REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Scandal la Casa de Cultură, după ce un pieton a fost surprins de lucrările din zonă. Video

Scandal la Casa de Cultură, după ce un pieton a fost surprins de lucrările din zonă. Video

Victor ROTARU 10 martie 2023 | 00:00 14988

Orașul Constanța este întors pe dos de luni bune, lucrări de modernizare și reabilitare a bulevardelor sau a rețelei termice fiind în toi. În astfel de situații, apar, involuntar, și incidente. Un constănțean s-a ales cu câteva răni zdravene după ce a căzut, împiedicându-se de banda de semnalizare a lucrărilor, fiind și cât pe ce să fie pus la punct și de către șeful de șantier. De aici până la scandal a mai fost un singur pas.

Scandal la Casa de Cultura, dupa ce un pieton a fost surprins de lucrarile din zona. Video

Municipiul Constanța arată ca după bombardament, prin șantierele din oraș fiind mai mulți muncitori decât turiști vara trecută prin Mamaia. Lucrările sunt de cele mai multe ori corect semnalizate, însă se mai întâmplă ca un șofer de taxi să-și lase mașina neasigurată și să se trezească cu ea în șanț sau ca un pieton să se împiedice de benzile roșii ce au împânzit orașul.

Scandal la Casa de Cultura, dupa ce un pieton a fost surprins de lucrarile din zona. Video

Un astfel de eveniment a avut loc joi, 9 martie 2023, în zona Casei de Cultură, atunci când un constănțean a încercat să-și croiască drum pe trotuar, însă s-a împiedicat de banda roșie ce are scopul de a face vizibile lucrările.

Constănțeanul s-a ales cu ceva răni în urma căzăturii și furios, a început să țipe la șeful de șantier, care însă nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns cu aceeași monedă, cei doi fiind la un pas de bătaie.

Scandal la Casa de Cultura, dupa ce un pieton a fost surprins de lucrarile din zona. Video

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dnl e sef de șantier,ce ce mai discutați atiit cu trecătorul indisciplinat. Da l pe spate executa i o felatie Sa se învețe minte alta data.
1
0
Daca nu va place la Cta, mergeti in bulgaria, la Varna , nu-i nici un proiect, nici un muncitor... dolce vita, beata vita!
2
1
Tot orasul este paralizat!!!! Nu se poate circula pietonal!!!! Pe Ferdinand lucrarile stau pe loc de un an, IG Duca este la fel si nu mai spun de Lapusneanu si 1 Decembrie!!! Este distrus tot orasul. Oare pe unde si cum ne putem deplasa catre locurile de munca ,casa, scoli???? Ne puneti la dispozitie elicoptere??!!
2
1
Asta insemna, un primar p***t si un partid flamand. Dar cine sa iasa in strada pentru a arata disperarea?
4
2
Chiar nu puteau sa finalizeze intr-o zona si de abia apoi sa inceapa in alta? Ne rupem masinile in gropile lor, nu a mai ramas nicio sosea intreaga.
11
1
Europa a dat 80% din bani pentru lucrările fără de sfârșit, diferența trebuie data de noi constănțenii.Masura luată de chitac- împrumut mare pe care îl vom plăti cu dobânzi uriașe.Pt că viceprimarul usr nu a fost de acord i s-au luat prerogativele. În timp ce la noi se demolează bulevarde care arăta excelent-IC Brătianu,în mun Oradea se construiesc pe bani europeni in zona centrală șase pasaje supraterane pentru descongestionarea traficului . Din păcate asta nu este tot.De binefacerile demolatorului ne vom bucura in zona gării pe IC Brătianu. Nu s-a finalizat nici prima lucrare începută pe vremea lui făgădău -str Stefan cel Mare.La Mare ne așteaptă jale mare.Aceasta este Romania lucrului bine făcut, lozinca liberalilor și a conducătorului lor. Am avut ghinion la alegeri.
8
2
Noua nu ne trebuiesc bombe sa arătăm ca Dombas,suntem mai excavatoriști din neam ,,,,urât oraș
5
0
Doar tomis nordu daca ar iesivla vot..ar dispărea jegurile astea de la conducere..sa nai pun si tot Lăpușneanu de la t3 pana la gara? Nu o sa mai aveti parcari baaaaaa ratatilor iesiti la vot si trimiteți la lada de gunoi pe alde chitac rusulica ciorbaru cu porș, cocargeanu ovanesian si alti netrebnici care v au mancat zilele
9
1
Bai cretin de primar în morții mă ții de idiot împreună cu șleahta de lesbiene și p****i ! Cum plm sa te apuci de toate săpăturile posibile și să nu termini niciuna in dumnezeii mații ?? Cât sa mai rabde un om pe tema modernizării de kkt să vadă șantiere care nu se mai termina ? A ajuns un coșmar orice deplasare . Au început acum sa taie Mamaia e jale acolo se lucrează haotic și în loc să se lucreze 8 din 24 nu vezi pe nimeni pe șantiere zac mormane de pietre și betoane și plin de excavatoare și mașini de carat , praf , garduri !! Mă f*t pe nenorocitul asta nu l am văzut pe boul asta pe șantiere observând câți sunt și cine lucrează !! Noaptea sa se lucreze în intersecții futuzgura matii de p***t !!! Împuțiților ne ati disperat ! Din cauza voastră o sa se aleagă extremiști și ne ducem dreaq ! Cu mare scârbă nu va salut !!
17
2
PNL eu=PeLeMeu HAShPELEU LA GREU
6
0
Dle Iulian ,degeaba au fost proiectele initiate de altii cum spui tu daca erau prafuite si nepuse in practica ,puteau sta asa zeci de ani de acum incolo . Exercitarea punerea proiectului in functiune e cel mai greu .lucru ..dar si cand totul va fi gata . ..
6
6
modernizati orasul dar nu tot orasul deoadata, ti-ai draku de p****i
27
2
Toate lucrarile astea sunt doar cheltuieli, unele din proiecte fiind contra bunului simt si interesului cetateanului cum sunt cele de pe 1 decembrie si lapusneanu. PNL-istii sunt hamesiti sa prinda furaciunile astea cu pavele, camere video si alte cacaturi din China, ca sa-si faca fundul mare. Voi ramaneti cu datoriile si cu pavelele puse stramb si care se crapa in cateva luni. PNL egal cancer.
31
2
Primar habarnist,proiectele cu care se laudă niciunul nu este al său.Toate sunt ale administrației anterioare. Minte cu nerușinare,se laudă cu munca altora,el si cei din gașca lui nu au niciun aport, le-a însușit fără nicio jenă și le prezintă cu un tupeu incredibil. Replica,drajilor de ce tăceți? Calitatea informației și adevărul trebuie să primeze în spațiul mediatic! Mai țineti minte cu ce promisiuni electorale ne aburea admiralul? Unde sunt parcările supratajate, centralele de cartier, schimbările promise în campania electorală? Orașul este paralizat,haos și mizerie, străzi pline de praf, muncitori plictisiți sau lipsă, întărzieri foarte mari. Veșnic, vinovații de serviciu sunt administrațiile anterioare! Ultima stupizenie,conform spuselor de el însuși, proiectarea defectuoasă a parcărilor ar fi o influență mai turcească(Imperiul Otoman);Drajilor, o întrebare pentru voi jurnaliștii de la Replica, care sunt realizările admiralului de la preluarea mandatului de primar în 2020? Concret!
19
5
Chitac, amiral de Lacul Tabacariei, este o pacoste pentru orasul asta...Punct!
34
6
Un mandat permanent la municipal sau central.
12
3
Asta este,nu se poate sa faci lucrari de intretinere fara santier. Va asteptati ca toate sa fie rezolvate cu o aplicatie pe telefon? Si da,unora le sare tandara repede,dat fiind nivelul de intelegere si educatie precare. Nu e bine sa te iei de cei vizibil agresivi. Nu ai ce le face. Ocolesti fapturile si gata.
9
34
Pai e simplu, scapati de Chitac si toata sleahta la vot! Vorbiti cu rudele, prietenii si cunoatintele sa nu ii mai voteze ca ne-au distrus efectiv orasul!
29
13
parerile sint impartite, pentru pnlisti se lucreaza cum nu s-a mai lucrat vreodata. este fals, lucrarile sint conduse de niste neica nimeni, nu au cap si coada. si la trocadero se sapa, se astupa, iar se sapa.... cred ca vom plati in plus ptr nerespectarea termenelor, noi constantenii, nu pensionarul amiral de eforie. asa ne trebuie, mai dati-i un mandat, sa aiba timp sa faca orasul praf. nu tin cu psd, ma refer la cine conduce orasul.
42
6
e plin orasul de oameni care nu muncesc si merg aiurea. Ar trebui sa fie data din nou legea vagabondajului poliția sa ceara pe strada actele de la locul de munca și motivul deplasării.
29
22
Cred ca te buleste feliciu și chitac.mm cu pln tău și hoții lor.
20
4
Chitac p******a ce esti la tine in eforie(ce dracu cauti primar la constanta)tot asa cade lumea pe strada din cauza gropilor neastupate cu anii?
33
12
asa este , pnl ul face ceva , psd ul nu a facut nimic doar au furat si distrus tot orasul si acum pnl care este cea mai buna echipa de pana acum se chinuie sa smulga orasul din saracia care l a lasat psd ul
18
33
Bai analfabetilor! Era mai bine cu mizeria PSD la conducere? Aia care nu au facut nimic in acest oras, 30 de ani? Aia care au devalizat orasul si toate terenurile statului? Si o fac in continuare, stati linistiti. Voi va impiedicati de o banda de semnalizare. Dar toate semnalizarile, toate furturile din ultimii 30 de ani nu v-au deranjat? De Fagadau ati mai auzit ceva? Nu, pentru ca toti dispar in ceata si asteapta sa se prescrie faptele mizerabile pe care le-au facut.
29
54
Stai linistit, se pregateste Feliciu pt a deveni primar !!! Atunci sa vezi…
27
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102