REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Scandal pe Instagram! Christina Ich, limbaj ca la ușa cortului, după ce a fost criticată de fani

Scandal pe Instagram! Christina Ich, limbaj ca la ușa cortului, după ce a fost criticată de fani

Replica API 10 martie 2022 | 00:00 1449

Cristina Ich, cunoscută pentru activitatea sa ca model și pentru activitatea sa de pe conturile de socializare, este urmărită în mediul online de peste 700.000 de persoane. Nu toate interacțiunile pe care le are cu admiratorii săi sunt unele plăcute. Modelul a răbufnit după ce a primit o întrebare incomodă din partea unei admiratoare, dar și mai multe comentarii răutăcioase venite de la internauți.

Cristina Ich a adresat un mesaj dur tuturor celor care o critică

Cristina Ich este una dintre cele mai apreciate influencere din România, așadar este un lucru normal ca ea să ofere uneori coduri de reducere fanilor pentru ca ei să își poată achiziționa anumite produse promovate de preferata lor, scrie click.ro.

Recent, Cristina a fost întrebată de o admiratoare dacă va mai oferi astfel de coduri. Reacția Cristinei a fost una explozivă. Modelul a distribuit pe pagina de Instagram discuția pe care a avut-o cu tânără și a decis să o umilească public pentru întrebarea pe care i-a adresat-o. În plus, alături de captura discuției a adăugat melodia „Dă, mamă, cu biciul în mine”.

Cristina Ich a adresat un mesaj tuturor celor care o critică pentru ceea ce postează și pentru modul în care se adresează celor care nu îi împărtășesc părerea. Vedeta a subliniat că pe pagina personală de Instagram poate distribui tot ceea ce-și dorește,iar nimeni nu este obligat să aprecieze conținutul pe care ea îl promovează. Mai mult decât atât, Cristina le-a sugerat celor care o critică să nu îi mai urmărească activitatea și să își vadă de propriile treburi.

"Fetelor, să vă fie învățătură de minte dacă vreți să vă apucați de online, dacă ai o opinie diferită, taci dracului din gură, eu oricum nu o să tac, dar nu asta contează. Taci dacă nu te ține sistemul.Eu sunt obișnuită, mă ține..pentru că în zece ani am fost făcută întreținută, curvă, handicapată...Dacă vreți să vă apucați de online este bine să fii sincer și să îți menții părerea bine argumentat", a spus Cristina Ich, într-un clip video pe care l-a distribuit pe pagina personală de Instagram.

Cristina Ich și Aluziva, la cuțite pe rețelele de socializare

Cristina Ich a fost recent implicată și într-un schimb de replici dure cu Aluziva, o altă influenceră cunoscută în mediul online. Aluziva a fost deranjată de faptul că Cristina Ich a ironizat modul în care sute de oameni s-au organizat pentru a-i ajuta pe refugiații din Ucraina sosiți în România.

Ceea ce a deranjat-o cel mai mult pe Aluziva este că modelul și-a încurajat fanii de pe Instagram să nu îi ajute pe refugiați pentru că nimeni nu ar fost atât de binevoitor dacă românii se aflau într-o situație similară.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pielea Ulii...cica influencerite adica VAX ALBINA CREMA PUKA
0
0
serios asta influenteaza fraierii he he o parasuta boita .
1
0
Aluziva e constanteanca nu?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212