REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SCANDAL la Vivo, de la un cărucior de cumpărături! VIDEO

SCANDAL la Vivo, de la un cărucior de cumpărături! VIDEO

Replica API 31 martie 2020 | 00:00 3760

Deseori, în parcările centrelor comerciale din municipiul Constanța, se întâmplă ca un loc să fie ocupat de un cărucior lăsat la voia întâmplării de cine știe ce constănțean grăbit. Un astfel de caz a fost relatat de către un bărbat, care a surprins în parcarea de la Vivo Mall o femeie care lăsa în voia sorții un cărucior. Este foarte cunoscut faptul că, dacă faci acest lucru, din cauza vântului, acestea se pot opri în mașinile celor parcați sau, mai rău, un șofer care încearcă să facă o parcare „rapidă” poate intra în el.

Foarte des se întâmplă să mergi la cumpărături în centrele comerciale mari și să lași căruciorul pe unde îți vine prin parcare. Așa a făcut și o femeie care a fost surprinsă de un alt șofer. „La Vivo, o văd pe doamna din imagini că lasă căruciorul pe un loc de taxi, îi atrag atenția spunându-i politicos că locul pentru cărucioare este la vreo 10-15 m și îmi raspunde că ea lasă unde vrea căruciorul și mai departe a început să jignească și sa înjure ca pe maidan…”, a spus un constănțean.

Pe video se vede clar cum gestul femeii a fost aspru criticat de bărbat și de însoțitoarea acestuia. „Este o lipsă de bun simț că ai lăsat căruciorul acolo. De asta este țara unde este, din cauza dumneavoastră. Sunt destui oameni ca tine!” spune bărbatul pe filmare.

Video:

Gestul femeii nu a trecut neobservat de „ochiul critic” al cetățenilor, apărând tot felul de acuze dure dar și sarcastice legate de ceea ce a făcut femeia. „Bunul simț și respectul sunt pe moarte”, „Cu educația nu te naști. Se pare că unii nici nu o dobândesc pe parcursul vieții”, „Pe lângă faptul că este lipsă de bun simț să-ți lași căruciorul în drum, când bate vântul te trezești cu el direct în mașină”, „Avem mulți care au minte puțină și sunt îngâmfați, se cred prea deștepți, prea buni pentru a face unele lucruri care trebuiesc facute. Ai luat căruciorul du-l înapoi vacă nesimțită ca nu este nimeni obligat să stea în urma ta să adune”, „Dacă avea fisa de 50 de bănuți se ducea și 1 km să își recupereze banii”, au fost doar câteva din comentariile publice făcute la postarea bărbatului.

Andreea POPA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O muista care a inghitit tone de sperma,Moldoveanca get beget!
5
0
de bucuresti
5
1
BAIAT DESTEPT TE PUNEAI IN SPATELE MASINI SA NU PLECE
4
2
tipul care a filmat il cunosc e un coleg de la mine la munca , un nesimtit el vorbeste? uita cand arunca chistioacele de tigara pe jos sau scuipa? pai colegule ce naiba mai aveam pretentii de la tine ...
3
6
s-au trezit in perioada asta toti usereistii, hashtagistii, tinerii frumosi si liber. Ttoti cu civismul in gura, toti se vad cinstit si corecti, dar daca te uiti un pic in gradina lor sunt vai si amar.neam de ipocriti!
7
7
Pai hotii sunt pe functii datorita lipsei de educatie a celor care isi aleg conducatorii. Politicienii reprezinta nivelul constiintei si educatiei votantilor, ei fiind produsul ignorantei si impotentei gandirii oamenilor. Prostii vor aleg prosti, hotii aleg hoti, idiotii aleg idioti.
12
1
dupa numarul de la masina este bucuresteanca. Si expresia "de asta este tara unde este din cauza celor ca dvs" nu este valabila in cazul asta, tara este in starea asta din cauza hotiei nu din cauza nesimtirii.
11
4
Cred ca fiecare gresim . Puteai sa duci tu caricioru si treaba era rezolvata . Hai sa recunoastem ca nu a fost cine stie ce greseala . Prea aspri ii judecam pe alti dar nu ne judecam pe noi .
5
16
Vaca cu Mercedes.Se da si ea pe la mall sa vada lumea ce interesanta este.
8
4
NU cred ca individul care a filmat s-a adresat intr-un mod civilizat femeii.
6
20
si putoiul care filmeaza scutura scrumiera de la masina pe strada.
6
9
Unde vedeti voi ca ar fi o "doamna"?
22
2
ca e si ea proasta!
16
2
vaca asta nesimtita sa fie mai responsabila caci altfel cu izolarea asta in casa cu proxima ocazia ar putea sfarsii batuta cu dintii rupti si cu capul in asfalt
19
2
Scandal ca-n vestul salbatic,probabil doamna isi educa bine copii.
22
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108