REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Scandal monstru la Universitatea Ovidius! A fost chemată Poliţia: Marioara Cojoc s-a păruit cu soţia decanului Flaut

Scandal monstru la Universitatea Ovidius! A fost chemată Poliţia: Marioara Cojoc s-a păruit cu soţia decanului Flaut

Replica API 21 ianuarie 2012 | 00:00 1072

Uite ce învaţă tinerii într-o instituţie de învăţământ superior de stat

Uite ce învaţă tinerii într-o instituţie de învăţământ superior de stat

Alegerile care se derulează la Universitatea Ovidius au degenerat. După demisiile de vineri, sâmbătă a urmat cearta între profesori, soldată cu un atac între Marioara Cojoc şi Cristina Flaut, chiar în incinta campusului instituţiei de învăţământ superior de stat!!

Din câte se pare, Mariana Cojoc, proaspăt demisionară din funcţia de prodecan după alegerile de ieri, a atacat-o pe Cristina Flaut, profesor de matematică şi soţia decanului Facultăţii de Istorie. Cele două s-au încăierat, fiind despărţite de colegi. A fost solicitată şi Poliţia, pentru a fi luate declaraţii, cele două protagoniste ale scandalului acuzându-se reciproc de agresivitate. Marioara Cojoc susţine că cea care a pornit scandalul şi a atacat-o este Cristina Flaut. S-a speculat că Marioara Cojoc ar fi atacat-o pe Cristina Flaut cu un spray lacrimogen, posibil pentru autoapărare ori pur şi simplu de nervi, însă Poliţia nu confirmă acest lucru.

Reamintim că desemnarea conducerii universităţii a debutat cu alegerea membrilor la nivelul Consiliului Profesoral. Vineri a fost rândul Facultăţii de Istorie şi Ştiinţe Politice să-şi cearnă, prin vot, membrii. Surpriza a fost de proporţii: unul dintre aspiranţii la funcţia de rector a obţinut doar 7 voturi, ratând ruşinos intrarea în Consiliul Profesoral. Nici Marioara Cojoc nu s-a aflat în graţiile colegilor, ea întrunind doar 6 voturi, aşa că după aflarea rezultatului a anunţat că îşi dă demisia din funcţia de prodecan al Facultăţii de Istorie, în bloc cu doi şefi de departamente din cadrul aceleaşi facultăţi: Adriana Câtea şi Răzvan Pantelimon. După alegerea membrilor Consiliului Profesoral, în februarie urmează alegerea rectorului, funcţie pentru care şi-au anunţat candidatura 3 profesori: Marian Cojoc, Dănuţ Epure şi Mihai Gîrţu.

Vom reveni.

A.A.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bu, tu faci figuri la mine, mi? Bi, tu vrei sa vin la tine? Acasaaaaaaaaaa?!!!! Bu, daca-ti bag un picior in stalp stii cum faci? Adica eu nu pot sa fiu macho? Am incercat si eu o data si zice toata lumea ca-s retardat. Da care-i diferenta ca io mi-s p***t, nu stiu, iezda mamii ei...
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218