REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° ConstanÈ›a Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° ConstanÈ›a Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Scandal la Casa de Cultură: un recidivist a agresat un poliţist

Scandal la Casa de Cultură: un recidivist a agresat un poliţist

Replica API 9 august 2013 | 00:00 467

Liniştea serii de joi a fost tulburată de un bărbat nervos, care s-a deplasat în cartierul constănţean Casa de Cultură pentru a-şi lua copilul minor, chiar dacă, prin lege, nu avea voie nici măcar să-l vadă. Fosta soţie s-a speriat şi a anunţat Poliţia, însă, de aici a pornit tot circul. Florin - Celestin Vlad s-a enervat şi mai tare şi chiar a lovit un poliţist. Menţionăm că bărbatul este recidivist, el fiind închis pentru tentativă de omor şi în anul 2000.

Scandal de proporţii în zona Casei de Cultură, pe strada Oborului. Un bărbat a devenit foarte agitat întrucât a mers la casa fostei soţii, Alina, pentru a-şi lua copilul minor, chiar dacă, potrivit fostei soţii, acesta nu avea dreptul nici măcar să-l vadă. Nu a contat, Florin - Celestin Vlad s-a dus hotărât la domiciliul Alinei, iar când a văzut că dorinţa nu îi este îndeplinită a început să facă scandal. Femeia l-a avertizat că va suna la Poliţie, însă nu i-a păsat şi a continuat să urmeze paşii pentru a-şi duce planul la bun sfârşit. Oamenii legii au fost sesizaţi prin 112 şi două echipaje mixte, formate din poliţişti şi jandarmi, au ajuns la faţa locului, numai că bărbatul s-a enervat şi mai tare, făcând un scandal monstru. A urmat un schimb de forţă, oamenii legii reuşind, în cele din urmă, să-l imobilizeze şi să-l ducă la Poliţie. Însă, în tot acest timp, scandalagiul s-a opus imobilizării, lovind un poliţist. "La data de 08.08.2013, orele 20.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Constanţa au fost sesizaţi prin 112, despre faptul că pe raza secţiei, mai multe persoane tulbură liniştea şi ordinea publică. Patrula mixtă de poliţie şi jandarmi deplasată la faţa locului a identificat pe V. Florin-Celestin, de 40 ani, din Constanţa, care a provocat scandal, tulburând grav ordinea şi liniştea publică şi a adresat cuvinte şi expresii jignitoare poliţiştilor aflaţi în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu. Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 ore, petru săvârşirea infracţiunii de ultraj, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi Instanţei cu propunere corespunzătoare.", au spus reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Florin - Celestin Vlad este o mai veche cunoştinţă a oamenilor legii, el mai fiind închis prin anul 2000, pentru tentativă de omor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitocilor,va dau în judecată pentru fals în declarații, atunci,când domnul Vlad a venit să își vadă copilul avea hotărâre judecătorească, era divorțat, avea dreptul să îl vadă și el nu își văzuse copilul de 4 zile.El cu fosta soție, au hotărât, care are voie să îl vadă când vrea,doar ca socrii,cumnatele din răutate ,au vrut să îl bage în pușcărie și să îi ia dreptul de a vedea copilul.Parintiu feței,s-au băgat mereu în relație,venind cu intrigi,cu bârfe, chiar și după ce a divorțat, fiica lor,ei au continuat să o controleze,să o manipuleze, să vii conducă viața, așa cum vor ei.Stergeti articolul mincinos.Ne vom vedea în instanță, asta este clar pentru defăimare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614