REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Scandal la Hârşova: Luminiţa Asan, tânăra dată disparută în noiembrie, a decedat în Spania!

Scandal la Hârşova: Luminiţa Asan, tânăra dată disparută în noiembrie, a decedat în Spania!

Replica API 6 decembrie 2015 | 17:54 661

O tânără din Hârşova, dată disparută la finele lunii noiembrie, a decedat în Spania. Poliţiştii au fost sesizaţi, la jumătatea lunii noiembrie, cu privire la dispariţia Luminiţei Asan, în vârstă de 18 de ani. La începutul lunii, acesta a plecat în mod voluntar de la domiciliu şi până în prezent nu a mai revenit, au spus rudele tinerei, polițiștilor. Luminița Asan ar fi fost găsită moartă în Spania și a fost adusă sâmbătă, 5 decembrie a.c., în țară, când a izbucnit un întreg scandal pe tema înmormântării acesteia. Rudele din partea șoțului se ceartă cu familia acesteia pentru cadavru. Familia ei susține că aceștia nu vor ca fata să fie înmormântată în Casimcea, locul natal. Părinții au cerut să fie deschis sicriul, deoarece susțin aceștia, nu sunt convinși că este ea. „În acest moment la Hârșova este un mare circ”, a afirmat avocata familiei fetei decedate.

Polițiștii susțin că fata ar fi plecat în Spania alături de Regep Asan. Bărbatul susţine că Luminiţa ar fi decedat la un spital din Spania, în urma unei infecții. În momentul în care a ajuns în țară, bărbatul a prezentat familiei fetei documentele de la spital. "Ea a fost dată în urmărire naţională din cauza faptului că a plecat în mod voluntar de la domiciliu, au fost demarate toate procedurile şi se pare că a decedat în Valencia. Cercetările în acest caz vor fi făcute de Parchetul Tribunalului Constanţa. Se vor verifica toate aspectele. Am înţeles că există nişte acte medicale şi nu ar exista suspiciuni în privinţa decesului. Actele urmează să fie traduse", au spus oamenii legii.

M.U.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369