REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
16.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Scandal monstru și amenințări cu moartea, din cauza unui loc de parcare. Video

Scandal monstru și amenințări cu moartea, din cauza unui loc de parcare. Video

Virgil STOIAN 17 iulie 2023 | 00:00 7872

Un bărbat, din Medgidia, îl acuză pe unul dintre vecinii lui că îl hărțuiește, pe el și familia lui, din cauza unui simplu loc de parcare. Bărbatul, care locuiește de 12 ani în bloc, plătește un loc de parcare la primărie, însă, spune el, e revendicat și de vecin care nu a plătit taxa, însă crede că i se cuvine. Persoana care plătește parcarea susține că este amenințată de către vecin, ba chiar și soția lui a fost șicanată de acesta. A fost depusă și o plângere penală care a fost retrasă, la rugămintea soției bărbatului scandalagiu, care a motivat că acesta este bolnav de inimă.

Scandal monstru si amenintari cu moartea, din cauza unui loc de parcare. VideoVecinul recalcitrant


Scandal cât casa la Medgidia, din pricina unui loc de parcare. Un vecin recalcitrant a fost filmat de către un un bărbat, în timp ce îl amenință, încercând să îi arate că i-a fost zgâriată mașina. Se pare că nu este prima dată când acesta îl șicanează, chiar și soția fiind hărțuită.  ” Acest individ cred că are anumite probleme cu anumite persoane că tot îi zgârie mașina cineva și mă tot acuză pe mine. I-am făcut și o plângere penală acum câteva luni însă soția dânsului m-a rugat să o retrag că este bolnav cu inima, că nu se va mai repeta așa ceva. Inclusiv îmi deranja soția când urca scările și cobora, când se intersectau, se punea în fața ei, ba se oprea pe scări, tot să caute scandal. Am sunat și la 112 și tot eu am fost amendat, că trebuia să sun la poliție. Ideea este că el stă în bloc de 20 de ani și eu de 12. Eu mi am luat loc de parcare cu plată ca și majoritatea vecinilor, dânsul, că stă de 20 ani, nu și-a luat. Și de acum 8 ani tot parca pe locul meu. L-am rugat frumos să nu mai parcheze, am chemat și poliția de câteva ori. De atunci nu a mai parcat însă tot face scandal. Ieri, sâmbătă, eu ieșisem cu cățelul afară să-și facă nevoile fiziologice, soția dânsului a venit să-l ia pe el și pe băiatul lor cu mașina și acesta a început să-mi aducă injurii, că-mi ia gâtul, că bagă cuțitul în mine. Mai mult,  era cu mașina pe interzis și când a plecat a lovit și o mașină. Aș vrea să fiu lăsat în pace, eu și familia mea” a declarat bărbatul pentru Replica de Constanța.

Scandal monstru si amenintari cu moartea, din cauza unui loc de parcare. VideoMomentul în care lovește o altă mașină


Înțelegem că e criză acută de locuri de parcare, fie că ne aflăm la Constanța, Medgidia sau în alt colț al țării. Însă, până la urmă, trebuie să fim oameni, înțelegători și onești. Dar, greu mai găsești aceste caracteristici la oamenii din ziua de astăzi.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
saraci si puturosi, atat cetatenii cat si functionarii publici. Cat dracu ii costa sa faca parcare in spic, luau nitel din boscheti, mutau trotuarul si faceau la locuri de parcare sa le ajunga.
5
2
Ce politie plateste niste t****i il baga la spital 6 luni bea supa cu paiu poate asa isi revine din nebuneala
5
2
plangere la parchet imediat, ca nu se stie cu astia
16
0
Un dobitoc face mizerii,ca urmare e normal sa faci astfel incat autoritatile platite de noi toti ,sa se ocupe de asta,adica sa munceasca pentru salariile lor. De educat dobitocul nu se pune problema,asta ar dura ani multi si sigur nici nu ar accepta . Unde nu este omenie,intelegere,e nevoie de frica.
13
0
Da-l in penal pentru amenintare cu moartea si baga-l la puscarie. Astia trebuie eliminati din societate. Are boala la imima si tot el e al dreakului. Da-l in penal nu mai sta. Cu astia numai asa trebuie procedat.
29
0
Unii sunt in stare sa se casatoreasca cu locul de parcare! Daca maine invadeaza tara vreo forta de ocupatie,singurul lor obiectivul este sa-si apere locul de parcare!
11
1
Ii dai amenda reclamantului ca sa nu te mai deranjeze cu plangeri ! Cand lucrurile vor degenera vor ridica din umeri , ca ei nu au avut cunostinta de ceea ce se intampla acolo....
20
1
Dar si cel care filmeaza, care baga injectii si se smiorcaie ca o femeie... "ia uitati-va, face si aia si aia si aia, a lovit o masina..." El saracul cere o palma pe camera si nu ii da nimeni. Nu stie ca s-a invatat lumea minte si nu mai dau oamenii palme in public.
6
30
In vechiul regim astia lucrau la taiat stuf, mergeau cu remorca , acum au Opel nou si tot nu e bine !
18
2
Un cetatean t**c, insurat cu o m*********a, face legea in Romania? Daca le permiteti strainilor sa faca legea in tara voastra, atunci stati capra cu vaselina la coor. Ce galagie face romanca, i-a placut belita!
10
15
Bai proștilor faceți difereța ïntre turci și tătari , iar rasiști so sugă!
14
11
Fac pypy pe toti otomanii mei
12
7
Mutra esti pppprost
7
8
Nu va mai de căpățânile de oaie !
10
5
dupa mutra e turcalau, ce asteptari sa ai ca au genele violentei, se cred in imperiul otoman.
37
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272