REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
11.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scandal la Antene! Mihai Bendeac a părăsit trustul din Pipera

Scandal la Antene! Mihai Bendeac a părăsit trustul din Pipera

Replica API 17 septembrie 2022 | 00:00 5868

Mihai Bendeac nu mai vrea să audă de Antene și pleacă din juriul „iUmor”. Actorul nu a vrut să comenteze nimic pentru că are o clauză de confidențialitate de sute de mii de euro. Totuși, acesta a ”scăpat” câteva cuvinte în media.

În urmă cu o zi, CANCAN.RO vă dezvăluia, în premieră națională, că Mihai Bendeac a ajuns la „cuțite” cu colegii de platou de la „iUmor”, care l-au filmat fără acceptul lui.

Drept urmare, îndrăgitul actor a pus piciorul în prag și, simțindu-se nedreptățit, nu s-a mai prezentat la filmările pentru episoadele ulterioare din cel de-al 13-lea sezon al show-ului.

Tăcerea e de aur, nu-i așa?

CANCAN.RO a încercat să ia legătura cu Mihai Bendeac pentru a-și expune punctul de vedere pe marginea acestui subiect, însă actorul nu a răspuns apelurilor repetate efectuate de reporterii site-ului nostru.

La fel s-a întâmplat și în cazul PR-ului care se ocupă de imaginea actorului. Între timp, s-a aflat și adevăratul motiv al tăcerii.

Miza: sute de mii de euro, dar tot a vorbit până la urmă!

Potrivit unor surse, între Mihai Bendeac și Antena 1 exista un contract „beton”. Aici vorbim de clauze de confidețialiate care ajung la sute de mii de euro. Pe scurt, nicio parte nu poate ieși în public pentru a-și expune punctul de vedere.

Tocmai din acest motiv, actorul tace mâlc. La fel și PR-ul și apropiații lui. La mijloc sunt bani grei.

Cert este că, în aceste zile, Mihai Bendeac încearcă ruperea înțelegerii cu Antena 1. Părțile sunt la nivel de discuții. Negocierile sunt, logic, dure. Actorul nu ia în calcul o reîntoarcere la „iUmor” și, până acum, nu și-a oficializat plecarea tocmai din cauza clauzelor care l-ar „scutura” serios de bani dacă le-ar încălca. Între părți, cel puțin pentru moment, nu ar mai exista o împăcare.

”Momentan nu pot comenta”, a precizat Mihai Bendeac pentru FANATIK.RO, confirmând, practic, ruptura. ”Mai sunt trei ediții, nedifuzate încă”, a mai precizat actorul despre viitorul său ca apariții pe micile ecrane în postura de jurat al show-ului de la Antena 1.

Întrebat, totuși, dacă va mai fi văzut la Antena 1 de telespectatori, Mihai Bendeac a răspuns scurt: „Nu!”.

Îl înlocuiește Costel Bojog?!

Altfel, producătorii „iUmor” s-au mișcat rapid după ce Mihai Bendeac le-a dat cu „flit”. Ultimele episoade din sezonul 13 i-au avut ca jurați pe Maia Morgenstern și Costel Bojog, o legendă pentru lumea stand-up-ului românesc.

Cel din urmă are cele mai mari șanse să rămână pe „metereze” în cazul în care Mihai Bendeac nu va fi „sucit”, potrivit cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ma ca k pe glumele lui bendeac
0
0
Stand-up-ul facut de acest actor de doi bani ma facea sa inchid televizorul. Bine ca a plecat si sa se duca la dracu cu tot cu actoria lui de cacat
1
0
Tu crezi ca daca vin rusii aici pe voi nu va impusca pentru ca ii lingi tu in .**?
0
0
Pe Bendeac nu poate sa-l inlocuiasca cineva. Asta e sfarsitul Iumor
1
0
Dati stiri ce conteaza. Andrei Marga pe care toata presa la ordinul SUA si putorilor ucrainiene care oricand ne-ar haitui minoritatea din Bucovina il cenzureaza, a spus un mare adevar. Mai usor cu sprijinul pt javrele astea ucrainiene si nu uitati adevarul istoric. Apropo, majoritatea masacrelor sunt realizate de mercenarii asociati cu trupele Azov pt demonizarea prostalailor de rusi. Interesati-va si dincolo de ceea ce spune presa occidentala
1
1
pro tv te asteapta !!
0
0
Ori ce zicet e bun rau
1
0
daaa ... mare interes ...
1
1
Pe el si pe toti maimutoii care au harfe de mare vedeta.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272