REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Scandal în zona City Mall: O șoferiță recalcitrantă a lovit cu picioarele mașina unui bărbat. Video

Scandal în zona City Mall: O șoferiță recalcitrantă a lovit cu picioarele mașina unui bărbat. Video

A.F. 5 mai 2024 | 14:14 4534

O şoferiţă recalcitrantă a fost filmată de un martor în timp ce și-a făcut singură dreptate în trafic, în zona City Mall din Constanța.

Scandal in zona City Mall: O soferita recalcitranta a lovit cu picioarele masina unui barbat. Videoșoferița nervoasă a lovit cu picioarele mașina bărbatului

Totul s-a întâmplat sâmbătă, 4 mai. La semafor, femeia s-a dat jos din mașină și a început să lovească cu picioarele mașina bărbatului, după ce șoferul respectiv i-ar fi tăiat calea în trafic.

Femeia a trecut la injurii și amenințări, apoi s-a întors la mașină și și-a continuat drumul.

Un alt participant la trafic a publicat imaginile pe rețelele sociale după ce a fost martor la gestul reprobabil al șoferiței.

În urma incidentului, nu a fost depusă nici o plângere la Poliţie.   

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce poti sa faci!? Sa raspunzi in acelasi registru!? Nu mai suntem toleranti! Nu mai iertam! Nu mai lasam de la noi! Ce este mai rau, este ca si femeile si tinerii sunt foarte recalcitranti si agresivi! Practic, femeia a lovit masina , a injurat birjereste si a intors spatele , fugind de frica unei eventuale contraofensive! Este posibil ca ea sa nu fie soferita , ci doar ultragiata de langa soferul care a facut filmarea! Complicata-i viata!
0
1
Mai bine zis o mwoistă de șoferiță!
3
1
Cică e Sarafu ,dar nu a apucat sa se schimbe după rondul de noapte.Nu ia ieșit nimica și era nervos tramvaiul bolnav
5
2
Era pe in perioada dameza !
5
1
Descentrata cere cu disperare palme și sex oral pentru reglarea sistemului nervos. Sunt fff multe femei la acest nivel din cauza lipsei acute de bărbați . Aici duce dezvoltarea modelului FATALAU.
8
1
O vaca in plus. E reala
10
0
" barbat " ADEVARAT !!! Ori TARATURA era cu un GIBON pesedist de e***e, in masina, ori FA.TALAUL s-a CA.CAT pe el de frica INFRACTOAREI !!! O puneam in genunchi , sa linga portiera , sa stearga cu limba, urmele ca.catilor din picioarele ei de PUSCARIASA !!!!
11
4
si ha ha...melteanca este bombardier boul iti taie calea si eviti sa nu faci accident si tot asa 0.2 iq ambii..la 85 media...pfff....lumea a 3 a e minciuna pe langa noi
7
2
Îi lasam o parte din dantura pe carosabil dacă îmi atingea masina :) ... p***t șoferul pentru ca sa lasat intimidat
11
1
De ce toti ciudatii si toate ciudatele injura de mortii mamei? Pentru multi, ca si pentru mine, mama este sfanta, la fel si cei care au trait inainte in cadrul femiliei mele. Eu sunt o persoana echilibrata. Ma autocenzurez. Imi infranez pornirile, primele reactii, daca le am. Dar sunt alte persoane care iau foc la astfel de trimiteri. Cum ar fi fost sa se dea jos la ea si sa ii traga o mama de bataie sora cu moartea? Indiferent cine este oxigenata: fiica de interlop sau de demnitar, cu sau fara bani, cu sau fara relatii. Daca o calca in picioare, pana sa o apere antementionatul "spate"? Eventual sa ramana cu sechele pe toata viata, cu urmari grave, pentru niste simple cuvinte aruncate drept ocara la momentul nepotrivit? Auzind-o si vazand-o, daca as fi fos acolo, eu unul nu as fi intervenit sa o salvez. Nu merita. Am mai imntervenit si in alte cazuri. Am ajuns la concluzia ca cel pe care nu-l lasi sa moara nu te va lasa sa traiesti, mai devreme sau mai tarziu.
24
2
Toti impotentii de mai jos. S-a pisat blonda pe voi si voi ati ramas muti. Data viitoare o sa va bage si un dildo in gura si o sa va puna sa aplaudati ca focile. Lumea se imparte intre bogati si saraci. Voi sunteti in a doua categorie, asa ca spor la umilinte.
6
24
Haita aia de femeie merita multe multe flegme in m**e si in p***a.bagaj obosit pe germania
17
1
politia! Puscarie pentru distrugere de bunuri si injurii! Afara erea legata de muult!
17
1
Ori era drogata ori ucraineeanca, asa am patit si eu in acelasi loc...
14
4
Fraier a fost ala ca nu i a futut una curvei sa o invete minte.Curvele astea ,dupa ce ca sunt proaste si nu stiu sa conduca,au capatat si un tupeu j***s.Daca eram eu ,era moarta de mult.
22
3
Unde ești Mogoșule să faci sex moral cu blonda
15
0
Victima a procedat corect. Nu poti te certi cu un om bolnav. E petarda aia care de la atata pwla a luat-o razna si e fugita de la Palazu. O batrâna la.menopauza.
21
1
Nu se sesizează nimeni
17
1
Sunt mai multi factori care pot influenta ....asemenea comportament In primul rand aceasta persoana se pare ca nu a fost evaluata psihic Apoi....instructorii....si nu in cele din urma examinatoriii Oricum cu totii am vazut astfel de specimene care se manifesta violent in trafic.....
22
0
O m***tă de doi bani
20
1
Bipeda are mari lipsuri hormonale. De materie cenușie nu pot vorbi ca are colanți și nu se vede.
29
1
Ia o acasă pe descreierată asta sa vezi ce orgii sexuale îți face de mai chemi câțiva prieteni să ieși din încurcătură.
20
3
cum au facut o altii daca nu vedem cap coada. e usor sa arunci cu pietre
3
12
Ultimii oameni au părăsit demult Constanța, au rămas doar cocalarii. Asta-i orașul, nu mai miră nimic.
32
4
Nu poti ca barbat sa te cobori la mintea ei... blonda si sa ii dai 2 dupa ceafa ca nu merita lepra asta, dar eu ii faceam masina 2 scutere de mai trebuia sa s**a acadeua 2 ani sa vada alta masina.
20
1
Cred k era NEFWTUTA SI NEMUYTA DA MUUUULT DA TOT
22
2
Blondina are trei explicatzii pentru ce a facut,unu era sub influentza alcoolului,doi era drogata sau daca nu este nici varianta unu nici doi inseamna ca este bolnava psihic probabil fara sa stie,pentru ca sunt destui dilimandroshi dashtia care cred despre ei ca nu au nimic la cap,ci ca asha cum a facut shoferitza asta aici se comporta un om normal.
25
2
Ar trebui ascunsa doar 30 de zile...Când va spuneam că au înnebunit maimutele la volan...viteza,droguri,pline de foliculina,pline de s****a in gura.
25
1
Are lipsa de necesitați !
19
1
Vrea să primească la b**i blonda
17
1
fabulos ce aschilopata =))))))))))
23
1
Asa este când îți cumperi masina după ce stai în genunchi și ți se vad călcâiele de sub birou! O p******a ! Sperietoare de ciocane!
30
2
Simplu. Tipa a actionat asa,pentru ca se simtea cumva cu spatele asigurat. De cine? De un ,,iubi'' din lumea interlopa sau cu ceva functie in sitem,adica tot una cu interlopii. O femeie,fata,nu are curaj sa se dea la un necunoascut,fara sa fi fost intr-un fel martora la ce poate face cel din spatele ei. Cum legile romanesti considera ca infractorii sunt egali cu victimele,asta de facto,pana si martorii sunt oarecum intimidati sa declare ce au vazut. In realitate,cei rai sunt protejati,cei cinstiti incearca sa se fereasca tot timpul,cu speranta ca scapa cumva. Ia sa vedeti,cati romani sunt cei care nu au fost furati,inselati,batuti,abuzati? Cati au trait asa cum se comporta,adica linistit? Veti vedea ca numarul este infim,de neluat in seama. Legile impotriva infractionalitatii sunt de fapt apa de ploaie.
49
1
Ce curwă ieftină !
31
2
Din păcate, în ultimii 20 de ani, constanța s-a umplut de cocalarase și cocalari de prin topraisar, băneasa, cernavodă, valea dacilor, lumina, hârșova, cobadin, topologu, etc... până la 20 de ani s-au încălzit cu lemne la sobă și dintr-o dată s-au văzut orășeni. Era și de așteptat sa se ajungă la asa ceva după o viață trăită printre furaje cu care hrăneau vacile și măgari.
47
3
Domnul din masina trebuia sa-i fwuta mare capac s-o reseteze la valorile din fabrica. Tot isi doresc muierile egalitate intre sexe.
36
2
Au prins purtatoarele astea de labii un tupeu in ultimii 2-3 ani, ceva fantastic. Daca-ti bagi pl in mortzii lor cica esti misogin..
42
4
Mai traieste ? Inca are toate mainile si picioarele la locul lor ? Intreb serios..
25
1
Atenție la maimuțele din trafic sezonul e aproape începe circul
30
1
Ce ar insemna ca toate femeile sa faca ca maimuta asta urlatoare? Ce apucaturi sunt astea? Unde traim ? In jungla? Sper ca individa sa fie identificata si sanctionata.Amenda etc.Maine alta ii da foc sau il strange de gat ca a vazut-o pe asta,ca nu a patit nimic si tot asa.Cred ca ori este bolnava ,ori drogata.Un om normal nu are un asemenea comportamentintr-o societate civilizata.Nu poti trai in societate nu te poti adapta.. du-te in padure ,in Somalia .
32
1
Petardă
27
1
E de înțeles. Sigur e o clubarita nef.tuta))). Păcat că nu a coborât și ăla să îi pună p.la în c*r că sigur se liniștitea. ))
37
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468