REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

SCANDAL la MEDGIDIA, după un ACCIDENT RUTIER! Video

SCANDAL la MEDGIDIA, după un ACCIDENT RUTIER! Video

Replica API 8 ianuarie 2021 | 00:08 15310

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, joi, 7 ianuarie a.c., în localitatea Medgidia, pe strada Independenței, acolo unde a avut loc un accident rutier. Însă, ulterior s-a iscat un scandal, șoferul fiind acuzat că nu a făcut nimic pentru a evita impactul. Totodată, se pare că s-a lăsat și cu acte de violență.

Potrivit primelor informații, un pieton a fost rănit. Este vorba de Viorel Manea, în vârstă de 40 de ani, care ar fi traversat prin loc nepermis. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean.

Video 1:

La fața locului a ajuns și soția victimei, care a început să plângă și să țipe. De aici și până la scandal nu a fost decât un pas. Șoferul a fost acuzat de mai multe persoane aflate la fața locului că nu a frânat pentru a evita impactul. Se pare că s-a lăsat și cu acte de violență, jandarmii intervenind pentru a aplana conflictul.

Video 2:

În cauză se efectuează cercetări.

L.I., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Problema e ca multi sau majoritatea soferilor uita ca pietonul are prioritate oriunde si oricand,,,iar pietonul uita ca asfaltul a fost inventat pentru masini !
0
0
Familia trebuia sa fie la spital..sa ii pese de starea victimei..nu sa se certe ca la usa cortului..jeguri..cu gura mare
1
0
Mai oamenii buni acolo a murit un om tanar care lasa acasa un copil de 6 ani . Am Inteles nu a traversat pe la trecere dar totusi a Murit un om . Numai vorbiti voi toti ... de pe margine care cum traverseaza toti boschetarii .
4
0
Craiova pacat ca se vorbeste asa despre fratele meu am mai zis in comentarii el si ar fi dat si camasa de pe si ultimimul leu din buzunar pentru fiecare dintre voi eu vreau sa stiu de ce soferul nu a pus frana deloc si de ce mai are inca 3 accidente asemanatoare si ce a cautat pe contrasens nu zic ca fratele meu nu este vinovat are si el o parte din vina ca a tranversat strada neregulamentar insa si soferul are vina iar pentru asta nu il voi ierta si nu va scapa asa usor cum mai scapat eu nu am putut sa vad video inca ca sunt in stare de soc
3
1
Soferul nu are nicio vina, nu avea dreptul sa treaca strada pintr-un loc nepermis si beat, bagati oamenii in puscarie nevinovati ,astia care fac pizda mare ca a fost soferul vinovat daca erati in Craiova aveati muia luata pe car!!!!
3
0
,,Eu si atat,, de unde sti ca soferul a avut 3 accidente sunteti de la politie ? Nu mai vorbiti aiurea , il cunosc pe baiat , foarte bine . Inafara de acesta in care nu este vinovat mai are un incident minor in care nimeni nu a fost ranit .
3
2
Acest copil care era la volan in 2 ani de cand are permisul are 3 accidente. Inconstient iresponsabil
1
3
Ia vino ma sa stam de vorba.... ce tupeu are dulapul ala gonflabil
6
1
Exista un singur semafor in Medgidia dar boschetarii tot prin loc nepermis traverseaza. Cazul este simplu dar vreau sa intreb desteptii : sa presupunem ca incidentul era pe trecere si ca victima in urma impactului isi pierdea viata iar conducatorul auto 100 la 100 vinovat, dar cu ce ajuta asta la invierea mortului. Concluzie: sa ne asiguram cand traversam inclusiv pe trecere, asta sa ii invatam pe oameni
7
1
ai dreptate acolo asa trebuie sa mergi si ziua nu numai noaptea ca banda 1 e ocupata de masini parcate pe ambele sensuri si nu stii cand iti sare in fata dintre masini unul care vrea sa traverseze si care si mai rau nu se asigura deloc!!
7
0
Treci prin loc nepermis, iti asumi. Restul e golaneala.
19
0
conduita preventiva nu inseamna....conduci cu 5 km la ora ca poate iti sare cineva in fata permanent....legea este lege.....de ce nu o respecta si petonii ?
24
0
Salam in primul rand nu era ciora in al doilea rand de la urmele de sange de pe asfalt pana unde este oprita masina nu sunt doar 5 m si as vrea sa iti vad toata familia intinsa pe asfalt de acest conducator pentru ca se va intoarce pe strada ca si conducator auto si vor urma noi victime la tupeul si nesimtirea lui , si sper sa fi tu urmatorul in portofoliul lui
4
18
Acest sofer este un copil iresponsabi un sofer fara experienta care are tupeul si nesimtirea sa conduca cu viteza. Cei care ii tineti coiele in mana soferului vreau sa va vad in ipostaza sotiei , copilului si familiei victimei , poate ca era baut si a traversat strada printr-un loc nepermis dar asta nu ii da dreptul nimanui sa faca ceea ce a facut acest copil iresponsabil . Toti trecem strada prin locuri nepermise si poate ca suntem sau nu suntem atenti dar conduita preventiva se invata la legislatie deci ??? Despre ce vorbim ??? Haideti sa dam cu masina peste toti oameni care trec neregulamen
4
31
Vreti urme de frana ? De unde draq daca nu avea viteza mai boschetilor! Sunt 5 m de la pata de sange de la cioara pana la masina. Ce vrei sa faci daca cioara zboara pe unde nu ii e permis!
26
18
Iluminatul public e ca si inexistent in zona.
31
1
Toti boschetarii erau acolo sa-si dea cu parerea. Bai boschetarilor daca nu traverseaza pe trecere sa fie sanatos! Nici eu nu traversez pe trecere de multe ori dar macar sunt atent nu beat mort ca voi si ca tovarasul vostru
34
2
Ce fata de taran are a luat permisu pe spaga de cand a venit din germania de la munca de la constructii
17
23
pe toata strada aia de la intim la peco sunt niste becuri oarbe marca jordache care iata face victime indirect si dupa moarte. primare vrabie pune ma becuri ca lumea nu oarbele ale pe sodiu de acum 10 ani!! unde e city managerul ala care ia bani degeaba?
12
11
Nu are nicio treaba secundarul...daca e verde e verde, daca e rosu e rosu... plus ca trecerea e semnalizata corespunzator...cum ai vrea sa fie semnalizata? Cu reflectoare si panouri de 4m?
7
4
o intersectie nesemnalizata corespunzator. Cu semaforul lu Bodeanu e o prostie omeneasca. La Semaforul respectiv trebuie montat o trecere de pietoni semnalizata corespunzator. Poate domnii politisti se vor sesiza din oficiu ca respectivul semafor cand vii dinspre pod de la Berarie,secundarul nu functioneaza deloc.....Pacat de pieton...
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218