REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

SCANDAL la CIRC! Dresorul unor câini, ACUZAT că își înfometează animalele VIDEO

SCANDAL la CIRC! Dresorul unor câini, ACUZAT că își înfometează animalele VIDEO

Replica API 3 octombrie 2020 | 11:43 5536

Proprietarii circului Bonaccinisunt acuzați că dețin patru câini, rasa boxer, şi că sunt trataţi necorespunzător. Un iubitor de animale a filmat câinii în curtea circului, pentru a trage un semnal de alarmă. Potrivit acestuia, cei 4 câini sunt ”într-o stare de nedescris”, motiv pentru care a sesizat poliţia. În replică, proprietarii circului spun că nu ai lor sunt câinii și că dresorul animalelor are reprezentații la circulOrlando.

Reprezentanții teatrului Bonaccini nu au nici o legătură cu câinii

Contact de reporterul ziarului Replica, reprezentantul circului Bonaccini a declarat că nu are nici o legătură cu acei câini, ei fiind ai unui dresor care are, într-adevăr, un număr cu ei, însă nu la circul Bonaccini, ci la circul Orlando. Deocamdată, dresorul împreună cu câinii sunt lăsați să stea în curtea circului însă nu lucrează pentru Bonaccini.

Stăpânul: Câinii nu sunt subnutriți

Iată ce a răspuns stăpânul câinilor la acuzele aduse:” Nu e nimic adevărat în ce se spune. Câinii sunt foarte bine îngrijiți, doar că în această perioadă, din cauză că nu am lucrat deloc, le-am dat mai puțină mâncare decât de obicei, dar asta nu inseamnă că sunt subnutriți. Eu am o colaborare cu circul Orlando, și e vorba despre un număr cu acești câini, care fac un fel de parodie, joacă fotbal. Este un număr foarte iubit, am primit multe premii pentru el în toată lumea. Eu îmi iubesc câinii foarte mult pentru că împreună cu ei îmi câștig pâinea, așa că niciodată nu accept ca cineva să spună că nu îi tratez cum trebuie.

Mâncarea pentru ei e foarte scumpă, și cum încă așteptăm să vedem dacă avem voie să ne facem numărul cu animale, nu prea am avut cum să le cumpăr foarte multă mâncare. De 20 ani cresc câini și niciodată nu s-a plâns nimeni. Pe cei doi care sunt în cușcă, îi țin acolo pentru că sunt încă pui, și dacă nu ar fi în cușcă, ar veni după mine. Fata aceea care a filmat nu se pricepe la câini pentru că ar fi trebuit își dea seama că sunt tratați cum trebuie. Dacă vrea să ajute, poate să vină cu niște mâncare pentru câini.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Corect,sa ti bagam pula in rasa ta,ca te intreba militia ce faci le raspundeai ce a mancat si ma ta mare de la tara de merge in baston,daca tu ai fost batut la munca,si noi vrem sa avem ceva de lucru ok e alta faza,asa ca nu ti mai da tu cu parerea n mortii ma tii
0
0
Niste gunoaie umane care traiesc de pe carca bietelor animale. Ca e circ sau Zoo, tot un drac e. E super fain sa-ti duci copiii sa vada animale in custi, batute, inflamanzite. Trebuie interzis circul si sa se desfiinteze toate gradinile Zoologice. Cand vezi 4 randuri de coaste la un animal, asta inseamna ca e mai mult decat subnutrit. La pusarie cu dresorul, cu circarii si cu cei de la Zoo..
2
0
Am crescut trei generatii de boxeri si nici unul nu a aratat atat de slab, iar stapanul recunoaste cu nonsalanta ca e scumpa mancarea? Bai frate daca mai si recunosti si dupa spui ca nu sunt subnutriti , dar ca sunt bine ingrijiti si ca cu ei iti castigi paine! Bai ..,,, satului ei iti castiga painea, tu nu faci nimic decat sa cheltui banii facuti de bietele animale! Unde e Politia animalelor sa il scuture putin! Msj pt ala care a scris ca se incearca stricatea imaginii circului : bai asta cu imaginea tare as vrea sa te vad in locul animalelor de la circ! Iar stapanul sa se laude ca prostu
4
0
Un numar foarte iubit cu care dresorul a reusit sa castige concursuri in toata lumea dar nu isi permite sa isi hraneasca cainii cum trebuie. Asa e cand ne cumparam animale si le exploatam pentru interes propriu. Ma mir ca lumea are impresia ca unor animale le convine sa stea inchise in custi si sa se antreneze incontinuu ca sa amuze niste oameni batuti in cap si pe odraslele lor. Sa nu mai vorbim de faptul ca boxerii sunt hraniti in functie de numarul de spectacole de care face rost domnul dresor, din spusele acestuia.
8
0
MINCIUNA marca REPLICA ONLINE. RO
5
0
Daca este scumpa mancarea da caini spre adoptie! Ingrijitorul a afirmat ca ii tine nemancati pt ca animalele sa isi faca numarul.....
7
0
Nici o institutie a statului nu face nimic pentru cainii astia! Nu exista protectia animalelor de stat! Eu am chemat politia si au zis ca ei pot doar sa ne dea acordul sa ii luam daca o sa se hotarasca ca sunt subnutriti dar noi trebuie sa suportam cheltuielile lor pana la adoptie! Noi impreuna cu o asociatie pentru protectia animalelor daca reusim sa ii salvam o sa platim un adapost, mancare si tratamente pentru toti! Daca nu ai bani sa dai de mancare la caini nu iti iei, mai ales atatia si de rasa, boxeri toti si mai faci si bani de pe urma lor in timp ce ii chinui...
7
0
Stricati intentionat imaginea circului Bonaccini???
4
9
Cum sa fii idiot si sa stie toata lumea. Mai chemi si politia, ca sa fie tot tacamul. Trebuia sa_i amendeze pe idiotii astia doi cu filmarea.
3
10
Eu vreau doar sa mi bag pula in Fagabou. Multumesc.
4
4
ma enerveaza maxim cei cu circul. Hai cand au spectacole, inteleg sa bubuie boxele. Dar muzica la ei se aude pana la ora 22-23. M am gandit sa le fac reclamatie, dar qm zis ca poate se vor simti!inca sper...
4
0
Animalele nu sunt pentru distractia oamenilor si nu au ce cauta la circ.
13
2
E foarte greu pt oamenii acestia si pt animale.. mai bn ajutati daca puteti decat sa aruncati cu pietre prima oara..
11
6
In loc de critici ar fi mai nimerita o sponsorizare. Criticile nu tin de foame. Generatia tanara este o generatie de cyrve si sifoane. Nu fac nimic constructiv. Doar sesizari. Si asteapta sa ia masuri altcineva. Nu ei. Ei doar critica. Si daca ajung sa munceasca la bugetari unde si doresc au doar drepturi nu si sarcini de indeplinit. Sarcinile pot fi doar daca le lasa gravide sefii. Urmaresc promovarea pe baza de pixda sau sifoneala.
14
11

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369