REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Scandal monstru între Duckadam și Șumudică! Cei doi au trecut din nou la jigniri: „Șumudică, haideți să fim serioși” / „E la nivelul de breloc”

Scandal monstru între Duckadam și Șumudică! Cei doi au trecut din nou la jigniri: „Șumudică, haideți să fim serioși” / „E la nivelul de breloc”

Replica API 10 aprilie 2019 | 00:00 426

Helmuth Duckadam și Marius Șumudică sunt din nou „la cuțite” după ce oficialul FCSB-ului a avut o reacție acidă la adresa tehnicianului. Nici ex-rapidistul nu a ezitat și a dat răspunsul.

„Eroul de la Sevilla” l-a acuzat pe Șumudică pentru faptul că Adrian Porumboiu i-ar fi făcut schimbările la un Vaslui - Steaua 3-1, disputat pe 27 august 2012.

Patronul Vasluiului i-ar fi spus lui Gigi Becali că va băga trei atacanți la pauză, cu orice risc, pentru că scorul ar fi fost 1-0 pentru FCSB.

„Eu am fost în tribuna oficială la un meci cu FC Vaslui. Conduceam cu 1-0 la pauză şi a intrat domnul Porumboiu şi i-a spus lui Gigi: Fac trei schimbări acum. Bag trei atacanţi acum. Ori pierd cu 4-0, ori câştig. Şi ne-au bătut cu 3-1' Şumudică era antrenor. Haideţi să fim serioşi!

Toţi patronii se implică la un moment dat. Credeţi că Paszkany nu s-a implicat? Se implica!", a afirmat preşedintele de imagine al FCSB pentru Prosport LIVE.

Numai că Duckadam s-a înșelat, nu numai că scorul a fost 0-0 la pauză, dar atunci Vaslui n-a operat decât două schimbări. Au intrat Stanciu și Sburlea, în locul lui Caue și Varga.

Răspuns prompt al lui Șumudică!

Helmuth Duckadam a fost taxat rapid de Marius Șumudică. Antrenorul român a trecut chiar la insulte, numindu-l „breloc”.

"M-am gândit mult dacă are sens să-i răspund, mai ales că suntem în Postul Paştelui. Din păcate, nu pot să tac pentru că mă deranjează mult! Una, două, domnul Duckadam mă atacă. Probabil că sunt bun, dar chiar aşa i-a terminat pe toţi în ţară pe care să-i atace? Spre deosebire de mine, este o fostă glorie a fotbalului mondial, iar pentru asta jos pălăria!

Dar acum, la cei 60 de ani pe care tocmai i-a împlinit, eu încerc să-mi creez un drum în antrenorat, iar domnia sa este la nivelul de breloc. Pentru că asta este! I-aş ura şi la mulţi ani, că merită, dar nu cred că se bucură de urările mele, aşa că n-o fac.

În schimb îi transmit să-şi vadă de ale sale, să nu mă mai atace. Nu sunt vreun Capello, dar schimbările nu mi se fac. Eu vorbesc cu patronii, am relaţii ok, dar nu mi se dicteează în timpul meciului pe cine să scot, pe cine să bag.

Îi am martori pe Edi Iordănescu şi pe Daniel Stanciu, care erau lângă mine, că la meciul ăla le-am spus că-i bag pe Sburlea şi pe Stanciu la pauză şi schimb sistemul, trec în patru fundaşi. Iar Edi chiar s-a împotrivit. E Postul Paştelui, sunt convins că şi Edi, şi Daniel, dar şi domnul Porumboiu nu au cum să spună altceva. Eu am făcut schimbările!", a spus Şumudică.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand esti cu Gigi, esti obligat sa iei apararea oierului, altfel nu mai vezi 2.000 de euro pe luna. Sumudica O Are Mica are dreptate: e un breloc de proasta calitate, din ala cumparat din Barcelona de pe Las Ramblas, facut in China, si care se rupe odata ajuns acasa. Duckadame, alaturi de Gigi, mananci cu porcii, porcule.
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272