REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SCANDAL la NĂVODARI: PUMNI, SANCȚIUNI, DOSAR PENAL și CONDAMNARE!

SCANDAL la NĂVODARI: PUMNI, SANCȚIUNI, DOSAR PENAL și CONDAMNARE!

Replica API 1 noiembrie 2019 | 00:00 253

De la o proprietate

De la o proprietate

Iulian M. a fost condamnat, luna aceasta, la 8 luni cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Decizia nu este definitivă și deja a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 10.12.2019. Acesta a fost trimis în judecată anul trecut, după ce a fost implicat într-un scandal, lovindu-și un vecin cu pumnii.

Analizând actele și lucrările dosarului, instanța a reținut că, în fapt, inculpatul Iulian M. a deținut în proprietate un imobil situat în orașul Năvodari, imobilul fiind dobândit printr-un contract de vânzare-cumpărare autentificat la un birou notarial. Anterior încheierii contractului mai sus-amintit, numiții P. N. și A. au procedat la dezmembrarea imobilului mai sus-amintit în 4 loturi și, ulterior acestei dezmembrări, sus-numiții au tranzacționat către numitul A. I. lotul nr. 1. Numai că, A.I. a cumpărat diferite suprafețe de teren pe care le-a alipit lotului său, construind mai multe imobile, ocupând astfel (fără a solicita acceptul coproprietarilor lotul cu nr. 4, cu destinație de alee), diminuând astfel proprietatea comună. Astfel, Iulian M. a înaintat în instanță o cerere având ca obiect acțiunea în constatare prin care a solicitat anularea contractului de vânzare-cumpărare și restabilirea situației anterioare încheierii tranzacției, desființarea magaziei și grănițuirea proprietății sale. Instanța a admis în parte acțiunea, fiind vorba de anularea contractului de vânzare-cumpărare mai sus-amintit. Însă, potrivit rolii.ro, spiritele au rămas încinse într părți. La un moment dat, aflându-se în fața porții, Iulian M. s-a luat la ceartă cu celălalt bărbat, venind la fața locului și alte persoane, ieșind astfel un real scandal. Au purtat discuții în contradictoriu pe fondul unui conflict mai vechi (legat de dărâmarea unui stâlp din lemn pe care erau montate cablurile TV și internet), iar la un moment dat, Iulian l-a lovit cu pumnul în zona feței. La fața locului au ajuns oamenii legii, care au declanșat cercetările. Victima, potrivit medicilor legiști, a avut nevoie de circa 3 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a ajuns în instanță, la Judecătoria Constanța, pe 25.09.2018. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce articol,mama,mama.Cica ala care a luato n freza e unul Iliescu de la anaf, nu sau inteles la spaga pt taxa auto.hahaha
6
0
Mult cacat impachetat, neinteresant pt Wau - cand citeai ziarul din hartie il plateai . acu e gratis deci suporta!
3
0
De asta nu mai dorm constantenii , pt. ca doi moldoveni s-au batut anul trecut la Navodari ! Articol de jumatate de pagina ! Inainte , cand citeam ziarul din hartie stiti ce faceam cu el dupa o astfel de stire ?
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272