REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Situație fără precedent! Ceartă în fața magazinului Bebe k’EL din Doraly Mall. Video

Situație fără precedent! Ceartă în fața magazinului Bebe k’EL din Doraly Mall. Video

Replica API 11 iunie 2022 | 00:00 4623

O femeie a avut parte de un incident mai puțin plăcut în fața magazinului Bebe k’EL din Doraly Mall, acolo unde, conform spuselor ei, administratorul magazinului a adoptat un comportament neadecvat vizavi de ea. Acesta și-a exprimat punctul lui de vedere în ceea ce privește situația și pare că, nu s-a ajuns la nici un consens între cei doi.

O situație fără precedent a avut loc în fața magazinului Bebe k’EL din Doraly Mall Constanța, acolo unde o femeie a avut parte de un incident neplăcut, conform spuselor ei. Totodată, afirmă faptul că a fost tratată neadecvat și a avut parte de o experiență foarte neplăcută. ”Am avut parte de o experiență neplăcută și am avut ocazia de a da de un individ de joasă speță la ușa magazinului Bebe k’EL din Doraly” , a declarat aceasta în mediul online.

Totul a început de la căruciorul pe care femeia l-a lăsat în fața magazinului, lucru destul de supărător pentru administrator. Totuși, femeia a fost deranjată de tonalitatea bărbatului care a ofensat-o extrem de tare. ”Acest individ, căci domnia și-a închis-o într-un cufăr și a îngropat-o. Individul, pe ton agresiv, ne-a spus să nu lăsăm căruciorul acolo. Mi-am cerut scuze, l-am mutat și s-a întâmplat același lucru, ne-a spus să îl mutăm și i-am comunicat că vrem să vedem produsele lor și mi-a spus că nu este interesat să ne vândă. Am continuat să mă uit totuși printre ele, timp în care am dat de o graviduță ce mi-a împărtășit faptul că acest individ s-a comportat foarte urât cu ea” , a declarat aceasta în mediul online.

După care, lucrurile au degenerat, și au fost adresate ”vorbe grele” . ”M-am apropiat de cărucior și m-am uitat la centura de siguranță a acestuia. Se apropie și îmi spune să nu ating produsul, apoi l-am făcut nesimțit. Ne-a amenințat cu paza pentru această insultă și am plecat pentru că nu voiam să ne stricăm ziua. În viața mea nu am trăit așa ceva… la plecare ne-a urat multă ”sănătate” pe același ton revoltător. Am rămas trăsniți, n-am înțeles nimic” , a spus femeia.

Totuși, Replica Constanța s-a deplasat la locul cu pricina pentru a vedea ce părere are administratorul magazinului despre situația creată. Acesta a recunoscut faptul că nu i-a dat voie femeii să atingă produsele pentru că aceasta este politica lor, însă, refuză categoric afirmațiile cum că ar fi adoptat un comportament neadecvat față de ea. ”Nu i-am spus că nu vreau să îi vând un produs, nu există așa ceva. Magazinul era închis, prietena mea se ocupă de el. Eu eram în celalalt magazin. Căruciorul era în ușa și i-am zis că nu este momentan nimeni care să o ajute cu posibila achiziție. Vecinele mele au văzut, m-a făcut mare și prost, nesimțit de 3 ori la rând… toată lumea care a fost aici a auzit. Nu vreau să intru în polemici… ” , a declarat acesta pentru Replica.

Prietena lui, cea care se ocupa practic de magazinul cu pricina, unde la acel moment nu era prezentă, a declarat de asemenea că au fost adresate din partea femeii foarte multe jigniri atât în privința administratorului, cât și în privința produselor. ”S-a comportat urât, foarte multe jigniri i-au adresat. Noi ne respectăm foarte mult produsele, munca și clienții. De asta avem și afișele acestea în care oamenii sunt rugați să nu atingă. Vă dați seama… dacă atinge toată lumea și probează căruciorul să vadă cum merge… produsul deja nu mai e nou pentru cine îl cumpără” , a declarat femeia pentru Replica Constanța.

O femeie care lucra la magazinul de lângă Bebe k’EL a fost prezentă la întreaga scenă. ”L-a făcut nesimțit de 3 ori, doamna țipa și îi spunea că îi dorește să nu mai aibă vânzare, că au produse de doi lei, apoi i-a zis după ce că e mare, mai e și idiot” , a declarat femeia pentru ziarul Replica.

Video filmat cu camera ascunsă

Administratorul magazinului Bebe k’EL a susținut vehement faptul că a insistat extrem de mult ca femeia să înțeleagă faptul că blochează accesul, dar nici o șansă de consens. ”I-am spus de atâtea ori… vă rog mult, nu blocați accesul. Nu lăsați căruciorul aici… i-am sugerat un loc unde să-l lase și dânsa a spus că lasă unde vrea ea. Atunci eu m-am îndepărtat și am spus cum vreți dumneavoastră. Îi urez la plecare să fiți sănătoși și dânsa zice să nu mai am vânzare și mă făcea nesimțit. Țipa că produsele noastre și așa sunt de doi lei… avem clienți fideli, cum să fie de doi lei? Și dacă erau, ce mai căuta? Nu a cumpărat o dată de la noi… de unde să știe calitatea lor? Tot ce a spus doamna, este total opusul la ceea ce s-a întâmplat” , a declarat bărbatul pentru ziarul Replica.

Astfel, între cei doi nu s-a ajuns la nici o cale de înțelegere, părerile fiind total diferite, iar situația după cum se vede, nu este deloc plăcută.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chiar intentionam sa trec azi sa cumpar un carucior. La revedere! Sa stati cu marfa neatinsa si atitudinea execrabila mult si bine!
0
0
In secolul asta mai face cineva cumparaturi la Dorally?
1
0
Daca astia nu accepta sa atingi produsele, imaginati-va cum vor reactiona daca ai fi nevoit sa le returnezi! Bisnita cu produse de doi lei, la marele mall din km 4-5.
0
0
Eheee astia doi sunt cei mai mari .....! Punct! Hotii de la doraly , doua palugii cu mintea
0
0
Pesemne ca dobitoaca asta bagata in seama excesiv e pe mana cu lavinia siclitaru, nu ? Am vazut intreaga scena, iar zdreanta cu caruciorul merita o flegma si doua perechi de palme la ce comportament a avut
0
0
mata-i amarata boule...
0
0
Daca nu vrea sa fie atinse , sa le impacheteze si sa ofere reviste in care sa arate ce vinde . Daca nu , sa accepte ca produsele sa fie atinse pentru ca orice produs expus este firesc sa-l atingi si sa incerci sa intelegi celitatea produsului . Cele expuse , le poate vinde dupa o vreme la pret redus . Asa ca doamna , clienta pe buna dreptate la jignit . Lucrez in comert de 30 de ani si le-am oferit clientilor posibilitatea sa intre in contact cu produsele expuse si cele care dupa o perioada de expunere vreau sa le mai vand le vand la pret redus .
0
0
Nu mai cumparati de la mine ptr ca am o regula de cacat Auzi sa nu atinga produsele
0
0
La ce amarati sunt in km4-5, e de inteles.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218