REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° ConstanÈ›a Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° ConstanÈ›a Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

SCANDAL între cumnați, în plină stradă: S-au șicanat în TRAFIC și s-au TĂIAT cu un CUȚIT

SCANDAL între cumnați, în plină stradă: S-au șicanat în TRAFIC și s-au TĂIAT cu un CUȚIT

Replica API 20 decembrie 2019 | 00:00 326

Un bărbat, B.R.D., a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe . Însă, cum acesta este cunoscut cu antecedente penale, mai având condamnări în trecut, după ce pedepsele au fost contopite, a fost aplicată cea de 3 ani şi 8 luni închisoare. Decizia nu este definitivă, iar apelul se va judeca, la Curtea de Apel Constanța, pe 26.03.2020. Este vorba despre un scandal între rude, cumnați, care a plecat de la un teren și s-a ajuns până în punctul în care s-au tăiat cu un cuțit, în plină stradă.

Totul a pornit de la un teren, pe care unul i l-a vândut celuilalt, iar de aici s-a iscat ditamai scandalul, pe motiv că unul voia să-și extindă locuința pe spațiul celuilalt, apoi au început să-și oprească apa și tot așa. Poliția a fost sesizată de mai multe ori întrucât izbucneau conflicte spontane. Asta până într-o zi, când B.S. și-a luat niște prieteni și au plecat să se plimbe cu autoturismul. După circa jumătate de oră, la un moment dat, l-au observat pe B.R.D., care se afla pe trotuarul din partea dreaptă. Când autoturismul a ajuns în dreptul acestuia, a făcut o buclă, îndreptându-l către el și apoi redresându-l, pentru a-l intimida, după care a oprit autoturismul în dreptul susnumitului. Enervat, B.R.D. a început să tragă de portiera dreapta față de la șofer, reușind să o deschidă chiar dacă B.S. a încercat să o blocheze. În acel moment, când B.S. se afla cu fața spre B. R.D., acesta din urmă i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de dimensiuni mici pe care îl avea în mâna dreaptă, cauzându-i o leziune tăiată pe obrazul stâng. Încercând să se protejeze, B. S. l-a prins de mână pe agresor și s-a întors cu spatele, aplecându-se cu fața spre scaunul din stânga, moment în care B.R.D. s-a lovit de caroseria și de bordul autoturismului. Reușind să scape din strânsoare, inculpatul i-a mai aplicat două lovituri cu cuțitul în zona superioară a spatelui, secționându-i doar un articol din cele 3-4 articole de îmbrăcăminte pe care le purta la acel moment, unul peste altul. În cele din urmă, victima a reușit să fugă și a mers la Poliție. Oamenii legii au declanșat cercetările, iar B.R.D. a fost trimis în judecată pentru lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP), la data de 19.10.2018. Prima instanță s-a pronunțat pe 11.11.2019, iar apelul se va judeca pe 26.03.2020.

Liliana IONIȚĂ

foto: arhivă

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Te-a facut franjuri coaie. Desfigurat pe viata, bine ca n-a avut pistol, te facea sita shaule!
1
2
au cumnatii beligeranti ?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272