REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SCANDAL între doi tineri CASĂTORIȚI, la malul mării: A vrut să mă VIOLEZE și a URINAT pe mine!

SCANDAL între doi tineri CASĂTORIȚI, la malul mării: A vrut să mă VIOLEZE și a URINAT pe mine!

Replica API 29 august 2021 | 23:23 10202

Mirela O. a solicitat ordin de protecție împotriva soțului său, Bogdan O., sătulă de agresiunile fizice și verbale ale acestuia, totul culminând cu momentul în care a încercat să o abuzeze sexual. Căsătoriți de doar 1 an de zile, femeia se teme pentru siguranța ei dar și a copilului care are doar 11 luni așa că a solicitat emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de șase luni. Mirela îl acuză pe soțul său și că ar fi consumator de droguri și de alcool.

”Și-a scos organul sexual și a urinat pe mine”

Potrivit declarațiilor Mirelei O., în seara în care a chemat poliția, respectiv, 7 august 2021, soțul ei băuse cam mult, iar conflictul a pornit de la faptul că bărbatul nu avea grijă cum trebuie de copilul minor, cearta celor culminând cu agresiunile sexuale ale lui Bogdan O.: ”După ce am culcat copilul, pârâtul m-a prins pe hol și m-a tras de păr. A început să mă bată foarte tare. M-a strâns de gât, moment în care am ripostat. Mi-a smuls părul din cap spunând că părul îi aparține pentru că el muncește să-mi plătească mie vopsitul. Am fugit de el, m-a dat cu capul de geam, după care a smuls hainele de pe mine spunând că îi aparțin tot lui. M-a lăsat în pielea goală, a încercat să întrețină relații sexuale cu mine, m-a întors cu fața în jos, pe blatul din bucătărie. Am ripostat, am vrut să fug, dar m-a prins și m-a tras de păr în afara casei, pe scara blocului, vrând să mă lase dezbrăcată acolo. Am reușit să fug dar m-a prins din nou, țipa foarte tare, după care și-a scos penisul și a urinat pe mine. A vrut să facă și defecație, dar nu a putut. M-a tras de păr pentru a mă spăla în baie, a încercat din nou să întrețină relații sexuale cu mine, mai exact sex oral, mi-a deschis gura forțat, moment în care l-am mușcat de degete. M-a bătut din nou. La un moment pârâtul a plecat, iar eu găsisem o cheie din casă și un alt telefon, pentru că pe al meu mi-l furase pârâtul, am fugit tremurând și m-am închis in camera copilului care încă dormea și am sunat la poliție. Am sunat-o si pe mama acestuia pentru a încerca să-l potolească.” sunt declarațiile Mirelei O.

Ce a spus instanța

Instanța a constatat că reclamanta este victimă pârâtul exercitând asupra acesteia acte de violență fizică și psihică. Astfel, din susținerile ambelor părți, rezultă că între ei există o situație conflictuală, determinată de anumite probleme apărute în relațiile familiale, cauzate în principal de consumul de către pârât de alcool și frustrările pe care pârâtul le manifestă cu privire la reclamantă, astfel cum instanța a detaliat în cele ce precedă. Instanța a reținut că există o stare de pericol suficient de ridicată, fiind necesară intervenția urgentă potrivit procedurii speciale prevăzute de lege, având în vedere faptul că apărarea integrității psihice și fizice reprezintă un obiectiv principal al acestei proceduri. Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis emiterea unui ordin de protecție împotriva lui Bogdan O., pentru o perioadă de 6 luni, în sensul că: bărbatul trebuie să păstreze o distanță minimă de 100 de m față de Mirela O., de copilul minor, dar și de reședința reclamantei. De asemenea, interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta. Decizia a fost comunicată pe 10 august 2021 și nu este definitivă.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aaaa cu pisat ? 300 ron hahahahha
2
0
O tarfa care suge si se face frumoasa pe bani altora pt alti barbati
1
3
Hashtag - Rezist , astia sunt viitorul tarii !
7
5
Ma pis si eu pe ea daca e...
2
12
daca nu,i place maciuca de ce s,a maritat, doar asa sa nu fie fata batrana ?
6
11
Hotararea instantei protejeaza victima de agresor asa ca e treaba lui unde va locui dar sigur nu are voie in aceeasi casa
20
2
Si daca sunt casatoriti sexul neconsensual e viol. Iesiti taranilot din evulmediu.
33
7
...la urgenta ! el prezenta oare ... certificat de buna purtare?!
10
1
Si el unde va locui daca instanta a decis sa stea la 100 m de l?
8
14
Nu a putut sa defecheze din cauza ca ea nu face mancare buna
5
19
asa compunere fetish porno, mai rar.
23
7
Ca doar de aia s a insurat , sa primeasca cand doreste ,n a primit , si a dat...cu pumnul !
14
37
Nu e primul sau ultimul caz. Atentie fetelor cu cine va combinati pentru bani.
45
3

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468