REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SCANDAL înainte de sărbători! AMENINȚATĂ și AGRESATĂ pentru că a cerut DIVORȚ

SCANDAL înainte de sărbători! AMENINȚATĂ și AGRESATĂ pentru că a cerut DIVORȚ

Replica API 30 decembrie 2019 | 00:00 298

O femeie din Constanța a depus plângere la Poliție și a ceut și emiterea unui ordin de protecție în instanță, pe motiv că soțul, de care dorea să divorțeze, a amenințat-o și agresat-o. Instanța a admis în parte cererea reclamatei, emițând ordinul de protecție pe o perioadă de 2 luni, timp în care bărbatul trebuie să păstreze o distanță minimă de 50 m față de femeie, plus că i s-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu ea.

Deliberând asupra cauzei deduse judecății, instanța a constatat că, prin cererea înregistrată pe rolul Judecătoriei Constanța la data de 16.12.2019, reclamanta a solicitat emiterea unui ordin de protecție prin care să se dispună interdicții și obligații în sarcina pârâtului pentru prevenirea și combaterea violenței în familie. În motivarea în fapt a cererii, femeia a arătat că este căsătorită cu pârâtul, iar pe rolul Judecătoriei Constanța a înregistrat acțiunea de divorț, însă acesta a apelat-o telefonic și i-a adresat cuvinte jignitoare și amenințări care i-au creat temere. A mai arătat că în data de 14.12.2019 , a fost agresată fizic de către pârât fiind nevoită să apeleze la Serviciul de urgențe 112. Legal citat, pârâtul nu a formulat întâmpinare. A fost prezent la termenul de judecată fixat, fiind asistat în cursul procesului de apărătorul desemnat din oficiu. Din relațiile furnizate de către Secția 4 Poliție Constanța a reieșit că reclamanta a formulat plângere penală înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma nemernicule, daca femeia nu te mai vrea, de ce insisti ? Crezi ca daca dai cu pumnul in ea se intoarce la tine ?
3
5
Curvele sunt date draq , stiu sa joace teatru mai bine decat actorii ...
5
2
Ea este usa de biserica!
4
1
Eu ia-m dat in gura ca nu vroia sa faca sex oral,,conform contractului.
6
2
Sa inteleg,,,ea si-a gasit pe unu care i-o trage bine si nu mai vrea sa fie cu sotul. El afla ca este inselat si tot el este alungat din locuinta. Ea ramane cu amantul iar el ramane pe drumuri. Frumoasa-i viata!!!
8
2
N-am vazut niciodata o femeie sa bata sotul ca i-a cerut divortul,de unde rezulta ca sexul slab e barbatul, dovada violentele asupra femeii si sinuciderile.Care e barbat cu adevarat pleaca si-si lasa loc de buna ziua.
7
7
taraturi ordinare
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212