REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
12.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

SCANDAL lângă Serviciul de Medicină Legală! Au intervenit mascații

SCANDAL lângă Serviciul de Medicină Legală! Au intervenit mascații

Replica API 6 noiembrie 2019 | 00:44 572

Polițiștii din cadrul Secției 2, marți, 5 noiembrie, au fost sesizați prin apelul 112 cu privire la faptul că în fața sediului Serviciului de Medicină Legală Constanța are loc o încăierare între mai multe persoane.

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje din cadrul Poliției municipiului Constanța și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța care au aplanat cu rapiditate starea conflictuală. Persoanele implicate au fost identificate și au fost conduse la sediul poliției pentru audieri.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, în urma unui conflict spontan produs în urmă cu câteva zile, un bărbat s-a prezentat la S.M.L. Constanța pentru o examinare medico-legală. În fața sediului, bărbatul în cauză, împreună cu familia acestuia au fost așteptați de alte persoane, fiind iscat un conflict.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Cercetările continuă pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Persoanajele locuiec intr-un cartier select al Constantei, cu asfalt apa curenta, canalizare, curent gratuit si denumire istorica. Toate utilitatile platite de fraierii care se mai duc si la serviciu in timp ce mai sunt furati prin buzunare de cei amintiti prin mijloacele de transport in comun. La cateva sute de metrii drumuri de pamant, cratere pe drumuri de piatra lasate in paragina de Confort Urban si primar pentru a nu disturba linistea din unitatile militare riverane. Fagadau, bagi si tu vola odata pe prel Tulcei? de dragul taxelor platite sau de scarba elevilor care merg prin noroi la s
8
1
Au fost doua clanuri de rromi ambasadori care locuiesc la HC case date de primaria constanta ptr voturi sau fol sabii ..coase sape topoare etc politia locala si cea nationala sau facat de cacat la propriu doamne au fost jalnici zeci de masini de politie care nu au facut nimic felicitari fagadau esti o minune de primar ..
12
1
In astfel de situatii este f usor ca " partile" sa intre in conflict. Atunci politia si jandarmii trebuie sa intervina fara mila. Daca vor sau nu le convine ceva, cretinii nu au decat sa-si sparga capetele in casa, nu sa sperie lumea sau sa distruga bunuri pt care am platit noi toti. Iar daca este vorba de ciorime, atunci ..glont pe teava si calcaiul pe gatul tiganimiii, baieti. Este timpul ca golanii, drogatii, cersatorii, toti cei care se cred zmei dar mai ales, tiganimea, trebuie pusi cu botu' pe labe. Fara mila, la puscarie sau la sapat spatiile verzi, 24 din 24 . La munca cu golanii..
10
0
Mai organizat camarazi, sa ne unim fortele sa omoram ciorile.
11
0
scrieti domnilor in articol ca erau tigani, ciori, romi sau cum vreti sa le ziceti, dar specificati si ce erau
21
1
Garoiiiiiii ordinari!!!
19
1
as avea nevoie de ceva sapun...
19
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272