REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Scandal la Casa de Cultură: un recidivist a agresat doi poliţişti

Scandal la Casa de Cultură: un recidivist a agresat doi poliţişti

Replica API 10 august 2013 | 00:00 127

A vrut să-şi ia copilul minor de la fosta nevastă

A vrut să-şi ia copilul minor de la fosta nevastă

Liniştea serii de joi a fost tulburată de un bărbat nervos, care s-a deplasat în cartierul constănţean Casa de Cultură pentru a-şi lua copilul minor, chiar dacă, printr-o decizie a instanţei, nu avea voie nici măcar să-l vadă. Fosta soţie s-a speriat şi a anunţat Poliţia, însă, de aici a pornit tot circul. Florin Celestin Vlad s-a enervat şi mai tare şi chiar a lovit doi oameni ai legii. Menţionăm că bărbatul este recidivist, el fiind închis pentru tentativă de omor şi în anul 2000.

Scandal de proporţii în zona Casei de Cultură, pe strada Oborului. Un bărbat a devenit foarte agitat întrucât a mers la casa fostei soţii, Alina, pentru a-şi lua copilul minor, chiar dacă, potrivit fostei soţii, acesta nu avea dreptul nici măcar să-l vadă. Nu a contat, Florin Celestin Vlad s-a dus hotărât la domiciliul Alinei, iar când a văzut că dorinţa nu îi este îndeplinită a început să facă scandal. Femeia l-a avertizat că va suna la Poliţie, însă nu i-a păsat. Oamenii legii au fost sesizaţi prin 112, iar două echipaje mixte, formate din poliţişti şi jandarmi, au ajuns la faţa locului, numai că bărbatul s-a enervat şi mai tare, făcând un scandal monstru. A urmat un schimb de replici şi violenţă, oamenii legii reuşind, în cele din urmă, să-l imobilizeze şi să-l ducă la Poliţie. Însă, în tot acest timp, scandalagiul s-a opus imobilizării, lovind doi poliţişti. "La data de 09.08.2013, procurorii Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pe timp de 24 de ore a inculpatului V.F.C cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi două infracţiuni de ultraj. Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat ca stare de fapt, că la data de 08.08.2013, în timp ce se afla la domiciliul fostei sale soţii, inculpatul a provocat scandal,tulburând grav ordinea şi liniştea publică şi a lovit părţile vătămate S.C.A şi P.F, ambii agenţi de poliţie din cadrul Secţiei 3 Poliţie, care au intervenit la faţa locului în vederea aplanării conflictului. S-a reţinut că inculpatul a lovit partea vătămată S.C.A în zona feţei, cauzându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale şi a îmbrâncit partea vătămată P.F, cauzându-i o leziune la nivelul genunchiului stâng. Fiind audiat de procuror, inculpatul a recunoscut parţial săvârşirea faptei. În cauză a fost formulată propunere de arestare preventivă faţă de inculpat,pentru următoarele 29 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare, potrivit competenţei materiale şi teritoriale, Judecătoriei Constanţa. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură orice jusţiabil", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Liliana CHIRU, Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272