REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Scandal monstru. Vadim, către Canacheu: "Băi scursură, băi lepădătură"

Scandal monstru. Vadim, către Canacheu: "Băi scursură, băi lepădătură"

Replica API 6 noiembrie 2014 | 00:31 449

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a intrat într-o polemică cu un lider al fostului PDL, pe tema unor presupuse sume de bani care ar fi ajuns pentru campania lui Traian Băsescu. Discuția a degenerat într-un imens scandal, notează dcnews.ro.

Întrebat cum vede afirmația RTV referitoare la cei 80.00 de euro pentru campania electorala a lui Traian Băsescu, CV Tudor spune că dl. Canacheu are informații minore, de la grupa mică. ”Vă vorbește un om care a fost votat de cel puțin 350.000 de oameni duminică, deși scorul nostru a fost mai mare, dar frauda (electorală- n.red.) cea mai mare Blaga a făcut-o”, a spus Vadim, citat de dcnews.ro.

Canacheu a reproșat moderatorului că ascultă cu evlavie ”niște enormități pe care le spune un domn”.

Vadim Tudor s-a dezlănțuit:

Vadim: Domnule electrician de la seral, măsoară-ți vorbele cu Vadim Tudor.

Canacheu: Domnule mincinos..

Vadim: Du-te, domnule, cu mustața aia de frizer, la pensie. Eu ți-am vorbit frumos, băi handicapatule. Canacheu, vezi că te iau și pe tine într-o serie acuma. Sunteți un partid corupt. Nu mai apăra pe tartorul societății românești, Pazvante Chioru'. Vă ia mama dracului de hoți. Ați nenorocit țara. Taci din gură când vorbește Vadim Tudor.

Citesc pe fruntea ta cuvântul tău zdup. Să-ți fie rușine Canacheu. Du-te la meseria ta de electrician, după care să vorbești cu Vadim Tudor, imbecilule, a mai adăugat președintele PRM.

Atacurile au continuat, în ciuda intervențiilor moderatorilor:

Românii nu mai au după ce bea apă și voi vă scărpinați pe burtă, a spus Vadim Tudor.

Fostul europarlamentar s-a arătat extrem de jignit de afirmația lui Costică Canacheu despre ”execuțiile cu mitraliera pe stadion”.

Canacheu: Aceleași enormități ca povestea aceea cu mitraliera pe stadion.

Vadim: Nu-i adevărat. Minți ca un porc. Canacheu, te dau în judecată. N-am zis de nici o mitralieră, pe nici un stadion. Bă, ți-a crescut nasul. Leapădă gravidele când te văd, urâtul dracului. Când am zis eu de mitraliere pe stadioane? Băi Canacheu, ești cel mai mare analfabet din România, după Traian Băsescu.

http://www.dcnews.ro/scandal-in-direct-la-rtv-vadim-tudor-unui-lider-pdl-leapada-gravidele-cand-te-vad_458555.html#sthash.xfxlkAyn.dpuf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272