REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
13.5° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Scandal la o școală de renume din Constanța. Un părinte și-a agresat fizic și psihic propriul copil în sala de clasă

Scandal la o școală de renume din Constanța. Un părinte și-a agresat fizic și psihic propriul copil în sala de clasă

Replica API 15 martie 2019 | 16:44 550

Și-a maltratat propriul copil în unitatea de învățământ în care studiează! Judecătorii au emis ordin de restricție pentru 6 luni! O elevă din Constanța a trăit rușinea vieții ei, după ce propiul tată a maltratat-o pe holul unității de învățământ, arătând un comportament violent și în sala de clasă a fetiței. Aceasta a suferit o traumă și și-a anunțat învățătoarea că-i este frică de tată. Cadrul didactic a anunțat-o pe mama elevei, care a divorțat de bărbat, și a mers imediata în instanță pentru a cere ordin de protecție.

Pe 20 februarie, la a doua pauză școlară a fetiței, tatăl a intrat în școală pentru a lua situația școlară a minorei (absențe, note), după care a mers în clasa acesteia. Apoi, a luat minora pe hol să vorbească cu ea, moment în care copilul i-a spus să plece pentru că nu are voie în școală și că ea nu are timp să mănânce și să se joace puțin cu colegii, afirmație ce a fost urmată de o reacție verbală violentă a celui care i-a dat viață față de minoră, trăgând-o în același timp puternic de mână și zgâriind-o. În momentul în care a revenit la clasă, învățătoarea a găsit-o pe minoră la banca ei, înconjurată de colegi, plângând, susținând că nu vrea să meargă la tatăl ei. Învățătoarea l-a scos pe părintele violent pe hol pentru a liniști situația, iar bărbatul a început să o acuze pe aceasta că învață copilul să nu meargă la tatăl ei. Cadrul didactic i-a cerut tatălui să revină la ora 12 să ia documentele cu situația fetiței, lucru pe care l-a și făcut. Însă, la finalul programului și-a făcut apariția și mama fetei, moment în care a continuat scandalul. Fostul soț a început să țipe la mama acesteia, să o amenințe, să-i aducă injurii și să o amenințe cu moartea. „Las copilul orfan”, striga bărbatul care este cunoscut în colectivul de părinți ca fiind foarte violent.

Femeia a mers la instanță și a cerut ordin de protecție. Ea s-a plans magistraților, potrivit rolli.ro, că trăiește o stare de profundă teamă pentru siguranța și integritatea corporală atât a sa, cât și a fiicei sale cu privire la eventualele alte acte de violență ale fostului său soț. Copila a spus și ea judecătorilor că tatăl ei vine frecvent la școală și o necăjește.

Judecătoria a emis ordin de protecție pentru 6 luni pe numele bărbatului, însă doar în ceea ce o privește pe mama copilei. Niciun martor nu a dorit să dea declarații, întrucât, potrivit rolli.ro, persoanele prezente la incidentul din clasă, părinți ai colegilor minorei, sunt înfricoșați de bărbat și nu doresc să fie audiați. Fapt pentru care, din lipsă de probe, tatăl nu a primit interdicția de a se apropia de fiica sa.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omul vrea sa-si vada copilul prezent la scoala , si sa invete carte ! Dar probabil ca mama stie cel mai bine cum sa o pregateasca pentru viitor !
2
2
Doamne! Cine a scris textul asta?
0
1
Darwinistii astia care ne invata limbajul slugarnic adica folosirea persoanei a3a plural,o nebunie curata,adica ei vor sa le recunoastem ce?ca sunt 3 sau 2 in loc de unul?SUNTETI NISTE TU LA PESROANA A2A SINGULAR PE VECI!NICIODATA DVS CI MEREU TU PT CA SUNTEM EGALI IN FATA LUI DUMNEZEU IAR FUNCTIILE GRADELE SA VI LE BAGATI IN CUR CA PLECATI DE AICI FARA NIMIC CA NOI TOTI!SAU VRETI RESPECT?RESPECT PT CE?TOT LA PERSOANA A2A SINGULAR VETI FI TRATATI PE VECI
4
1
Acel parinte isi chinuie copilul pentru ca este daramat psihic de comportamentul lui Dragnea in Parlament si pentru ca legile justitiei nu sunt asa cum vor cei de la hastag rezist. Dragnea face ca elevii sa nu poata asimila cunostinte si sa se poarte ca infractorii ,tot Dragnea e de vina ca romanii nu mai citesc si se inspira doar din reziduri de pe feisbuci.
6
1
Profesori ii invata pe copiii cum trebuie sa fii daca vrei sa reusesti in viata,prima lectie darea de mita si se dau ecemplu ei fiind celi care primesc.Deci sunt si elevi catastrofe dar nici modelele nu se lasa.
3
1
auzi si la asta.... DIICOT. ha ha ha profa terorista de la mircea . Dragnea este de vina ca ia spaga voalata sub forma de cadouri profa de istorie. si tot dragnea este de vina si pt disparitia dinozaurilor. Noi suntem de vina pt societatea asta in care traim. NOI
5
1
dc nu iei discutiile dp.wsp sa le dai la diicot ,sa le tai pofta de a cataloga copii in functie de cadoul primit
8
0
Limba romana o vorbesc multi insa nu o stapanesc decat prea putini, nu te numwri printre acestia. PROPIUL tau cerebel nu face fata PROPRIU-lui tau ego.
6
0
La Mircea se dau cadouri scumpe. Daca nu cotizezi pentru cadoul doamnei diriginte a clasei a8-a, profesoara de istorie, esti luat la ochii. A primit cadouri de 1 si de 8 martie cu toate ca legea interzice acest lucru. Daca copilul meu a fost doar cu un buchet de flori, este catalogat sarac si are parte de tratament adecvat saracilor. Pe grupul de whatsapp al clasei se discuta doar de corizatia pentru cadoul doamnei diriginte. Din pacate, colegiul M B, nu mai este decat o adunatura de progenituri cotizante pentru a trece clasa. Cei care cu adevarat sunt bunii si nu vor sa ofere cadouri sunt ma
23
1
celui care i-a dat viata ... wow
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108