API 8 aprilie 2020 | 15:28 8745

Scandal în piața din Tomis III! Chiar dacă pandemia este în toi, oamenii au dat buluc afară, în special vârstnicii, care, probabil, nu mai au de nici unele pe acasă și, de asemenea, nici nu au la cine să apeleze pentru a-i ajuta. Astfel, aceștia s-au arătat deranjați că sunt luați la întrebări cu privire la ”scopul și durata vizitei”.

Oamenii legii au desfășurat o acțiune de control, miercuri, 8 aprilie, în piața Tomis III din municipiu, ce a avut ca principal scop verificarea respectării măsurilor dispuse prin ordonanţele militare. Ceea ce i-a cam scandalizat pe oameni, care au precizat că se fac și multe abuzuri.

”Stau la intrare în piață și opresc oamenii și le cer acele declarații pe proprie răspundere. Pe de o parte este un lucru bun, pe de altă parte se fac și abuzuri. De asemenea, erau unii polițiști locali care nici măcar nu aveau mănuși de protecție”, a spus, pentru ”Replica”, un constănțean.

De menționat este faptul că piața era plină de persoane, în special de vârstnici.

Declarație pe proprie răspundere

Declarațiile trebuie semnate!

Precizăm că declarațiile pe proprie răspundere prin care românii justifică deplasarea în afara locuinței trebuie semnate obligatoriu. Astfel, chiar dacă au completat pe calculator documentele editabile puse la dispoziție de autorități sau online pe site-ul STS, ele trebuie scoase la imprimantă și semnate sau le poti semna electronic, fără a le mai scoate la imprimantă.

O altă variantă este cea de a scrie de mână declarația.

Aceste declarații trebuie să fie deținute de către oricine în momentul în care iese din casă, pentru a jutifica motivul deplasării.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
batranii sunt mai rau decat copiii. Tot timpul se simt asupriti si batuti de soarta. Imaginati-va ce ar fi daca statul ar fi hotarat ca numai persoanele de peste 65 de ani au voie sa circule neingradit, toti, dar toti batranii ar fi tipat ca din gura de sarpe ca Guvernul vrea sa-i omoare! Indiferent cum o dai, cu ei nu ajungi la niciun rezultat, ei nu realizeaza ca statul le vrea doar binele, sa nu moara in chinuri si sa nu devina vectori de raspandire a pandemiei, cu perindarile lor aiurea, sa nu-si omoare prin contaminare nepotii, copiii, pe cei apropiati!
4
0
Tigari, tigari , tigari. Pe alea nu le vedeati? Cat era amenda pt evaziune? Si pentru vinderea de tigari netimbrate?? Jigodiile dracului
3
0
Politistii locali sunt atat de prosti ca din doua bucati faci o bomba de puterea celei de la Hiroshima!
4
0
O. Sa ne controleze. De pe. Telefon. Direct l a. Politie. Ce faci. Unde esti. Mai. Rau. Ca comunisti
4
1
Cand o sa va duceti pulii de suflet ca in italia sau spania o sa va intre morcovu in cur si o sa va astamparati in case. Cand o sa ia masina mortuara pe vecinu tau sau un cunoscut o sa stai dracu in casa. Un popor de idioti cretini care considera ca au doar drepturi, care stiu ei tot, detin dreptatea absoluta. Binele general se impune si primeaza inaintea binelui personal.
8
4
Lasati batrani sa faca ce vor....
1
6
Bai cretini isterici, statul in casa pe langa faptul ca nu ajuta cu nimic in lupta cu Covid-ul nu se poate prelungi o eternitate!!! La un moment dat tot trebie sa iesi in lume sa-ti cumperi cele trebuincioase!!!!
9
4
Cand erau tiganii cu tigari in piata nu i deranja nimeni. Acum zelosii se iau de oameni aiurea ca merg sa cumpere o paine. Explicati le frumoa jagardelelor nu una doua amenda.
14
0
Ce filmari de retardati aveti. In 2020 voi uploadati jeguri de astea de videouri? Nu se intelege nimic ...nu e un interviu ..e doar filmat pe blat cu un telefon din 2009. Mare saracie la replica
12
1
Dar daca tabaram pe ei multi de tot ce vor face stau si ma gandesc..
7
4
Si-ar fura propria mama , numai ca sa nu munceasca
6
4
deci eu i-am votat pe astia ca sa ma amendeze si sa ma carantineze in mizerie cu laturi pe post de mancare? Aaaaaaaaa pai ce-ai facut Bobita? Eu am votat LIBERALI si am primit COMUNISTI?
10
5
cand o sa ramana omu fara mancare,fara medicamente si cand multi vor fi someri falimentari sa vedem cum scot tara din haos astia care urla stati in casa
25
2
pai bagameash ceva in cacatul vostru de proximitatea locuintei pizdii de declaratia curului care e facuta doar sa stiu astia ce faceti si ce invartiti.Pai bah labarilor sa ma cac in supunerea voastra.Daca omu nu mai are de munca cum morti mami voastre sa cumpere de la magazinul de langa bloc, ceva ce costa de 5x mai mult ca la super market.nu mai zic poate nici nu are ce vreau.imi da vela semianalfabetu bani ? sau vre un militian cu 2 clase? olior ce suneti. cand o sa cascati gura o sa fie prea tarziu pt voi
23
9
Oameni nu mai au dreptul la libertate . Cretini care comentati aiurea stiti macar ce inseamna asta?? S a dus militia la vre unu la usa sa le duca de mancare?! FUTU VA in gat de lepre.,merg sa isi ia cate o ceapa sa manance nu sa fure.STATI IN CASA STATI IN CASA.doar atat stiti stati si muriti in casa de foame si de toate.PAI cum sa nu faca militia mai ales acum abuz..au dat amenda lu batrana aia care a trecut pe verde si a prinso rosu ca mergea incet cum putea si ea..si nu era cu.. virusu vietii..stati in casa stati in casa...da vedeti va de curu vostru jegos si stati voi in casa si muriti .!!
18
5
POATE NU SE STIE ... PERSOANELE DE PESTE 65 DE ANI NU AU NEVOIE DE DECLARATIE PE PROPRIE RASPUNDERE IN ORARUL 11:00 - 13:00 DACA FAC CUMPARATURI IN PROXIMITATEA LOCUINTEI ... AU NEVOIE DE EA DOAR DACA NU CORESPUND CELE DOUA OARECUM !!!
5
12
Desfiintati locali, sa treaca la pregatirea lor de ciobani,vacari,,,,,,,!Niste analfabeti cu 8 clase,la Cernavoda fac liceul la seral la fara frecventa,Manu,Vero stie!Politisti locali nu sunt oameni ai legii sunt exact ca firmele de paza si protectie,li sa urcat la cap de cand sunt sub comanda nationalei,tot ciobani sunt!
20
6
Sa de Domnu sa mori in pula de balaur cu sapte capete de pula, mah prostane!
14
2
La toti romii nu se baga ,dar la toti mosii si babele hai calare pe ei....vino in medeea si vezi cum stau tiganii de dimineata pana seara cu berea cate 8-10 si nu le zice nimeni nimic.Slabuti Polita locala..slabut
28
1
Vreau doar sa mi bag pula mea mare si lucioasa in gurile tuturor mosilor si babelor care isi taraie prin oras basinile. Sa muriti toti in pula nea de covid 19, 20, 21, 22.....
5
32
asa cum spui dumneata,vor veni si alegerile..iar noi le vom trite,in loc de voturi...DECLARATIA PE PROPRIE...RASPUNDERE...ca sa se sature si sa nu uite...
18
7
a observat-o careva pe aia care isi trage colanti-n chisda? in clipu doi la secunda 5. vedeti clipul in full screen. da si perversul ala ce filma.. cu sto. chipurile filma politistii dar de fapt...
10
5
Toti cetatenii Constantei trebuie sa respecte noile reguli.
19
5
lasati hodorogii sa circule liber! Poate scapam mai repede de ei! Si asa toti sunt rosii, sustinatorii bolsevici ai pizdeului!
14
27
aloo domnilor dar de bodegile din p6? cand se bea inainte prin fata blocurilor in fata copiilor ce spuneti domnilor de la locala? da domnilor de la REPLICA cand se termina aceasta pandemie faceti un reportaj cu bodegile din POARTA 6 sa vedeti acolo cum se bea pe domeniul public ... iar politia locala tace si nu vede trece pe langa ei .
24
2
Batranii sunt mai caposii si neantelegatori decat copii.
23
7
In loc sa le dea amenzi daca ii luau si ii testau era mult mai bine, dar asa stat politienesco-securist nu exista alte asteptari, prostia primeaza pentru totdeauna.
14
7
O bataie de joc la adresa batranilor. Daca se dorea sa fie aparati cu adevarat, ar fi trebuit ca in magazine sa vezi intre 11 si 13 numai persoane in varsta. Or, sunt acolo oameni de toate varstele. Unde e protectia celor considerati mai vulnerabili in fata virusului? In plus, cei in varsta sunt si tinta unor jigniri din partea celor de alte varste atunci cand pretind prioritate la intrarea in magazine. Asta e tara neamtului Iohannis, a trubadurului Orban si a agariciului numit Vela. Vin alegerile, vom vedea atunci...
23
12
fir-ai al dracului de securist, cum iti bati tu joc de oameni ca pe vremea lui impuscatu, rahatule. Lasa ca vine votul si ce-a patit PNT-ul in 2000, asa vei pati tu cu liberalii tai vopsiti, la 20 ani distanta.
22
10
VREAU SA STIU DE CE STATUL ROMAN MAFIOT AMENDEAZA OAMENI AMARATI DAR PERMITE UNOR FIRME OBSCURE APARUTE PESTE NOAPTE SA COMERCIALIZEZE MASTI, MANUSI, DEZINFECTANTI ETC PE SAITURI CA CEL.RO ETC DE UNDE VIN ACESTE ECHIPAMENTE NU DIN COMENZILE FACUTE DE GUVERN SAU SUNT FEICURI SI DAI O GRAMADA DE BANI ... JAF LA DRUMUL MARE SI STATUL MAFIOT IN FRUNTE CU ADORMITUL SEF NU FACE NIMIC ... ADICA PARDON FACE BANI PENTRU FIRMELE FANTOMA ALE SECURISTILOR !!!!
29
9
Ia auziti ma politistilor,jandarmilor si localilor ce spune 12.42,pai si controlori RATC sunt mai expusi virusului decat voi pentru ca ei lucreaza intr-un spatiu inchis si oameni pe care ii controleaza nu stau la un metru distanta unul de altul,pecand voi care lucrati in aer liber va considerati la fel de expusi ca si medici.
22
3
eu zic ca au iesit la vanatoare de ciori, hoti, etc. nu cred ca au dat amenda de 2000 lei la vreo baba.
16
8
cum zicea un domn in varsta " si in casa ce sa m-ai fac? ca m-am saturat"...s-au plictisit si hai sa ne plimbam prin piata sa aiba ce sa fure tiganii din Tomis 3
24
8
legea de urgenta si ordonantele militare spun clar care sunt obligatiile organelor statului , obligatiile cetatenilor , dar nu spun ca este razboi intre cele doua categorii ..............deci , trebuie sa fiim in pas cu legea si sa cooperam
21
4
Sa vedeti in autobuze ce este !
36
7

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272