REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

SCANDAL în satul Viile: ‘Mă va TĂIA și mă va ARUNCA în CANAL’

SCANDAL în satul Viile: ‘Mă va TĂIA și mă va ARUNCA în CANAL’

Replica API 11 decembrie 2020 | 13:44 2290

O relație de concubinaj de 11 ani, s-a încheiat în fața instanței. Mai exact, o femeie a solicitat un ordin de protecție împotriva concubinului acuzând faptul că bărbatul este violent atât verbal cât și fizic și îi provoacă o stare de temere. Din această relație au rezultat 3 copii minori. Cei doi, nu ar mai fi de trei ani împreună. Femeia a susținut că în ultima lună a amenințat-o atât pe ea, cât și pe cei trei copii, ajungând să facă și mai multe reclamații la poliție în acest sens. Cei trei copii se află în îngrijirea mamei, care locuiește în satul Viile, comuna Ion Corvin.

Cum s-a ajuns în instanță

Femeia a susținut că în ultima lună fostul concubin i-a provocat o stare continuă de teamă, amenințând-o, ceea ce a culminat cu incidentul din data de 12.11.2020, când a fost nevoie de intervenția poliției pentru a aplana conflictul dintre părți, conflict ce a fost generat de dorința bărbatului de a vedea copiii, iar în urma refuzului femeii, acesta a pătruns fără drept în locuința acesteia și a amenințat-o cu moartea. Bărbatul s-a folosit de copii pentru a încera să refacă relația cu femeia, fără ca aceasta din urmă să aibă vreo intenție de a se împăca, ajungând să o amenințe că o va omorî. „A avut impresia că ne vom împăca deoarece i-am permis să le cumpere copiilor diferite cadouri și să îi vadă. În momentul în care i-am spus că nu ne vom împăca, acesta m-a amenințat. A sunat-o pe mama și i-a spus că dacă nu îmi bag mințile în cap mă va omorî, mă va tăia și mă va arunca în canal. În aceeași seară pârâtul s-a dus acasă la mine, a intrat pe ușa din spate, pe care a scos-o din balamale și m-a amenințat din nou că mă va omorî” a spus femeia în fața instanței.

Bărbatul spune că n-a lovit-o niciodată. Ea e de vină că are pe altcineva

Pe cealaltă parte, bărbatul a spus că nu a fost niciodată violent cu femeia, iar în ultima luna a încercat să refacă relația cu aceasta. Cei doi ar fi locuit împreună mai multe zile însă, femeia și-ar fi schimbat comportamentul. Acesta a pus totul pe seama faptului că femeia ar fi avut pe altcineva și de aceea s-a ajuns aici. „În ultimii 3 ani de zile este adevărat că noi ne-am certat și ne-am împăcat de mai multe ori. Recent mie mi-a dat speranțe că ne-am împăcat și am hotărât să facem asta și de dragul copiilor. Nu am lovit-o niciodată, nu am amenințat-o că o omor. Am avut discuții și am înjurat-o, dar nu am amenințat că o tai. În seara aceea eu am fost să îi duc niște bani, dar ea nu voia să fiu prezent pentru că aștepta pe altcineva. Eu am intrat normal, având în vedere că fusesem la ea acasă și cu o seară înainte. Eu am locuit la ea în ultimul timp, chiar și 5 zile consecutiv, dar m-am ascuns de părinții acesteia”, a spus bărbatul în fața instanței.

Ce a decis instanța

Cu toate acestea, instanța nu poate aprecia că amenințarea cu moartea i-a provocat reclamantei o reală stare de temere, câtă vreme pârâtul nu avusese niciodată un comportament violent fizic față de aceasta ori față de copii, o eventuală stare de temere putând fi generată de apariția constantă a pârâtului la locuința reclamantei în încercarea de a-și vedea copiii, ceea ce a generat certuri si adresări de injurii. Instanța a admis în parte cererea având ca obiect ,,emitere ordin de protecție”, formulată de I.L.S. în contradictoriu cu pârâtul C.G.Z., pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul trebuie să respecte următoarele măsuri: obligarea la păstrarea unei distanțe minime de 100 metri față de femeie și față de minori.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Unde nu-i cap vai de familie au trait in pacat si minciuna... cum faci 3 copii cu un monstru ? Cineva minte... Probabil cineva de pe Facebook sau la serviciu i-a facut femeii o oferta mai buna. Nu d-a vrabia din mana pe cioara de pe gard. Pacat de copii. Familia este cea mai importanta nu seful sau curvasareala de pe facebook.
1
0
Breaking news
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614