REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SCANDAL între CIOCLI, AMENINȚĂRI cu MOARTEA şi cu PUȘCĂRIA

SCANDAL între CIOCLI, AMENINȚĂRI cu MOARTEA şi cu PUȘCĂRIA

Replica API 10 iulie 2020 | 00:00 3264

Scandal între proprietarii de magazine de pompe funebre. V.M. a cerut eliberarea unui ordin de protecţie împotriva lui R.B. deorece acesta o urmăreşte şi o ameninţă. Astfel, reclamanta a trăit în concubinaj cu pârâtul timp de 7 ani de zile, doi ani în Bucureşti şi 5 în Constanţa, iar din decembrie R.B. nu o lasă în pace şi o ameninţă.

Ce a spus reclamanta

Reclamanta a precizat că aproximativ 100 - 200 metri este distanța dintre locul său de muncă şi atelierul paratului, precizând că nu a măsurat exact distanța. A solicitat să se consemneze că obiectul de activitate al magazinului este pompe funebre si coroane funerare şi a investit în acest domeniu iar cu acest tip de marfă nu s-ar putea duce într-o altă locație, decât lângă cimitirul central. Precizează că nu a venit personal lângă el, a venit în zona respectivă, și vrea să scape deoarece pârâtul i-a „mâncat viața”, a terorizat-o.

Pârât: Ori te împaci cu mine ori te bag în pușcărie

V.M. a arătat că sunt 23-24 de litigii. Nu a avut sărbători, de Crăciun sau de Paşte o amenință că pune poze cu ea, îi trimite 100 de mesaje cutremurătoare: „ce ai facut? Pierzi tot ce ai, casă! Lași minorii singuri in casă?” precizând că are doi copii minori. A mai precizat că l-a surprins în parcare în timp ce o urmărea şi arată că i-a spus „mașina nu se mișcă până eu nu știu. Eu văd pe telefon unde mergi și ce faci!” Tot timpul o amenință: „ori te împaci cu mine ori te bag în pușcărie”, sau „tot te omor eu”. Reclamanta a mai arătat că pe data de 24 când a fost bătută la pârat în atelier a avut un cuțit, și cei doi martori care lucrau la pârat au văzut, și l-a aruncat în atelier, iar cei doi martori au depus mărturie împotrivă pentru că erau angajații lui. Precizează că întâmplător telefonul a fost pus pe înregistrare şi a înregistrat tot ce s-a întâmplat şi pârâtul a susținut că ea l-a provocat însă arată că „nu există așa ceva”.

Instanţa a decis emiterea unui ordin de protecţie împotriva lui R.B. pentru o perioadă de 6 luni de la data pronunțării hotărârii dispunând: obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 150 metri față de reclamantă cu excepția situației când pârâtul se află la domiciliul și locul său de muncă când urmează să păstreze o distanță minimă de 15 metri față de reclamantă; obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 150 metri față de copiii minori ai victimei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de la magazinele astea se imbraca si Fagabou si se aranjeaza .
6
1
de monopolul lui draghici pe central, de ce nu scrieti? mazare i-a facut cadou teren din retrocedari,asa-zis schimb, iar concesiunea pe cimitir o are pe durata nedeterminata ,ceea ce e un abuz .
9
0
datorita problemelor aparute la magazinele de langa cimitir si expuse in articolul de mai sus , primarul a ales sa intrerupa pentru o perioada aranjarea frezei in stil de ginere mort in zona mentionata , recurgand la ajutorul purtatoarelor de cuvant din primarie , care oricum , taie frunza la caini pe banii contribuabililor...
11
2
o sa fie tot la fel, s a incurcat cu dracu de la miezul noptii! spor la treaba!
8
0
nu oricine are putere sa deschida o afacere atat de rentabila
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920