REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
23.6° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Scandal între vecini, la Tulcea, terminat cu pumni și picioare

Scandal între vecini, la Tulcea, terminat cu pumni și picioare

Victor ROTARU 20 martie 2023 | 00:00 2465

Scandalurile între vecini sunt destul de dese, motivele fiind și ele de tot felul. Fie din cauza gălăgiei, fie din cauza unei inundații, mereu vecinii au ceva de împărțit. Acesta fiind și cazul familiei Mocanu, care și-a terorizat vecinii ani de-a rândul, având ca scop mutarea acestora, avariindu-și centrala de apartament, considerându-i vinovați pe vecinii de deasupra.

Scandal intre vecini, la Tulcea, terminat cu pumni si picioareFoto cu rol ilustrativ

Conflictul dintre cele două familii datează de ani buni, de pe vremea în care cei din familia Mocanu și-au avariat centrala de apartament, considerându-i vinovați pe vecinii de deasupra, iar de atunci, se pare că aceștia și-au pus în cap să își terorizeze vecinii până ajung să se mute din bloc.

Paharul se pare că s-a umplut într-una din zile, când G.C. cobora scările blocului, iar când a trecut prin fața ușii apartamentului în care locuia familia Mocanu, 3 membrii ai familie s-au năpustit asupra sa, lovindu-l cu pumnii la nivelul feței, trăgându-l în interiorul apartamentului. La un moment dat, G.C. a fost lovit cu un băț, în zona capului. În urma agresiunii, G.C. a necesitat 3-4 zile de îngrijiri medicale.

Audiat în calitate de persoană vătămată, G.C. a declarat faptul că de fiecare dată când se întâlnea cu unul dintre membrii familiei Mocanu aceștia îi adresau cuvinte și expresii jignitoare de forma „dobitoc”, „escroc”, „rânjit”, precum şi altele de natură sexuală greu de reprodus, fiind foarte vulgare şi amenințări de forma „Vă aranjăm noi pe voi, o să vedeți ce o să pățiți, nu ne lăsăm până nu vă facem să vă mutați de aici!”. De asemenea G.C. a mai declarat faptul că familia vecină îl urmăresc în permanență, atât pe el cât şi membrii familiei sale, în faţa imobilului, în oraș, în supermarket, creându-i astfel o stare de temere.

Scandal intre vecini, la Tulcea, terminat cu pumni si picioareMinută judecătorească

G.C. a mai declarat că cei din familia Mocanu sunt agresivi verbal, dușmănoși, nu doar cu cei din familia lor, ci şi cu alţi locatari ai blocului. Acesta a mai declarat că a asistat la momente când membrii familiei vecine, în timp ce se aflau la balconul imobilului unde locuiesc, le adresau altor vecini cuvinte şi expresii jignitoare de forma „proștilor”, „du-te dracului”.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Tulcea au decis încetarea procesului penal privind inculpații, Mocanu Gheorghe, Ileana și Mihaela, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, ca urmare a intervenirii prescripției penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tulcea cu Constanta?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510