REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
10.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Scandal la un service de telefoane mobile! ANAF și Poliția au fost sesizate! Video

Scandal la un service de telefoane mobile! ANAF și Poliția au fost sesizate! Video

Virgil STOIAN 5 noiembrie 2022 | 00:00 12429

Tehnologia avansează pe zi ce trece și odată cu ea răsar și service-urile pentru diferitele gadgeturi. Service-urile pentru reparat telefoane mobile sunt destul de numeroase pe piață, iar printre cei  ele există și persoane care nu au nici o treabă cu această meserie. Un client nemulțumit a reclamat un asemenea service, și anume One Repair, aflat în zona Capitol, al cărui angajat, pe nume Bajan Cosmin, mai mult i-a stricat telefonul decât l-a reparat. Pe lângă aceasta, angajatul a chemat și paza atunci când clientul și-a manifestat nemulțumirea.


Sorin Papadopol a avut o problemă cu telefonul așa că l-a dus la service-ul One Repair, aflat în zona Capitol. Telefonul avea o problemă cu un conector, însă Bajan Cosmin, cel care s-a ocupat de telefon, a reușit să îl strice și mai mult, spune clientul. Mai mult decât atât, acesta din urmă nu a primit nici bon fiscal, și în momentul în care și-a manifestat nemulțumirea a fost dat afară din service de firma de pază chemată de Bajan Cosmin. ”Am fost la dânsul să-mi schimbe un conector de pe placa de bază al telefonului personal și mi l-a stricat de tot. Până să ajung la el în magazin se aprindea. După ce l-am lăsat 6 ore la el în magazin și am fost să-mi ridic bunul reparat, nu s-a mai aprins deloc. Nu a vrut să-mi dea bonul fiscal și a început cu amenințări și injurii. A fost chemată paza, de către dânsul, pentru a mă îndepărta din magazin.” a declarat Sorin Papadopol pentru Replica de Constanța.

Telefonul ”reparat”

Plângeri la ANAF și IPJ

Clientul nemulțumit a făcut deja plângeri la ANAF și IPJ, și acum așteaptă să i se facă dreptate. Potrivit spuselor sale, nu dorește nici un fel de despăgubire ci vrea doar ca nimeni să nu pățească același lucru. Nu este primul client care se plânge de reparațiile acestui service, o altă persoană fiind nemulțumită: ”Mi-am dus telefonul la ei la service, un Xiaomi Redmi Note 9 pentru a schimba geamul de la cameră pe spate fiind spart, mi-au spus că au comandat geamul ( nu știu exact cum se numește) și le-am lăsat număr de telefon. Au trecut 2 săptămâni și geamul nu venise, am fost la ei și nici măcar nu îl comandaseră, pentru că  nu știau de nici o comandă. Mi-au spus că vor face altă comandă dar nu s-a mai auzit nimic nici până acum, din septembrie.”, a declarat aceasta pentru Replica.

Mai jos aveți discuția din service, în momentul în care clientul vine să ridice telefonul ”reparat”:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Și eu am pățit același lucru
0
0
Verificati link-ul tot asa se fac conturi false si se vin cu nume inventate si povesti!
6
0
https: // imgur.com / xchvMWq
6
0
Simplu! Esti un om de nimic, vi numai cu scuze!
4
0
Eream convins ca tu dai singur restul de comentari pro minciunilor tale!
4
0
Sincer esti de ras, comentarile pot sa te asigur sunt legit. Esti josnic rau! Te poate cauta lumea pe portal.just plus ca am rugamintea sa cautati stirea de pe facebook publicata de replica de constanta. Tot asa si-a facut domnul Papadopol n conturi false? La fel si acolo aveti n reclamanti!
3
0
Domnule Sorin eu nu vin cu scuze. Asta este clar ... doar ca nu vad dece acest domn Papadopol vine comentarii sub nume diferite... Probabil nu are ce face acasă , exact cum a făcut și cu telefonul a reparat singur la el făcându-l praf cu flex main rupt , conector rupt și după ce lipesc acest conector ii comunic ca nu funcționează telefonul și spune o sa mai verific eu acasa.. după vine cu scandal și conectorul rupt ... acum cine aberează ? EU?
1
5
Domnule Cosmin, toata lumea abereaza? Numai dumneavoastra aveti dreptate? Incetati sa veniti cu tot felul de scuze! Cat mai curand veti fi tras la raspundere pentru faptele dumneavoastra,va asigur de acest aspect!
3
2
Domnule Ionuț Epu din păcate în magazin nu se vând telefoane. Asa ca va rog sa căutați alt motiv pentru a scrie ceva...
1
4
Un jeg de om, am avut un telefon la el sa il vanda si animalul acesta de om ma mintit 2 saptamani ca imi da banii, ba ca i-a trimis in cont… numai minciuni. Ma mira faptul ca inca traieste si nu l-a nenorocit careva. Pacat de familie, ii vine vremea cat mai curand.
4
1
Ce sa mai fac cu camera? Telefonul nu mai e reparabil!
4
1
Domnule Sorin pe lângă faptul ca va ars telefonul, va lipsește și o camera
5
0
Cauta numele lui pe portal just si ai sa vezi dovezi!
4
1
Marian bine ca nu tia pus fata de masa în loc de telefon. Mai lăsați vrajeala asta decât de vorbe.. venitu cu fapte nu doar bla bla bla ca a făcut ca a dres... eu am schimbat 3 display-uri la el și toate cunoștințele mele și toți au fost foarte mulțumiți. Da garantie 6 luni sau 12 luni la reparatie in funcție de ce este de facut... numai lingăi și papa lapte care stați pe bani lu mama și nu sunteți în stare sa faceți 1 leu singuri. Dute si puneți fata de masa în loc de fata de telefon.
0
6
Un jeg de om.cand a lucrat la Navodari la un service de telefoane a facut prăpăd inclusiv mie.i-am dus telefonu sa schimbe fata la el si la facut varza.un nenorocit de om.nu inteleg cum de mai profeseaza.la pușcărie cu el pentru cat rau a facut la lume
9
0
Mulți oameni au pățit la fel cu acest domn...numai eu cunosc cam 5 cazuri și mai mereu când intri la el în service găsești câte un client nemulțumit care îl amenință cu OPC ul,ANAF etc...închideti aceasta mizerie de service !!!
10
0
Asa am pățit și eu și alți mulți oameni ..am și filmare cum la fel ma înjura și amenința!un găinar de om !e renumit oricum pt asta in toată constanta !
12
1
Un țepar dnul Cosmin. Multa vrăjeală are omul asta. Sa se faca dreptate. Nu e singurul pe care l-a păcălit Chitanta dc nu dă...?
14
1
AJUNGA VIRAL ZIC
10
2
Asa fac si eu cand nu am ce manca. Am acasa 3 gioasre de telefon si caut fraieri la service uri ba ma fac ca le scap ba ca le strica ei numai numai sa mi iau vreo 40 sau 70 lei sa mananc ceva de obicei tine treaba.
2
15
2 agramati! Cu sau fara telefon!
2
14
Nu mai pacaliti lumea domnul Cosmin si numai faceti de rusine meseria care o practicati!!Fiti un bun reparator de telefoane!!
17
2
Ce daca este t***n de Braila cu aptitudini native de escroc , cizelate in parnaie - Poarta Alba , dupa ani grei de libera practica ?! Are studii teologice facute la noi , de unde vreti voi sa stie sa repare telefoane? Menirea lui sfanta este sa aduca pe calea cea dreapta prostii care apeleaza la serviciile lui prin inselatorie si jecmaneala. Menirea Domnului nu se fave cu Bonuri Fiscale - Ptiu Drace ! Lasati omul sa jecmaneasca prostimea in PACE ! Ardei COSMINE , Aleluia, Aleluia, Aleluia ! AMIN
27
2
Firul ăla alb nu avea ce sa caute sub placa de baze domnule Cosmin. Sorin Papadopol sigur ți-a ars telefonul. Eu înțeleg nemulțumirea clientului. Mai ales ca a specificat “ nu dorește nici un fel de despăgubire ci vrea doar ca nimeni să nu pățească același lucru. ”
21
0
ți-a ars telefonul!
18
1
Despre ce telefon vorbi domnule liviu ? ca sa vedem in sistem daca este adevarat ceea ce spuneti ...
3
13
Un repar,i-am dus telu cu display spart,mia zis că trebuie și bateria schimbata,după ce mi-a luat banii și am primit telu nu citea cartela și se reseta. La am dus la alt service cei de acolo mi-au zis că e stricat asa: Placa baza Baterie Senzor ampreta Mufa încărcare.
17
1
ADEVĂRAT un circ ieftin Domnule Sorin ... dumneavoastră nu aveți asemena clienti?
0
16
A AMENINȚAT CA TE DA LA ȘTIRI,POLIȚIE ,ANAF ȘI OPC. DACĂ NU AI GREȘIT CU NIMIC DE CE TE RUGAI DE EL SA VINA LA MAGAZIN SA-ȘI IA BANI ȘI SA-I REPARI TELEFONUL ?
13
2
SI DOMNUL TISH ESTE DOAMNA DE ATI IMPINSO DE 4 ori!
14
3
UN circar! Domunl Cosmin. Va urez succes si celor care doriti sa aveti deaface cu el aveti grija!
13
1
Domnule Sorin am chemat paza ...
0
13
Domnule Tish, telefonul nu se aprindea încă din clipa în care ați venit cu el desfacut și praf pe placa de baza și fluxul main ... după lipirea fluxului tot nu s-a pornit telefonul. După ce tu tipi la mine și ma ameninți ca dai foc și toate amenințările tale eu trebuia sa nu chema paza? Sau trebuia sa spun da domnule aveți dreptate și haideți să-mi dați și 2 palme ...
0
16
APEL 112 inregistrat cel mai probabil o sa primesc si amenda nefind o situatie urgenta! Daca erea opusul de ce nu ai sunat tu "DOMNULE" Cosmin la 112 ca doar dispui de probe cu amenintari cu moartea prin incendiere!
13
1
Era cu poliția in telefon și urlai sa ieșim afara din magazin. Ca tu AI DREPTUL SA-ȚI SELECTEZI CLIENTELA DUPĂ CE L-AI LUAT DRET CLIENT?! NE LUAI PE NOI CA ȘTII CINE E DIRECTOR LA ANAF LA OPC ?! AI CAMERE DE FILMAT. EL ȚI A DAT BANII A FOST CORECT DEȘI I-AI ZIS CA TELEFONUL NU SE MAI APRINDE.
14
2
NU AM NEVOIE DE DESPAGUBIRI DIN PARTEA DANSULUI! NUMAI SA NU PATITI CA MINE, BUNUL STRICAT, BANII DATI SI INJURAT SI GONIT!!!!
16
3
Corect a 2 a oara dupa ce mi am ridicat bunul stricat si am realizat pe drum ce teapa mi ai dat! In prima instanta am intrat sa mi ridic bunul "reparat" si ti am achitat ca un p***t suma de 150 de ron. Daca este cum zici tu sa te fi amenintat nu ti mai inmanam nici o suma!
13
1
Am rugamintea sa uploadezi inregistrare in spatiul public sa poti confirma cele spuse. Eu nu am jignit sau amenintat! Doar te am anuntat ca o sa anunt politia si opc-ul in rest nu te am jignit pe tine sau meseria ta!
12
0
Am rugamintea sa uploadezi inregistrare in spatiul public sa poti confirma cele spuse. Eu nu am jignit sau amenintat! Doar te am anuntat ca o sa anunt politia si opc-ul in rest nu te am jignit pe tine sau meseria ta!
0
4
Sincer sa va zic mi-am cerut si scuze. Dansul in prima instanta sa oferit sa mi repare bunul si cand m am intors sa ies pe usa a aruncat cu telefonul pe tejghea.
14
0
Domnule Sorin nu este înregistrarea completa. Asta este a 2 oara când intra în magazin... pentru ca au întrat au făcut scandal si dupa au plecat 2 minute și au revenit. Dispun de toate înregistrările.
0
14
Cosmin da de ce nu spui adevărul?! Dacă ai văzut că telefonul era pe bucăți și el a umblat în el de ce tu i-ai spus că dacă își schimbă banda o să-i funcționeze în parametri normali și de ce l-ai m-ai luat dacă e la umblat deja în el îl iei drept client apoi stai și fluturi foaia aia că tu ai dreptul să selectezi clientela după ce iei banii nu-i dai bon factură sau chitanță. De ce ai mai luat telefonul dacă el umblase în el de ce i-ai schimba banda aia Flex și ai spus c-o să-i funcționeze display-ul ?Ai camere de filmat în magazin de ce nu pui camerele tu când îl înjurai îl amenințat cu bătaia ziceai că știi tu la OPC la ANAF știi cine e șef director pe acolo. Ne ameninți cu bătaia chem intervenție și după ce îl iei drept client spui că tu ai dreptul să-l selectez clientela . am fost cu el acolo și ca femeie tu pe mine ai început să mă împingi Ți-am spus de nenumărate ori să iei mâna de pe mine și să nu mai mă bruschezi și să-l ameninți pe el cu bătaia ,el și-a cerut scuze ca a ridicat puțin tonul. Ai camere de filmat în magazin de ce minți ai lipit un fir alb sub placa de bază poate ea iar tu telefonul nu. Când eram cu el în magazin de trei ori i ai trântit telefonul de față cu mine de trei ori ,conectorul Pe care le-ai schimbat era rupt. Te-a întrebat unde l-ai reparat pentru că până să vină cu telefonul la tine el se aprindea și după ce le-a lăsat în magazinul tău mai bine de șase ore el s-a stricat și nu mai mergea deloc. și tu ai început să-i arunci telefonul te-am întrebat de bon te-am întrebat de ce arunci telefonul Și tu ce făceai. Ai chemat intervenția și după aceea te milogii de el pe internet pe Facebook hai să-ți repar telefonul hai să-ți dau bani ai sunat de miliarde de ori că mă săturasem de câte ori ai sunat. Să se facă dreptate prietene că ne-am săturat de hoți și ție par ca tine rușine să-ți fie. Fii corect scoate bonuri și nu te mai băga dacă nu știi să repari ceva
21
2
Domnule Cosmin daca tu dispui de un echipament de inregistrare al magazinului video/audio de ce nu vi cu dovada necesara inventilor tale!
18
1
Este inregistrarea completa de cand am intrat pana sa auzit ca mai dat afara!
16
2
Am schimbat un display la un Oppo si nu am avut probleme. Mi s-au parut chiar foarte ok
2
13
Domnule Papadopol dece nu ați dat și înregistrare când ați întrat în magazin și ați început sa ma înjurați și sa ma ameninți că-mi dați foc la magazin ? Si dece nu ați spus că ați venit cu un telefon la care ați lucrat dumneavoastră și ați venit cu el bucăți? Se vede pe camerele din magazin când ați tras intenționat de acel conector ca să-l rupeți și sa începeți acest circ ieftin...Se vede pe camera faptul când va pun bonul fiscal și plecați fără să-l luați. Cu siguranță din asta va hrăniți. Dacă erați "drept" asa cum susțineți trebuia sa dati toată înregistrarea. De ce nu ați dat-o? Cumva de teamă? Cu siguranță, va garantez! Se vede din postările d-voastră pe rețelele de socializare ca din asta trăiți.
6
15
Dacă tot comentați și spuneți ca a făcut ... veniți și cu dovezi nu cu vorbe ...ca din gura dau toți...
2
15
Da, omul are dreptate. Si eu am luat o teapa de la acest Cosmin, am platit in avans 1200 ron pe care abia i-am recuperat dupa aproape 2 luni. Altei persoane i-a incarcat cartela pre-pay cu suma minima si a solicitat 20 eur...omul venise inapoi ptr ca ii expirase creditul f rapid. Nu e nimeni oare sa-i inchida service-ul?
19
4
Il stiu pe bajan cosmin asta din ziare,doar cu asta se ocupa si nu numai.Tepar la greu.. Puscarie tot ptr asta a facut .. Bonuri fiscale nu da,normal...am multe cunostinte care au fost acolo .. a avut noroc sa se pricopseasca cu magazinul asta luat in rate,vad deja facut de ceilalti.Firma e a lui dar recent trecuta pe alt nume din familie,e informatie publica..cam de ce sa intamplat asta?E pregatita sa fie trantita!?
19
3
Unde m**********i de handicapati , xiaomi e telefon, fa muisto? Mars inapoi la coada vacii. Nu vezi ca esti ultima rabla? Fa?
1
24
Ce vrajeala de doi bani,au venit cu un telefon stricat si au plecat cu el stricat. Cu siguranta au fost si la alte centre de reparatii cu aceiasi poveste..daca tine le plateste service-ul banii pe telefon . Ar trebui sa avem si punctul de vedere al service-ului in cauza pentru a judeca corect!
6
24
Ce vrajeala, ala cu telefonul prajit si alalat cu geamul. Bah nu va e rusine? Stim cine v-a pus sa faceti zgomot. Sagetilor!
4
23
Toti TTiganii repara telefoane , repet , unde vedeti c******i ,plecati de acolo indiferent de serviciu pe care il vreti !!!!!!
23
0
Ca e c****i
17
1
Multe centre de reparatii de orice fel trebuie închise e full de analfabeți
26
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212