REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SCANDAL MONSTRU în FALEZĂ NORD din cauza NESIMȚIRII TURIȘTILOR! VIDEO

SCANDAL MONSTRU în FALEZĂ NORD din cauza NESIMȚIRII TURIȘTILOR! VIDEO

Replica API 10 august 2020 | 09:38 8272

În Faleză Nord a venit Apocalipsa! O mare parte a cartierului este blocată din cauza turiştilor pe care-i uită Dumnezeu pe plajă. Locuitorii din zonă nu mai au viaţă liniştită, nu-şi mai pot parca maşina în faţa propriilor curţi, pentru că accesul este blocat de autoturismele turiştilor. Vin oamenii acasă, de la serviciu, de la cumpărături şi nici măcar nu-şi pot trage maşina în faţa domiciliulului pentru a-şi descărca bagajele, pentru că locurile sunt ocupate de turişti. Sunt nevoiţi să-şi lase autoturismele pe te miri unde, la sute de metri depărtare de casă. Deşi, toţi care conduc au trecut, teoretic, printr-un examen şi prin legislaţia rutieră şi ar trebui să cunoască regulile de circulaţie, cei mai mulţi le ignoră.

Nu de puţine ori, cotidianul Replica a sesizat faptul că o mare parte din cartierul Faleză Nord a devenit sufocat din pricina turiştilor care stau cu orele la plajă, blocând, efectiv, străzile adiacente, respectiv Unirii și Pescarilor. Iată că oamenii nu mai suportă, le-a ajuns cuţitul la os şi spun că s-au săturat.

„Ieşim și ne facem singuri dreptate dacă Poliția nu-și face datoria!

Constănţenii privaţi de locurile de parcare şi sătui de aglomeraţia şi nesimţirea turiştilor au ajuns la capătul puterilor şi iau atitudine. Dacă tot au mărit plaja, se puteau gândi şi la infrastructură. Ca să nu mai spunem că nu există nici o toaletă ecologică funcțională pentru cetățenii care vin la plajă, de care să se ocupe Primăria, nu cei care au concesionat plajele. Mi-am propus să fac zilnic sesizări la Poliţia Locală, pentru că e periculos cum parchează unii, în pantă, în curbă”,

„Vii de la muncă, nu ai unde să parchezi, pentru că unii vin la plajă cu maşinile şi le parchează în faţa porţii mele”, „Ce greu este de ieşit din parcare blocului. Efectiv nu se poate aşa ceva. Toate străzile sunt blocate, nimeni nu vede, nimeni nu aude”, “Aseară nu se putea ieşi de pe strada Pescarilor. O bandă era blocată de maşinile parcate, trebuia să mergi pe contrasens”, s-au plâns unii constănţeni care locuiesc în zonă. Alţii dau vina pe cei care închirirează locuinţe şi nu pun la bătaie şi locuri de parcare.

Un bucureștean a BLOCAT INTRAREA în GARAJ a locatarilor

Un caz concret este legat de faptul că un bucureștean și-a parcat mașina în fața garajului unei locuințe din zonă, iar o femeie, care locuia acolo, a vrut să intre cu mașina și nu a putut, motiv pentru care a sunat la Poliția Locală. Oamenii legii au venit și au trecut la ridicarea mașinii. Însă, turistul a venit repede, și-a cerut scuze, dar tot a fost sacționat atât pentru parcare neregulamentară cât și pentru deplasarea utilajului de ridicare a autovehiculelor.

Video:

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fratilor va certati degeaba singurul vinovat e primarul ca nu a creat locuri de parcare suficiente in Barcelona exista locuri cu plata pt turisti si locuri gratis pt riverani
0
0
Ce turist ma nene ca asta e din constanta, Paris machidonu, vinde branza de capre in tomis 3
5
1
Str Yokohama e blocata zilnic de masini. Toti sunt cazati la George Secarea, mai face un ban si cu sezonistii.
5
0
votati Fagabou va face parcari o sa construiasca parcari cum e insula palmier din Dubai daca il votati !
7
2
pt domnii din administratia locala...in Germania in Saarbruken pana la ora 20.00 pot parca pe strada doar rezidentii...dupa ora 20.00 parcarea e la liber...
2
2
Ne-am saturat de toti parvenitii, sa isi faca saramura pt branza la ei acasa
8
0
Asa e cand vin taranii sa vada lacu ala mare si sarat. Sa faci saramura la branza cu apa din lac.
7
1
Cat timp nu blochez garaj , cale de access pot sa parchez pe straws.... Este domeniu public..... Cocalarii vor sa parcheze in dreptul casei lor. Parca ia caca t mama lor in masina. Huo fi miar scarba de zdrente si atarnatori.
7
6
Daca alesi locali nu ar fi distrus frumoasa zona din cartierul de case, permitand tuturor evazionistilor sa faca blocuri, acest lucru nu s ar mai fi intamplat.... intrucat ar fi fost locuri de parcsre suficiente, si ptr riverani... dar si ptr cei ce merg la plaja
12
2
tot voi sunteti aia care umplu casele pana la refuz de turisti, da va n spanacccc de gusteri
7
2
acum vreti amenzi ????mizerii imputite care sunteti!!!!
8
2
Nimeni nu si a cumparat strada...dar de ce eu pltitor de impozite locale, sa sufar datorita unora care platesc impozite in localtatile de domiciliu? D nilor din administratia locala , nu crdeti ca ar fi cazul sa se introduca o taxa pentru cei care vin din alte localtati si parcheaza gratuit in Constanta?
13
4
Sa vina furtuna 3 zile
15
2
Nimeni nu si a cumparat strada Au garaje fara autorizatie Dar Parcheaza in fata Pun pietre butoaie ..etc 99%din garajele din curte nu au autorizatie Strada nu este a lor
19
13
Nu de la case sau vile pleaca problema. S-au construit blocuri, inclusiv in zona de case, iar acum, in sezon acele locuinte sunt inchiriate turistilor. Evaziune in lant, banii pentru constructia blocului provin din evaziune, cu materiale de constructii si beton se face evaziune, cei care cumpara o fac tot cu bani din evaziune, exceptie cei care se leaga 30 de ani de glie la banca ca sa le faca cipanilor curul mare, pentru ca in final apartamentele respective sa fie inchiriate astfel incat sa evite taxele la stat, deci tot evaziune.
24
3
Da, strada este domeniu public si poti parca in fata casei oricui atata timp cat nu-i blochezi accesul adica poarta! Documenteaza-te si vezi ce spune Codul Rutier despre aceasta chestiune! Iar domnul de la 10:03 ar trebui sa stie ca masinile pot fi parcate si pe trotuare in anumite conditii!
20
6
sau pentru ca a parcat in fata la jmecheri?
10
6
sigur o sa vina ploscaru cu o solutie minune si pentru asta. Ea ce viseaza nopatea si ce mai citeste pe net ca s a facut in tokyo sau l.a. pune in aplicare in constanta. Votati ploscaru primar!
6
9
N-am dreptul sa parches in fata propriei case? Atunci de ce am obligatia sa dezapezesc trotuarul samd? Cand e domeniu public si cand nu e?
31
7
Sunt nevoit sa va informes, pt ca nu detineti permis de conducere, ca nr locorilor de parcare nu s a imputinat prin montarea stalpishorilor pe trotuare. Nr locurilor de parcare s a imputinat datorita cresterii nr de autovehicule . Un simplu amanunt... trotuarele sunt destinate circulatiei pietonale. Cat despre parcarile supraetajate... credeti ca vor putea fi construite la fiecare colt de strada asa cum poate isi doresc majoritatea domnilor conducatori auto?
12
12
Se rezolva problema imediat..am pe stoc stalpisori,maine trimit echipa si ii platam. In rest....toate bune
14
3
Babule uite ce prilej bun... mai baga niste stalpi si acolo ca sa iti umfli buzunarele de avar puhav oamenii din primarie traiesc pe salarii mizere si tu iti bati joc de ei le vorbesti urit si nu iti ajung milioanele de euro. Va e frica sa iesiti pe strada nababilor
15
5
ba taranilor,se lasa nr de telefon pe parbriz,si ala blocat,civilizat,da un telefon.Vine agariciul si se da deoparte.La noi mirlandezii machidoni cazuti din copac.....
16
4
Problema apare de la hraparetul de primar, ce a dat proprietati peste tot pe faleza exp . capetele strazuilor Zorelelor, Ion Ratiu si Renasterii, unde au construit si vor construi diversi samsari, blocind zonele respective; in loc sa fi fost zone de promenada, iar in spate catre uscat sa se construiasca parcari etajate.La aceste se adauga nesimtirea asa zisilor turisti.Domnule Primar nu mai da autorizatii de constructie pe faleza!Actualmente faleza este rimata ca de porci.
23
1
tara de ghertoi, vin la mare cu masini scumpe si se cazeaza lrin apartamente confort 4, pline de plosnite, in care proprietarii dorm pe scaune in parcuri fiindca nu au unde s stea. Isi inchiriaza si bucatariile, machidoni fomisti care spera sa ajunga si ei vreodata ca neamurile lor bogate Cusu, Terzi si alti asemenea ciobani pricopsiti. Constanta este cel mai de cacat oras din tara din cauza tiganilor si machidonilor
26
3
la fel este si pe oleg danovski la bloc BM4. nu e vina lor. e vina alora care ii lasa sa intre pe aceste strazi si nu fac nimic pentru riverani. cine dracu sunt ei de te mai si intreba cand parcheaza pe locul tau platit, daca ai autorizatie de parcare?
14
0
Pe strada lanului trotuarele sunt ocupate complet de masini ,iar mersul pe sosea iti arata daca te ai nascut cu noroc in viata.
16
1
In zona blocurilor BM1 de pe Oleg Danovski "turistii" blocheaza parcarea smulgand chiar tablitele de la locurile de parcare platite la Primarie, iar politia nu face nimic, nici macar nu-i amendeaza. Nu pot intra, in caz de urgenta nici salvarea, nici pompierii.
15
0
...este o mare problema in Faleza Nord ...se circula pe contrasens pe str. Pescarilor intre str Ion Ratiu si str. Dorobantilor ...cu sens spre str. Dorobantilor ...se fac blocaje...se claxonoeaza in nestire...este un haos....locuri de parcare nu sunt...este o nebunie....
17
0
Mai sunt nesimtiti care au o ditamai curtea si isi parcheaza masinile in strada pe locurile de la vecini. Cand si-au fcaut casa, prin PUZ i-a obligat sa aiba locuri de parcare pe proprietate, dar si-au pus gazon si nu mai stiu cum se parcheza in curte. Un exemplu, proprietarii de la cofetaria Aroma. Dar ei sunt neamuri de lui Babu, au mers impreuna cu oile pe acealasi camp
29
3
sunt locatari care puneau bidoane dar nu in fata garajului ci pe tot trotuarul, daca nu cunoasteti legislatia nu mai vorbiti, trotuarul de ja este spatiu public, ok, am inteles sa nu blochezi intrarea in garaj dar nu mai pune bidiaone pe toata strada
27
1
Ba ghertoiule: blocarea cailor de acces catre curti , garaje este contraventie. Poate ar trebui sa inveti si tu aflabetul si atunci o sa vezi unde scrie.
26
4
mor de ras...cica saracii vin de la cumparaturi si nu pot parca in fata casei. Da unde mortii matii scrie, jurnalist de 2 bani, ca daca ai casa, cu garaj sau fara, spatiul din fata casei iti apartine? trotuarul si locurile de parcare sunt locuri publice, parchez unde vor muschi mei si nici nu iau in conjsiderare indicatorul nu parcati garaj. Asta din cauza ca nesimtitii cu case, au maxim un loc de parcare in curte, dar sotia. puradeii si vizitatorii tot pe spatiul public parcheaza. Asa ca si noi facem asta!
18
29
in cernavoda intro cladire abandonata de zeci de ani ruina acces la ea pe o straduta ingusta unde abia te strecori de masini parcate stanga dreapta bani aruncati de tri ori pe studii
5
2
Poate ca nu stii dar pentru Faleza Nord exista studiu de trafic care le spune constantenilor ca circulatia este fara probleme. Arhitecti priceputi si-au dat cu parerea, au spus ca traficul se desfasoara fara probleme, asa ca ceea ce vedeti zilnic nu este adevarat.
29
4
Cocalatii de Buucresti sa-ti ia si parcare da-i in mm, vin la cazare mai ieftinache si pacheaza tigaia pe strada, faleza nord o sa devina henri coanda in curand. Boul de fagabou doarme si viseaza campanii eletorale, lual-ar covid-ul sa-l ia.
23
3
Sageata e nevasta-ta cu mata cu tot. Cacamas pe botu tau de handicapat. Cine mortii matii l-a votat nu tu Machedon spurcat?
11
21
Distrusa de aceasta conducere incompetenta!Pacat ca nu avem pe cine sa votam. MaMajoritatea candidatilor sunt sagetile lui Fagadau sa ai asigure victoria.Asa se castiga primaria Constanta.
27
3
Daca parcheaza cine e primul, pe timp de vara constantenii sa isi lase masina in parcare si sa plece la lucru cu transportul in comun. Atunci nesimtitii nu vor avea loc de parcare. Dar din pacate masina a devenit atat de necesara incat nu putem merge cu transportul in comun.
12
12
blocata din cauza turistilor PE care uita Dumnezeu pe plaja, analfareplica !
23
1
Din cauza Fagaboului care in loc sa faca parcari supraetajate a dat cu vopsea pe asfalt si cere 10 lei pe ora si a redus numarul locurilor de parcare prin montarea stalpilor lu Babu. De ce ai lu Babu? Pai cine conduce seria 7 si vine la 10 la primarie? Intai e la cafea pe tomis cu combinatorii lui cand deja angajatii primariei sunt in birouri la 9...
31
5
... Parcheaza cine ajunge primul ! De unde pwla mea moda asta ca daca machidonu are acsa pe Str. Pescarilor , dar nu are garaj ... nimeni nu are voie sa stationeaze in fata casei lui ? Sa-si parcheze mache masina la 200 de metri unde gaseste ca nu si-a cumparat drept de proprietate si pe drumul public din fata casei lui ! Articol de kkt ... comandat de Palaz !
37
12
...cand veneai cu trenul la mare !
31
1
Daca nu platesti locul de ce ai pretentii. E plin de bosorogi pensionari care nu-si platesc locurile
8
31
bai voi credeti ca politia sare cand va vine voua pe chelie sa faceti sesizari? politia nu misca un deget doar la semnalul meu ! cand apar eu in geaca de piele si le dau semnalul atunci ies toti pe strazi si misuna ca sobolanii !!!
12
12
Mult din zonai baga ,,sezonisti"!Evaziune fiscala!
30
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920