REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Scandal la Viroaga: un bărbat a vandalizat casa şi şi-a bătut mama

Scandal la Viroaga: un bărbat a vandalizat casa şi şi-a bătut mama

Replica API 3 aprilie 2015 | 23:06 211

Telenovelă de Constanţa

Telenovelă de Constanţa

Un scandal de proporţii a izbucnit într-o locuinţă din localitatea constănţeană Viroaga! Un bărbat de 55 de ani, Adrian Andrei, a vandalizat casa şi şi-a bătut mama, acesta aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice. Însă, din câte se pare, conflictul este unul mai vechi, bărbatul fiind nervos pe cea care i-a dat viaţă întrucât l-ar fi lăsat fără casă!

Poliţiştii din Cerchezu au fost sesizati prin 112, la data de 1.04.2015, orele 14.10, despre faptul că la locuinţa unei femei de 78 de ani, din Viroaga, situată pe strada Păstorului, a avut loc un scandal. Cu ocazia deplasării la faţa locului a fost identificat Adrian Andrei, de 55 de ani, fiul femeii, în stare de ebrietate, care a relatat verbal că într-un moment de furie a spart geamurile unui autoturism parcat în curte şi ale locuinţei. În urma investigaţiilor s-a constatat faptul că femeia prezenta urme vizibile de violenţă. La faţa locului a fost chemat un echipaj al ambulanţei pentru a-i acorda îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la Spitalulul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. În urma efecturării cercetărilor la faţa locului au fost identificate şi ridicate probe. Însă, din câte se pare, “povestea” este mult mai complicată. Adrian Andrei susţine că necazul lui a început în urmă cu mai mulţi ani când a cunoscut-o pe Iosefina, pe care a adus-o în casa de la Viroaga. Însă, ulterior, concubina a menţionat că vrea să-şi aducă şi tatăl, în vârstă de 80 de ani, pentru a avea grijă de el. Zis şi făcut, numai că Adrian ar fi aflat că vârstnicul era, de fapt, soţul Iosefinei. Însă, picătura care a umplut paharul ar fi fost în momentul în care a aflat că mama lui i-a cedat casa concubinei, el putând să rămână oricînd pe drumuri. Totodată, menţionăm că toţi membrii familiei sunt consumatori de băuturi alcoolice, inclusiv spirt medicinal. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe fată de Adrian Andrei, acesta fiind cercetat în stare de libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272